Belki sorun değil ne dertler var herkesin başında ama paylaşmak istedim.

hepsenhep

standart ...
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
5.158
22
88
..................................................................................

Son düzenleme:
bence bu daha çok kendimize güvenle alakalı. karşıdan güzel bi kız geliyosa biz eşimle yürürken "ben daha güzelim" diye düşünüyorum:) açıkçası hiç dikkat etmiyorum eşim baktı mı bakmadı mı diye... güveniyorum sanırım. zaten daha çok eşim strese giriyo yolda yürüyenler bana bakıcak diye... çoğu zaman söylenir, ben yanında olduğum halde bakıyolar sana sinir oluyorum, der:) işin özü kendimize bakmak ve kendimize güvenmek diye düşünüyorum

bence bu daha çok kendimize güvenle alakalı. karşıdan güzel bi kız geliyosa biz eşimle yürürken "ben daha güzelim" diye düşünüyorum:) açıkçası hiç dikkat etmiyorum eşim baktı mı bakmadı mı diye... güveniyorum sanırım. zaten daha çok eşim strese giriyo yolda yürüyenler bana bakıcak diye... çoğu zaman söylenir, ben yanında olduğum halde bakıyolar sana sinir oluyorum, der:) işin özü kendimize bakmak ve kendimize güvenmek diye düşünüyorum

Tabiki kendine olan güvenle alakalı benim de böyle bi sorunum yok karşılıklı güven içindeyiz ama dışarda etrafta ne biliyim yani ...Artık günümüzde ''bazı'' kadınlar o kadar açık giyiniyo ki biz bile bakıyoruz hatta bazen ben de erkek arkadaşmla birlikte yürürken ayy şuna bak derim o hiç bakmaz =)

Kızlar herkese merhaba,

Genel olarak herkes sevdiğine güvenir,asla aldatmaz der asla kimseye bakmaz der...Bende eminim bunlardan ama göz kayması falan ya da aleni bi kadına bakıp o an bir şeyler düşünmesi ne biliyim bize ters gelsede erkeklerin çoğu da bunu yapıyor sanırım...
Hiç bakmaz etmez dediğimiz bile heralde ...Siz ne düşünüyosunuz bu konuda ?

erkekler bakar,kadınlarda güzele bakar aslında. güzel bakılmak için vardır.ama yoldan geçenin gözleri güzelse, seninde elbet bi yerin çok güzeldir, özgüvenli olup o enerjiyi saça saça yürüyeceksin, kimse benden iyi değil yürüyüşü :) eşinde senin özgüveninin farkında olacak. sonuçta adamların gözlerini bağlayamayız, ben eşime eşlik ediyorum, şu kız güzel bu kız çirkin falan :))) çünkü biliyorum ki onun güzeli benim, baktıklarımızda başkalarının güzelleri ;))

Kızlar herkese merhaba,

Genel olarak herkes sevdiğine güvenir,asla aldatmaz der asla kimseye bakmaz der...Bende eminim bunlardan ama göz kayması falan ya da aleni bi kadına bakıp o an bir şeyler düşünmesi ne biliyim bize ters gelsede erkeklerin çoğu da bunu yapıyor sanırım...
Hiç bakmaz etmez dediğimiz bile heralde ...Siz ne düşünüyosunuz bu konuda ?

derin mevzu
acıkcası feci can acıtır ve eşine karşı güvensizlik oluşur bence
başkaları için olabilir bakabiilr diyenler çıkacak ama ben bozulurum alınırım kırılırım
eşimde de vardı bu olay anlattım kırıldığımı ve dua ettim hemde çok dua ettim
hatta bi konuda arkadaşın ettiği dua vardı Allahım kocama Hz yusuf namusu ver di
Allahım ıslah etsin harama baktırıp farklı şeyler düşündürmesin...

erkekler bakar,kadınlarda güzele bakar aslında. güzel bakılmak için vardır.ama yoldan geçenin gözleri güzelse, seninde elbet bi yerin çok güzeldir, özgüvenli olup o enerjiyi saça saça yürüyeceksin, kimse benden iyi değil yürüyüşü :) eşinde senin özgüveninin farkında olacak. sonuçta adamların gözlerini bağlayamayız, ben eşime eşlik ediyorum, şu kız güzel bu kız çirkin falan :))) çünkü biliyorum ki onun güzeli benim, baktıklarımızda başkalarının güzelleri ;))

derin mevzu
acıkcası feci can acıtır ve eşine karşı güvensizlik oluşur bence
başkaları için olabilir bakabiilr diyenler çıkacak ama ben bozulurum alınırım kırılırım
eşimde de vardı bu olay anlattım kırıldığımı ve dua ettim hemde çok dua ettim
hatta bi konuda arkadaşın ettiği dua vardı Allahım kocama Hz yusuf namusu ver di
Allahım ıslah etsin harama baktırıp farklı şeyler düşündürmesin...

