Doksanlarda ünlüler yaptırırdı. Siz gençsiniz galiba estetiğin halka indiği yıllarda doğdunuzEstetik hiç bir zaman ünlülerin yaptırdığı bir şey olmadı ki.
Beğenmedim atmak ne alaka? Anlamamak ve hak vermemek bambaşka şeyler. Ben küçükken silikon, burun yaptırma gibi ameliyatları mankenler, şarkıcılar yaptırırdı ve magazinlere çıkardı bunlar. Halk yaptırmazdı böyle şeyler. Ailesi de küçük yerde yaşıyorsa fotomodel mi olacan başımıza kafasını yaşıyor olabilir
Tamam hanımefendi dediğiniz gibi olsun ama yıl olmuş 2023 artık öyle değil diyelim o zaman.Doksanlarda ünlüler yaptırırdı. Siz gençsiniz galiba estetiğin halka indiği yıllarda doğdunuz
Şu yorum mesela ne alaka yani?İç çamaşırı modellerinde boya bakılıyor mudur
Tamam işte okuldaki Yasemin öğretmen yaptırmıyordu ama Hande Yener yaptırıyordu. Halk için inanılmaz bir şeydi. Kızın eve giriş çıkışına karışan baba hala o yılların kafasını yaşıyor olabilir. Şimdi lise arkadaşlarımdan estetik olmayan yok ve bankacı falan gibi sıradan insanlar. Onu anlatmaya çalıştım. Adam eski kafaysa yadırgamıştır doğal olarakEski dönemde yeterli medikal ekipman ülkemizde yoktu. Acil hastalara kelebek seti bile bulurken sıkıntı yaşandığını biliyorum. O ortamda ancak ünlülerin yaptırabilmesi norma
Tamam iyi akşamlar. Siz çok normalsiniz o yüzden alıntılamayın yeterTamam hanımefendi dediğiniz gibi olsun ama yıl olmuş 2023 artık öyle değil diyelim o zaman.
Bilmiyorum çok garip yorumlarınız var.
Şu yorum mesela ne alaka yani?
Ben sizin şahsınıza bir şey demedim yalnız o yüzden sapla samanı karıştırmazsanız çok sevinirim. Anlıyorum ki evet gayet normalim.Tamam iyi akşamlar. Siz çok normalsiniz o yüzden alıntılamayın yeter
Bir de okuduklarınızı anlasanız da açıklama istemesenizBen sizin şahsınıza bir şey demedim yalnız o yüzden sapla samanı karıştırmazsanız çok sevinirim. Anlıyorum ki evet gayet normalim.
Ben açıklama istemedim ki,açıklama yapma gereğini siz duydunuz. Demek ki benim okuduğumu anlamamdan ziyade sizin anlatımınızda bir sorun var. Neyse benim amacım polemik yaratmak değil zaten sadece yaptığınız yorumla konunun bağlantısını kuramadım ve bunu belirttim. Tartışma yaratmaya gerek yok bence.Bir de okuduklarınızı anlasanız da açıklama istemeseniz
Bağlantı kuramadım ne demek acaba? Anlayamamışsınız işte. 1.58 boyla katalog mankeni olunuyor diye espri yaptım ona da anlamadım yazdınız. Şimdi de açıklama istemedim diyorsunuz. Okuyup geçseydiniz madem öyle alıntılamasaydınızBen açıklama istemedim ki,açıklama yapma gereğini siz duydunuz. Demek ki benim okuduğumu anlamamdan ziyade sizin anlatımınızda bir sorun var. Neyse benim amacım polemik yaratmak değil zaten sadece yaptığınız yorumla konunun bağlantısını kuramadım ve bunu belirttim. Tartışma yaratmaya gerek yok bence.
Birbiriyle alakası olmayan iki durum demek :)Bağlantı kuramadım ne demek acaba? Anlayamamışsınız işte
Siz anlayamayınca alakasız olmuyor ki. Kızın babası için bu konu tabu, çevresinde görmediği, televizyonda gördüğü radikal bir şey. İnşallah anladınız. Ne gereksiz muhabbet oldu ya.Birbiriyle alakası olmayan iki durum demek :)
Evet hanımefendi ben anlayamadım kızın estetik yaptırmak istemesine ailesinin karşı çıkmasıyla estetiği eskiden sadece ünlülerin yaptırması konuyla çok alakalıydı çünkü :)
Neyse siz haklısınız iyi akşamlar.
Hanımefendi Allah'a şükür okuduğumu anlama kabiliyetim var. İkide bir burdan laf sokmaya çalışmanız gerçekten komik oluyor.Kızın babası için bu konu tabu, çevresinde görmediği, televizyonda gördüğü radikal bir şey. İnşallah anladınız. Ne gereksiz muhabbet oldu ya.
Cevap verdikten sonra yorumu değiştirmişsiniz,onada cevap vereyim. Espirinize anlamadım yazmadım ne alaka dedim. Alaksız buldum. İkisi çok farklı şeyler. Bakın sizde anlamamışsınız okuduğunuzu :) Bu arada alıntılama olayına bu kadar takılıyorsanız herkesin yorum yapabildiği açık bir platformda yorum yapmayın derim. Neyse gerçekten daha fazla uzatmak istemiyorum. İyi akşamlar.Bağlantı kuramadım ne demek acaba? Anlayamamışsınız işte. 1.58 boyla katalog mankeni olunuyor diye espri yaptım ona da anlamadım yazdınız. Şimdi de açıklama istemedim diyorsunuz. Okuyup geçseydiniz madem öyle alıntılamasaydınız
“Siz anlayamayınca alakasız olmuyor ki.” Bu cümleyi ekledim sadece anlamı değiştirecek bir şey yazmadım kiCevap verdikten sonra yorumu değiştirmişsiniz,onada cevap vereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?