Belli Belirsiz Cizgi Goren Var Mi Yardiiim Lutfeeen

• Konu Sahibi Konu Sahibi annejik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günün geçmişmiydi eğer geçtiyse pozitif olabilir. zaten testlern üzernde de yazar belirsiz çizgi pozitiftir diye hadi hayırlısı inşallah

benimde öyle oldu adetim 3 gün geçti dayanamadım yaptı çok silik bir çizgi çıktı hatta eşimle nedemek şimdi bu dedikk hemen hasteneye gidip kan testi yaptırdık veeee hamileydim şimdi kızımın dopumunu bekliyorum 36 haftalık olduk bile inş. sende hamilesindir ama büyük bir ihtimal hamilesindir inş. iyi haberileri okuruz şimdiden hayırlı olsun küçük meleğin

teşekürler cnm cok hafıf silik gibi pembe cıktı ondan heyecan yaptım :) gercı hayırlısı bakalım olmazsa yarı yıne yaptırırım :) ama belkı dayanamaz kanda baktırırım :)

Yarın aynı marka ile bir daha bak bakalım koyulaşacak mı? Eğer yine görürsen bence bir kan testi yaptır. İnşallah hamilesindir.

KIZLAR 3 GUN GECIKTI ADETIM.BUGUN OGLEDEN SORA TEST YAPTIM 2. CIZGI BELLI BELIRSIZ CIKTI VAR MI BU DURUMDA OLAN YA DA YASAYAN?fisfisfis

adet gunumden 1gun once test yaptim ikinci cizgi silik cikti ama hamileyimmmm silikte olsa pzitif die biliorum.ertesi gun kan testi istedi dr um pozitif ciktii...hayirlisiolsun cnm

adet gunumden 1gun once test yaptim ikinci cizgi silik cikti ama hamileyimmmm silikte olsa pzitif die biliorum.ertesi gun kan testi istedi dr um pozitif ciktii...hayirlisiolsun cnm

merhaba arkadaşlar bende sabah test yaptım adetim geçeli ilk günüm . testi yaptım 1 dk bekledim işim vardı acil çıktım evden tek görünce ama başında beklemedim testin eve geldigimde ''C'' bölümünde kırmızı çizgi ''T'' bölümünde belli belirsiz ve dikkatli bakıldıgında pembe bir çizgi görünüyor çok kararsız kaldım bende yarın tekrar deniycem eğer regl olmazsam .

bende test yaptım belli belirsiz ikinci çizgi gördüm sanki.. karnımda da adet olacakmışım gibi bi his var uzun süredir adet günüm 1 gün geçti olmadım sizce hamilemiyim :/

bende test yaptım belli belirsiz ikinci çizgi gördüm sanki.. karnımda da adet olacakmışım gibi bi his var uzun süredir adet günüm 1 gün geçti olmadım sizce hamilemiyim :/

Alicealis peki suan hamilemisin ? YANI o belirdiz cizgiden sonra adet oldn mu ?? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…