Calejean: Bende bazen kendim gösteririm ay şu kıza bak diye =)

Melekmis : Haklsın cnm insan kırılır ,,alınır ,,kimsenin gözünü bağlayamayız da zaten gene de sinir bozucu durum...

Begüüşş onun o bakan gözlerini oyarım :27: Dediğin gibi günümüzde çok açık giyimli bayanlar var, dikkat te çekiyorlar yani. Nasıl başka bi erkek, bana baktığında kıskançlık krizine giriyorsa. Kendiside bakmayacak. Bakar bakar diye bi laf yok benim tabirimce :19:

Kızlar herkese merhaba,

Hiç bakmaz etmez dediğimiz bile heralde ...
Bide erkekler erkek ortamında bazı şeyleri abartmaya bayılıyolar sanırım kendi özlerinin dışında oluyolar mesela hiç sert konuşmazken bi arkadaşının yanında odunlaşabiliyo ya da birine bakmazken o kişiye erkeklik taslamak için de yapabilirler diye düşünüyorum...
Bu arada benim böyle bi problemim yok bakmışta olabilir tabiii gözünü bağlayamayız kimsenin ama merak ediyorum bu konuyu abartmamak lazım heralde...

Siz ne düşünüyosunuz bayanlar ?

Fikrimce bakmaz diyemesek de yapmaz diyebiliriz..yani taman bakma farkli bir durum uanlislikla bakilir..gozun kayar ya da bakar gecersin ..hele ki yaninda ben varaam da bir zahmet baskalarina bakmak yerine bana bakamasinlar diye ilgisi hep bende olsun..aksi halde elini bile tutmam.
Olmayacak sey de degil artik herkes normal gibi karsiliyor ama nasil namus bizim icin onemliyse onlar icin de onemli bebce..adilige de gerek yok yani..diyecegim su kiii senle ciddi bir iliski boyutuna girdikten sonra baska bir kadina bakip farkli seyler dusunmesi bence de mide bulandirici. Dusunme boyle seyleri tatlim..sevip guvenerwk mutlulugun tadini cikar. Kendine guven ve baskalarinin da sana bakma ihtimalini unutamasin.

Begüüşş onun o bakan gözlerini oyarım :27: Dediğin gibi günümüzde çok açık giyimli bayanlar var, dikkat te çekiyorlar yani. Nasıl başka bi erkek, bana baktığında kıskançlık krizine giriyorsa. Kendiside bakmayacak. Bakar bakar diye bi laf yok benim tabirimce :19:

Fikrimce bakmaz diyemesek de yapmaz diyebiliriz..yani taman bakma farkli bir durum uanlislikla bakilir..gozun kayar ya da bakar gecersin ..hele ki yaninda ben varaam da bir zahmet baskalarina bakmak yerine bana bakamasinlar diye ilgisi hep bende olsun..aksi halde elini bile tutmam.
Olmayacak sey de degil artik herkes normal gibi karsiliyor ama nasil namus bizim icin onemliyse onlar icin de onemli bebce..adilige de gerek yok yani..diyecegim su kiii senle ciddi bir iliski boyutuna girdikten sonra baska bir kadina bakip farkli seyler dusunmesi bence de mide bulandirici. Dusunme boyle seyleri tatlim..sevip guvenerwk mutlulugun tadini cikar. Kendine guven ve baskalarinin da sana bakma ihtimalini unutamasin.

yorumlarınız için sağolun bebeklerim bende sizin gibi düşünüyorum o an baktıysa göz kayması kabul edilebilir zaten her dakka yanyana değiliz ya da evlensekte herkes iş güç çalıştğı yerlerde de eşlerin kadınlar olcak elbet ama bunu uzatmaması kafasını çevirmesi gerekir aynı şekilde bize bakıpta biri iç geçirse hiç hoş olmaz...diyelim kadın açık giyinmş nefsine mukayet ol gördüsende kafanı çevir ...

Bu arada ben hayatta gostermem su kiz guzel bak diye deli misiniz siz be :)))
Yaninda benim gibi gUel varken onane banane baska guzellerden guzelse bana mi guzel :D
Valla biz ikimz de cok kiskanciz o yuzden de cok dikkat ederiz yanyanayken..uzaktayken de ona guvenmekten baska bir sey elden gelmez. Ben de guvenirim..cunku insan kotu dusundukce dusunurrr...sonu yok. Aklina supheler sokma bos yeree..

