benimde öyle oldu adetim 3 gün geçti dayanamadım yaptı çok silik bir çizgi çıktı hatta eşimle nedemek şimdi bu dedikk hemen hasteneye gidip kan testi yaptırdık veeee hamileydim şimdi kızımın dopumunu bekliyorum 36 haftalık olduk bile inş. sende hamilesindir ama büyük bir ihtimal hamilesindir inş. iyi haberileri okuruz şimdiden hayırlı olsun küçük meleğin
teşekürler cnm cok hafıf silik gibi pembe cıktı ondan heyecan yaptım :) gercı hayırlısı bakalım olmazsa yarı yıne yaptırırım :) ama belkı dayanamaz kanda baktırırım :)
adet gunumden 1gun once test yaptim ikinci cizgi silik cikti ama hamileyimmmm silikte olsa pzitif die biliorum.ertesi gun kan testi istedi dr um pozitif ciktii...hayirlisiolsun cnm
adet gunumden 1gun once test yaptim ikinci cizgi silik cikti ama hamileyimmmm silikte olsa pzitif die biliorum.ertesi gun kan testi istedi dr um pozitif ciktii...hayirlisiolsun cnm
merhaba arkadaşlar bende sabah test yaptım adetim geçeli ilk günüm . testi yaptım 1 dk bekledim işim vardı acil çıktım evden tek görünce ama başında beklemedim testin eve geldigimde ''C'' bölümünde kırmızı çizgi ''T'' bölümünde belli belirsiz ve dikkatli bakıldıgında pembe bir çizgi görünüyor çok kararsız kaldım bende yarın tekrar deniycem eğer regl olmazsam .
bende test yaptım belli belirsiz ikinci çizgi gördüm sanki.. karnımda da adet olacakmışım gibi bi his var uzun süredir adet günüm 1 gün geçti olmadım sizce hamilemiyim :/
bende test yaptım belli belirsiz ikinci çizgi gördüm sanki.. karnımda da adet olacakmışım gibi bi his var uzun süredir adet günüm 1 gün geçti olmadım sizce hamilemiyim :/