Bella eyes ?

Fiona22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
853
1.803
113
35
Kizlar bella eyes yaptiran var mi ? Sanirim sadece istanbul'da ufuk askeroglu yapiyor. Cok pahaliymis galiba ama sonuclar da cok guzel gorunuyor. Merak ediyorum yaptiran var mi ? Ya da arastiran, yaptirmayi dusunen ?

Selam Fiona, ben iki gün önce asistaniyla yazmistim bilgi almak icin ama hep önceden hazirlanmis cevaplar geliyor. Fiyatda düsündügümden fazla bende simdi burda arastirmaya basladim. Bide Dr alper Tuncel var istanulda

25 bin tl istiyor. Gecen gun konustum ben de. Fiyat cok fazla. Ustelik üc bes seneye tekrar eski hale geliyor diyorlar.

Bende bircok doktoru takip ediyorum dr alper tuncel kendi eşine yapti
Diger doktorlar da var ama olumsuz yorum cok olunca cesaret edemiyorsun
Ufuk askeroglu da darphane gibi goruyomus az önce okumustum bi topicte

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz doktorun eşine yaptığı hiçbir işlem estetik olmamış. Keşke kadıncağızı kendi haline bıraksaymış. bir şikayet de ben biliyorum göz üstünde iz kalmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
Ben gidip gorustum ufuk askerogluna, ama emin degilim. Yaptiran birileri var mi, memnunlar mi bulmaya calisiyorum

Kizlar bella eyes yaptiran var mi ? Sanirim sadece istanbul'da ufuk askeroglu yapiyor. Cok pahaliymis galiba ama sonuclar da cok guzel gorunuyor. Merak ediyorum yaptiran var mi ? Ya da arastiran, yaptirmayi dusunen ?
Bende düşünüyorum bu doktora yaptırmayı ben

Danla bilicte sanirim bella eyes yaptirmisti ilk zamanlar cok guzel gorunuyordu ama simdi okadar cekik degil gozleri bu islem gecicimi degilmi anlayamiyorjm

ben yıllardır gözlerimdeki yorgun ifadeden rahatsızdım.Bi Fırsat buldum çok yoğunuz randevu Veremiyoruz dedikten 2 hafta sonra yer var diye aradılar strateji tabi ben herkese güvenen salak İnanmıştım.25 bin bella eyesla beraber 10 dk da ortayüz de yaptırmam gerektiğini söyleyerek 15bin de ona ödedim.Hazır bıçak altına yatmışken yapalım dediğinde o an mantıklı gelmişti.Ben yandım siz yanmayın.Bende bütün o masum ifade gitti gözlerim küçüldü çok iyi analiz etmeniz lazım sonrasında nasıl olabileceğini.Ben işi bilir diye düşündüm ama aslaaaa! Ezbere iş yapıyor Ufuk Askeroğlu insana önem verdiği yok.Param gerçekten haram olsun!

ben yıllardır gözlerimdeki yorgun ifadeden rahatsızdım.Bi Fırsat buldum çok yoğunuz randevu Veremiyoruz dedikten 2 hafta sonra yer var diye aradılar strateji tabi ben herkese güvenen salak İnanmıştım.25 bin bella eyesla beraber 10 dk da ortayüz de yaptırmam gerektiğini söyleyerek 15bin de ona ödedim.Hazır bıçak altına yatmışken yapalım dediğinde o an mantıklı gelmişti.Ben yandım siz yanmayın.Bende bütün o masum ifade gitti gözlerim küçüldü çok iyi analiz etmeniz lazım sonrasında nasıl olabileceğini.Ben işi bilir diye düşündüm ama aslaaaa! Ezbere iş yapıyor Ufuk Askeroğlu insana önem verdiği yok.Param gerçekten haram olsun!
Merhabalar, aynisi bendede oldu.. okadar pismanimki daha once burayi okuyup bu mesaji gormedigime... Ne durumdasiniz suan? Gozleriniz vesayre?

Danla bilic in gozleri ilk gunku gibi degil düştü algisi sundan kizlar.ilk ay ödem den dolayi daha gergin ki bu dogal degil.benimde oyleydi.ama 2 aydan sonra sahanee

Back
X