Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bembeyaz odalar..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Harika canim,tam damarima bastin canim var ya.Benim hayalim
tasindigim zaman evimi böyle beyaz dösemek.Bembeyaz.Her odaya ayri renkli aksesuarla renklerdirmek.

ınsanın gözü gönlü açılıyor valla.Her yer geniş ve ferah.Huzur kokuyor bu renkte.Gelgelelim beyaz tercih ettiğimizde hep bembeyaz kalacakmı????????????????????????

beyazi baska renkler ile kombine ettinmi cok guzelde,sade beyaz bana cok soguk geliyo,iclerinden bikacini cok beyendim,tesekkurlera.s.a.s.

beğenmenize çok sevindim kızlarhihoyyyt

beyaz cidden çok yakışıyor evlere ama oturma odaları için oldukça riskli e zor bir renk..

ama görüntüsü muhteşem tabi..:1rolleyes:

beyaz odalar eklemeye deam o zaman

Son düzenleme:
süperler hayatım...:lepi:
zaten böyle beyaz kalabiliceğine inansaydım evimin her köşesi beyaz olucaktı...:1no2:senağlama

sanırım birçoğunuzun biliç altına işleyeceğim böyle fotoğraflar koymaya deam edersem ama napiyim çok güzellerkaydirigubbakcemile3

o nedenle devaammyerimseniben

Son düzenleme:
oh oh ferah ferah bayıldım valla.çok güzeller.sanki insanın burnuna deterjan kokusu geliyor. bu evlerden biri benim olsa elimde beyazlaştırıcılarla dolaşırdım herhalde. çok hoş ama bir o kadar da bakımı zor .emeğine sağlık.

evet temizlemesi çok zor olur, biraz da takıntılıysanız süper bir hastalık sebebi beyaz koltuklar...
o nedenle vitrin, yemek takımı gibi mobilyalarda beyaz tercih edilebilir, koltuklar daha koyu renkler olabilir bence..
ben de sanırım beyaz mobilya tercih ederdim eimde

Son düzenleme:
ben de "tamamen beyazın" odayı boğduğunu ve cansızlaştırdığını düşünüyorum mutlaka renklendirilmeli bence de..
beyaz ço yakışıyor bir odaya ama siyahla ya da mor, vişne rengi işte zevke göre yeşil turkuaz gibi renklerle canlılaştırılmalı ve renklendirilmeli oda kanaatimce..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…