Belkide hakkim yok ama

Bence nişanla söz arasında bir fark yok, 9 ay arayla evlenecekseniz keşke bu durumla karşılaşmamak adına nişan yapsaydınız. Koç, bayramlık falan maddi meseleler hadi yapamıyorlar ikinize de diyelim ama iftar yemegine çağırmamak nedir? Sizin için 1 tabak koyamıyorlar mı? Bence nişanlınız sürekli ailesinin tarafını tutuyorsa çok üzülürsünüz ileride. Maalesef nişanlınızın ailesiyle de evleniyorsunuz.

Ciddiyim merak ettim diğer gelinin farkı ne? Kv seçmiş ya direk onu.. Nasıl oluyor bu kvlerin seçtiği gelinler uzuv sayısı mi fazla? NASAda mühendis mi kendisi ? Kansere çare mi bulmuş bu elti? IQ 400lerde mi seyrediyor ?
Konu sahibi aydınlatsan keşke...

sen nişanlı olsan da sana yapmasalar neyse..
bence kıskanmanıza gerek yok. hakkınız da yok.

Benle esim arasında ilk günden beri öncelik ikimiziz konuşması olmuştu. Ben o yüzden her kırgınlığımi ona anlatırım. Oda hep benden yana olur. Hata yapıyorsam hatali oldugumu kimseye demeden aramızda söyler hallederiz. Haklıysam da arkamda durur annesine sorar.
Aranızdaki ilişkinin samimiyetine gore sadece üzüldüğünü soyle. Boynum bükük hissettim yabancı gibi hissettim de. Benim esim olsa anlayış gösterir benden yana olurdu.

bende dedim butun bunlari ama sozlum o hafta sonu sehirdisindaydi bunu bahane ettiler, gelemez diye dusunmuslermismis sozlum yok diye gelmek istemem diye dusunmuslermis
bir arayip sorma zahmetine girselerdi keske ama yok yag gibi uste ciktilar iste, sozlumde onlarin bahaneleriyle "ailem cok dusunceli" imaji verdi

hmm nasil anlatsam
ben universiteden mezun olucam bu yil kismetse eltim lise mezunu (yaaanisi benim gozum acik cok biliyorum onlarin istedigi gibi robot olamam kendi aklim var - onlara gore)
digger elti ise agzi var dili yokmus, okadar namuslu edepli evden sadece nisanlisiyla cikiyormus vs vs anlatmakla bitiremem
kisacasi digerinin farki: ezikligi

sen nişanlı olsan da sana yapmasalar neyse..
bence kıskanmanıza gerek yok. hakkınız da yok.

benimde bir yanim boyle soyluyor
ama bir yanimda dislandigimi hissediyor.. yani yarim elma gonul alma bana denilebilirdi mesela o nisanli soyle boyle olacak sen nisanlaninca sanada yapariz sende kendine bi tisort sec al nebileyim birsekilde gonul alinabilir maddiyat durumunda degilim olayim maneviyatindayim

merak etme evlensinler bu nişanlılık dönemi fragman
düğünden sonra görmek lazım size gelince mal mülk bir yere kadar. siz köşenize çekilin ve seyredin çünkü bu hayat her gün tozpembe değil.
nişanlı iken kv benim melek ti resmen melek ,evlenince bir başka oldu bide çocuk oldu benim kv canavara döndü
o çok sevdiği beğendiği gelini düğünden sonra da görmek lazım. öyle sessiz sakin pısırık gibi görünen kızların pek çoğu beni yanıltmıştır bu güne kadar
size gelince mümkün oldukça resmi mesafeli ciddi bir aile ilişkisi sizin rahat etmenizi sağlar.
ama illaki bişey yapacağım derseniz de misilleme onları onların yaptığı ile vurun derim . bu onlara yeter de artar bile

beklenti icinde oluyorum ister istemez.. tek gelin olsam belki olmazdim ama simdi digerine oyle bana neden boyle diye dusunmeden beklenti icine girmeden edemiyorum maleseff
Kiyaslama mutsuzluk getirir. Hic bir sey icin kendinizi baskasiyla kiyaslamayin, ben -o , bana- ona, demeyin. Mutsuzluk getirir kesinlikle. Siz hediye alin kv.'denize. Gönül alin. Karsilik beklemeden yaparsaniz zaten mutlu olursunuz. Ama insanoglu illa ki kiriliyor, güceniyor insani hisler.

Ben birşey sormak istiyorum elti adayın sözlüyken götürülüp hediyeler alınmış mı ona,yani bence nişanlanınca saba da yaparlar yok yapmıyolarsa o zamn ayrımcılık olur

Nisanli olunca statu mu atlaniyor. Bahane uyduracaklarsa baska bir sey uydursunlar. Asil sorun senin kendini ezik gormen, ileride evlendiginde de ona sunu yapiyorlar, bana yapmiyorlar diyeceksen iliskini bir kere daha gozden gecir derim ben.

Nişanlanınca da yapmazlarsa şaşırma sakın. Baştan ayırıyor olabilirler. Dert etme gerçekten ve sakın bahsetme kimseye.

iyi de zorunda değiller ki.. yani senin gönlünü almak zorundalar mi ki? bilmiyorum neden beklenti içerisine giriyorsunuz, herkesin Kanı herkese ısınamaz ayrıca ona Kanı ısınmış da olabilir.. bence kıyaslamayın bir şey de beklemeyin o size nasıl davranırsa siz de ona öyle davranın olup bitsin
bil

Söz için acele etmeseydin madem eltin evlendikten sonra senin nişan olsaydı.
O zaman gözde sen olurdun diye düşündüm..
Yani kendin diyorsun nişanlı olunca bana da yaparlar diye neyin alınması bu anlamadım..

beklenti icinde oluyorum ister istemez.. tek gelin olsam belki olmazdim ama simdi digerine oyle bana neden boyle diye dusunmeden beklenti icine girmeden edemiyorum maleseff

bende tek gelinim ama banada bişey yapılmadı
halende yapılmaz
yaptıkları tek şey huzur bozmak
nişanlıyken sadece bayramlık aldık
ne kurban nede bilezik nede vs
çokta tın de ve geç

Biraz önce başka bi konuda kocasi karısına " rütbe ni Bill demiş"...
Kastettigi şey böyle biseymiydi acaba. Sözlü nişanlı evli taze gelin kıdemli gelin elti gorumce derken zirve KAYNANA

bu adetler nereye ait.. nereliler sözlün çok merak ettim.. sende nişanlılık sürecini bayramlara denk getir.. ölç biç ona göre dile getir ayrımcılığı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…