Yaninda benim gibi gUel varken onane banane baska guzellerden guzelse bana mi guzel :D
Valla biz ikimz de cok kiskanciz o yuzden de cok dikkat ederiz yanyanayken..uzaktayken de ona guvenmekten baska bir sey elden gelmez. Ben de guvenirim..cunku insan kotu dusundukce dusunurrr...sonu yok. Aklina supheler sokma bos yeree..

deli değiliz özgüvenliyiz:) gösterdiğim kişiler benden güzel olmuyo genelde :))))))sonra şakalaşır birbirimize vururuz hopp derim tamam abartma leeennn

Ben de güzeli göstermem aslaa ama çok açık giyinen birini gördüysek ne kadar iğrenç falan diye yorum yaptığımz olmştur =)
Aynen kuzum ya yanlarında eşleri olcak sevgilisi varken bakan varsa o da adinin önde gidenidir ...valla oyarım billa oyarım =)
Güvenmekten başka çaremiz yok tabiii ki Allah herkesin nefsine hakim olmayı öğretsin

deli değiliz özgüvenliyiz:) gösterdiğim kişiler benden güzel olmuyo genelde :))))))sonra şakalaşır birbirimize vururuz hopp derim tamam abartma leeennn

Valla herkesin fikri kendine ama ozguvenle alakasi yok benim guvenim tamdir kendime ama neden durduk yere birine bakmasını saglayim ki..bahsederkwn vile kiskandm su an :)

Ben de güzeli göstermem aslaa ama çok açık giyinen birini gördüysek ne kadar iğrenç falan diye yorum yaptığımz olmştur =)
Aynen kuzum ya yanlarında eşleri olcak sevgilisi varken bakan varsa o da adinin önde gidenidir ...valla oyarım billa oyarım =)
Güvenmekten başka çaremiz yok tabiii ki Allah herkesin nefsine hakim olmayı öğretsin

Oyle tabi yavrucumm..sikma sen o tatli canini yeter baktiklari an gozler itinayla oyulur heheheeh

Valla herkesin fikri kendine ama ozguvenle alakasi yok benim guvenim tamdir kendime ama neden durduk yere birine bakmasını saglayim ki..bahsederkwn vile kiskandm su an :)

yahu sevdiğini kıskanmayan,sakınmayanın hissettiği sevgi değildir zaten. sevgi başlı başına paylaşamamaktır. ama ben eşimin niyetini bilirim,güzel kadınları her erkek gibi sever, ama bakarken kötü nefisle bakmaz, açık giyeni eleştirir bizi yoldan çıkarmaya çalışan ucuz kadınlar diye, temiz ama güzel bi kız içinde güzel kızmış der.diyedebilir. buna ben izin vermesem sınır yada yasak koysam trip atsam erkek arkadaşlarıyla daha sık görüşür ve kadınları konuşurlar, kendini baskı altında hisseder, gözümü açtırmıyo çağla der.

ben onun öncelikli olarak arkadaşıyım, benimle herşeyi konuşabilir kendini sınırlamaz. kankayız yani. zaten en büyük aşk gönüllerin muhabbetidir. aşk muhabbettir,paylaşımdır. çirkini konştgmz gibi güzelide konuşabiliriz.ayrıca bu sabahta konuştuk tesadüf.. :) arnavutum ben. beni kızdırmak için senden güzel arnavut kızları var fln dedi.. yok yiiiaaa dedim göstersene :)) gülüşüyoruz böyle. az önce mesaj atmış, en güzeli gerçekten sensin diye. . biliyorum çünkü anladınmı, çok iyi tanıyorum. ama tabi bi kadının afedersin poposuna bakar, lafla döverim, babamda baksa tepkim aynı olur. yani şöyle diyim cinsel bi açıdan arzular gibi bakmadıkça, görsel olan herşeyi değerlendirdiğimiz gibi kadın cinsinide değerlendirebiliyoruz.2 gece önce rüyasında jennifer lopezi görmüş, çok güzel kadın ya, rüyamda dükkanımıza geldi dedi. öylemi dün gece bende murat bozlaydım dedim :D:D sonra gülüyoruz, birbirimizi cimcikliyoruz :):))

