eşin kıyafete karışmasını istemek....
benim eşimle cicim aylarım bitmez çünkü biz bu yuvayı kolay kurmadıkk bitemez bizim cicim yıllarımız olucak aşıkızz :))
benim eşimle cicim aylarım bitmez çünkü biz bu yuvayı kolay kurmadıkk bitemez bizim cicim yıllarımız olucak aşıkızz :))
Bu yorumda konu sahibinin tüm dertlerine ilaç gibi gelmiştir emin olun. Ne anlıyorsunuz acaba nispet yapar gibi cevap vermekten.
Canım yüzük konusuna takılma, madem o seninle plan yapmıyor sen onunla plan yap sinemaya bilet al, uykuya dayanamıyorsa daya kahveyi:) Ya da anlaşın haftada bir gün etkinlik gününüz olsun. Bizim eşimle çok yoğun bir programımız olmasına rağmen çarşamba günleri mutlaka bir şeyler yaparız. Burası küçük bir yer fakat arkadaşlarımızla toplanıp tabu oynamak bile farklılık.
Beni gören evli sanmıyor ve çok güzel olduğumu söylüyorlar
evet
sanki evli olanlar güzel değil gibi anlaşılıyor burdan.
eşiniz çok mu yoruluyor iş yerinde?
kim yazdı o kırmızı yazıyı?
canım evlilik zaten özü itibariyle monoton bişey, şimdi burda sana egzantirik tavsiyelerde de bulunsak 3.gün onlarda sıradan olucak, bundan sonrası çoluk çocuk hayat gailesi, maddi durumun çok çok iyi olur her sene 2-3 kere tatile gidersin maldivler karayipler vs gezersin sörf kayak dağa tırmanma yamaç paraşütü gibi etkinlikler yaparsın tabi bu arada evin işi çocukların bakımı bakıcılarda hizmetçilerde, ohhhh belki o zaman monoton olmaz evlilik
bende 9 sene flörtten sonra evlendim ve Batmana geldim öyle çeşit çeşit avm falan yok,beterin beteri var yani
sanırım ben yetinemiyorum elimdekilerle bazen..takıntılıyım belkıde bıraz :) bu hafta gezdık dolaştık o şimdi uyudu ama kendımı ıyı hıssedıyorum.hafta ıcı olsun yıne burhanlar gelır bana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?