ben kirildim diye belirttikten sonra sormus onlarda gelemez diye dusunduk demisler, yollara dusmesin dedik demisler
ki gidilecek yer uzak degildi ve arabayla gecerken senide alalim diye teklif edebilirlerdi ama hep ivir zivir bahaneler .. ailesi suclu olsada bunu gorsede yinede laf ettirmeyen bir sozlum var
ailemden sana ne bosver sen benimle evleneceksin diyor ama ben bosveremiyorum iste
Sizin için duam inşallah düğün aşamasında bu drumlardan dolayı sorun yaşamazsınız kv olması gerektiği gibi davranırda sözlünle aile yüzünden gerilmezsnz
bir etkinlige eltimi davet edip beni etmemislerdi .. ama soyle ama boyle kem kum ettiler sonrasinda kirildigimi ogrendiklerinde sozlumde ozaman onlarin arkasinda durmustu
Aileye toz kondurmamak degil de belkide sen uzulme diye bahane bulmaya calismistir, ailesi hakkinda kotu dusunme diye, benim esimde yapar hala, evet ablam hata etti demez de iste sunu dusunerek soylemistir, su yuzden oyle yapmistir bosver filan der, ama yeri geldinde de hepsinin agzinin payini verir bana laf soylettirmez, hani sen benimle evleniceksin ailemi bosver demis ya,oyle geldi bana
Bu arada koclar, bilezikler, liralar... okurken vay be ne sansli gelinler varmis diyesi geliyo insanin ama inan evlilikte mutluluk bunlarla olculmuyo, senin esinle iliskinde sevgi ve saygi olsun, gerisi teferruat
Ne etkinlikti bu ve o zaman sözlümüydünüz?
9 ay arayla evlenicez
yani bayramlikmis koc mus bundan daha onemli bu konu.sozluyduk daha 2 ay onceydi onlarin verdigi iftar yemegiydi
demekki kim ne kadar ederse o kadar davranmak lazımhaklisin ama insan kendine yediremiyor, bir saygisizlik yapmadim herzaman cok iyi oldum onlara karsi
yeri geldi kayinvalidemin dogum gunu icin kendi anneminkinden bile daha cok ozendim ..
Daha evlenmeden onlara toz kondurmuyor. Sana haklısın ama idare et bile demiyor.ben kirildim diye belirttikten sonra sormus onlarda gelemez diye dusunduk demisler, yollara dusmesin dedik demisler
ki gidilecek yer uzak degildi ve arabayla gecerken senide alalim diye teklif edebilirlerdi ama hep ivir zivir bahaneler .. ailesi suclu olsada bunu gorsede yinede laf ettirmeyen bir sozlum var
ailemden sana ne bosver sen benimle evleneceksin diyor ama ben bosveremiyorum iste
Aynen katılıyorımGelinleri ayırmak evlatları ayırmak demektir bana göre. Böyle kaynana olursam gelinim ağzıma
tükürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?