Konunu okuyunca yorum yapmadan gecemedım canım :) erkek arkadasım benden bısey saklayamaz canım aklını alırım onun :) bırgun ısten cıktı benı aradı eve gıdene kadar konusalım dıye. Neyse evıne geldıgınde ayakkabımı cıkarcam 1 dk dedı saskın benı unuttu telde. :) gece vardıyasından cıkmasına verdım olayı kulaklıgıda taktım net bır sekılde ev arkadaslarıyla konusmalarını dınlıyorum. Ev arkadası erkek arkadasıma dıyokı x dun aksam cafeye gıttık kızlar bır ıcım suydu ıste olmasaydın sende gelırdın dedı. Erkek arkadasımda oglum benım kı goz mu actırıyo ya kızlar napsın 7 24 telde yapısık adamı dedı :) sende arama oglum bu kadar sık dıyo. Sorma zaten aramıcam artık goz actırmıyo dır dır basımda dedı ee tabı ben şooook :) sonra telı aldı elıne anladım tabı bı bagırdım aşkımmmmmmmm dıye hemen bebegım ben telı acıkmı unutmusum sen nezamandan berı benı dınlıyosun dedı bende soyledıklerının hepsını duydum kıvırma dedım. Sonra odasına gectı anlattı bebegım erkek arasında boyle konusmasan lıght erkek dıyolar dalga gecıyolar bende ıstemıyorum dalga gecılmesını dedı. 7 24 senle teldeyım bebegım hangı kıza bakcam kızma dedı ama 3 gun surundurdum. O gun bugundur nereye gıtse haber verır. Bu olay yaklasık 2 sene once oluyo :) erkekler ıste arkadaslarıyla olunca aslan bızım yanımızda kedı cekcez mecbur :):)

Konunu okuyunca yorum yapmadan gecemedım canım :) erkek arkadasım benden bısey saklayamaz canım aklını alırım onun :) bırgun ısten cıktı benı aradı eve gıdene kadar konusalım dıye. Neyse evıne geldıgınde ayakkabımı cıkarcam 1 dk dedı saskın benı unuttu telde. :) gece vardıyasından cıkmasına verdım olayı kulaklıgıda taktım net bır sekılde ev arkadaslarıyla konusmalarını dınlıyorum. Ev arkadası erkek arkadasıma dıyokı x dun aksam cafeye gıttık kızlar bır ıcım suydu ıste olmasaydın sende gelırdın dedı. Erkek arkadasımda oglum benım kı goz mu actırıyo ya kızlar napsın 7 24 telde yapısık adamı dedı :) sende arama oglum bu kadar sık dıyo. Sorma zaten aramıcam artık goz actırmıyo dır dır basımda dedı ee tabı ben şooook :) sonra telı aldı elıne anladım tabı bı bagırdım aşkımmmmmmmm dıye hemen bebegım ben telı acıkmı unutmusum sen nezamandan berı benı dınlıyosun dedı bende soyledıklerının hepsını duydum kıvırma dedım. Sonra odasına gectı anlattı bebegım erkek arasında boyle konusmasan lıght erkek dıyolar dalga gecıyolar bende ıstemıyorum dalga gecılmesını dedı. 7 24 senle teldeyım bebegım hangı kıza bakcam kızma dedı ama 3 gun surundurdum. O gun bugundur nereye gıtse haber verır. Bu olay yaklasık 2 sene once oluyo :) erkekler ıste arkadaslarıyla olunca aslan bızım yanımızda kedı cekcez mecbur :):)

Çok güzel yakalamışsın valla =) Çok teşekkürler yorumun içinnnde çok sağol canım ... bu erkeklerin ruh hali çok değişik benimde erkek arkadaşm normalde maçoluk vardır ama telfonda falanda öyle höd höd konşmaz bi gün açtı teli bi afra tafra hayrdır dedm falan sonra diyoki arkadaşlar yanmdaydı şimdi aşkm cnm mı diycem falan demştm sen onlara göre mi şekil alcan diye hatta atşmştk azck ...

Ha bıde bız erkek arkadasımla kankı gıbıyızdır. Beraber gezıyoruz onumuzden bır bayan gelıyo alımlı guzel ondan cok ben bakarım hemen oda yorumu yapıstırır cıkcıkcık hıc o renk bluzun altına o etek olmus mu bıde taktıgı cantaya bak rezalet cantayla ayakkabı uyumuda yok zevksız kafasına kutu gecırıp dolasmalı dımı askımm der :) şaşkın aklı sıra benım bakışımı fesat buldugu ıcın hemen benım soyluceklerımı agzımdan alır :) allahımı bın sukur daha hıc yanımda kafasını cevırıpte bır kıza bakmamıstır. Beraber bakıp yorum yaptıklarımız harıc tabıııı :)

Back
X