Belkide hakkim yok ama

bu adetler nereye ait.. nereliler sözlün çok merak ettim.. sende nişanlılık sürecini bayramlara denk getir.. ölç biç ona göre dile getir ayrımcılığı..
tesekkur ederim canim
sadece bu konuda degil, oncedende hissettirdi kv bana bu ayrimciligi
cunku eltimi o begenmis ve aralarini o yapmis kaynimla
biz ise sozlumle kendimiz tanisip karar verdik ve ben uni okudugum icin kv'nin dusuncesi ben uyanigim, benim gozum acilmis, o boyle bir gelin istemiyor bunu konusmalarindan anliyorum boyle dusundugunu

Söz ve nişan olmasının amacı ne?

Şimdi nişan insanlara "biz evlenmeye karar verdik şuan tanıma aşamasındayız" olayı değil mi?
Söz de "biz evlenmeye karar verdik ama şuan birbirimizi tanıma aşamasına geçme aşamasındayız" mı demek?

Ne gereksiz işler.

o ayri mesele zaten
eltimin sozu nisani hepsi beraber oldu

ben ve ailemde oyle istiyorduk ama kv kp durun siz daha senin onunde abin var acele etme abin evlensin sen oyle nisanlanacaksin diye doldurdularda doldurdular sozlumu
ailemde tamam kizim bizim icin sorun yok dediler bende buyutmedim yoksa benim icinde cok sacma inan
ve bizde uzun suredir birlikte oldugumuz icin ailem adi konsun istedi isteme soz yapabildik boylece

yani ben mi anlamadım sözlü yani zaten nişanlı demek değil mi ?yani sizde gelin oluyosunuz nişanlınız işte.. tabiki aynı şekilde sizede gelip onların yapılması gerekiyor.

yani ben mi anlamadım sözlü yani zaten nişanlı demek değil mi ?yani sizde gelin oluyosunuz nişanlınız işte.. tabiki aynı şekilde sizede gelip onların yapılması gerekiyor.

bize siz kucuksunuz abi evlensin once simdilik sadece isteme soz olsun dediler o yuzden nisanli sayilmiyoruz, nisan yapinca yaparlar mi yapmazlar mi bilmem ama

en azindan diger geline 10 aliniyorsa mesela banada 1 bluz alinabilirdi gonlum olurdu.. nisanli kiza adet boyledir ona aliyoruz simdi ama sende bi bluz begen kendine denilebilirdi mesela sonucta bende o eve gelin gidiyorum birine hep birine hic olmaz bence, cok kirildim bu yuzden

bişey dicem bayramda sizde bu gelin hanıma yani eltinize nişanlınız ile gidecek misiniz ?Yani size neticede yüzük takılmış istemeye gelinmiş ,siz sonra evlenin adetlerine göre, fakat nişanlınız neticede .garip bir durum anlayamadım gerçekten can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…