• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belki sorun değil ne dertler var herkesin başında ama paylaşmak istedim.

Ha bıde bız erkek arkadasımla kankı gıbıyızdır. Beraber gezıyoruz onumuzden bır bayan gelıyo alımlı guzel ondan cok ben bakarım hemen oda yorumu yapıstırır cıkcıkcık hıc o renk bluzun altına o etek olmus mu bıde taktıgı cantaya bak rezalet cantayla ayakkabı uyumuda yok zevksız kafasına kutu gecırıp dolasmalı dımı askımm der :) şaşkın aklı sıra benım bakışımı fesat buldugu ıcın hemen benım soyluceklerımı agzımdan alır :) allahımı bın sukur daha hıc yanımda kafasını cevırıpte bır kıza bakmamıstır. Beraber bakıp yorum yaptıklarımız harıc tabıııı :)

bizde öyle ben açık saçık birini göriyim ay baksana şuna derim o da neyine bakıyım ya iğrenç der saydırır bide...ama ben yokken göz kayması oluyomudur bakıyomudur bilmiyorum yani gözlerinide bağlayamayız ama en azından gördüse bile kafasını çevirmeli diye düşünüyorum

Çok güzel yakalamışsın valla =) Çok teşekkürler yorumun içinnnde çok sağol canım ... bu erkeklerin ruh hali çok değişik benimde erkek arkadaşm normalde maçoluk vardır ama telfonda falanda öyle höd höd konşmaz bi gün açtı teli bi afra tafra hayrdır dedm falan sonra diyoki arkadaşlar yanmdaydı şimdi aşkm cnm mı diycem falan demştm sen onlara göre mi şekil alcan diye hatta atşmştk azck ...

sorma daha bunun gıbı cok var yakaladıgım seyler :) anlatsam konun bızım olaylarla dolar :) aynen benımkıde erkek arkadaslarının yanında bır sert konusuyo sorma gıtsın. Bıryere gıtmek ıcın ızın ıstedım dıyelım hemen canım anlamıyorum dedıgını suraya gıtcem dıyemı soruyosun tabıkı gıdebılırsın ama telefon actıgımda hemen cvp ver 1 saat sonra evde ol der :) bende emredersınız paşa hazretlerı derım kapatırım telı :)

sorma daha bunun gıbı cok var yakaladıgım seyler :) anlatsam konun bızım olaylarla dolar :) aynen benımkıde erkek arkadaslarının yanında bır sert konusuyo sorma gıtsın. Bıryere gıtmek ıcın ızın ıstedım dıyelım hemen canım anlamıyorum dedıgını suraya gıtcem dıyemı soruyosun tabıkı gıdebılırsın ama telefon actıgımda hemen cvp ver 1 saat sonra evde ol der :) bende emredersınız paşa hazretlerı derım kapatırım telı :)

Sana özel bi msj attım bakabilirmsn cnm...

Erkek ortamında abartmayada bayılıyolar hakikaten tuhaf bi yapıları var

Geçenlerde erkek arkadaşıma dedimki eğer o gözlern olur da bir başkasına kayarsa o baktığın gözler var ya dedim işte sana haram dedim çok güldüm tabii filozof gibi ama :1: :1: :1:

Back
X