- 16 Temmuz 2023
- 6.019
- 16.418
- 178
- Konu Sahibi life without anxiety
-
Bunu da merak edip sordum. Mesela neyi kıskandı, nedir bu aşırı kıskançlık diye. O da iş yerinde kadın arkadaşla iş konusunda konuşmamı dahi istemiyordu. Ben iş dışında kadınlarla hiç konuşmam görüşmem irtibatı keserim. Sadece iş yerinde gerektiği yerde konuşurum dedi.Çok ucu açık kadın mı kıskançmış yoksa adam kıskanılcak durumlar mı yapıyormuş ? cinsellikte keza öyle. Sorunuza gelirsek evlenmeden tanımak zor olsad 3 5 gün tatil uzun yolculuk mantıklı olabilir.
birde karşı taraftan dinlemek lazım. Dediğim gibi sorarak değil, siz bizzat görerek tanıyın.Bunu da merak edip sordum. Mesela neyi kıskandı, nedir bu aşırı kıskançlık diye. O da iş yerinde kadın arkadaşla iş konusunda konuşmamı dahi istemiyordu. Ben iş dışında kadınlarla hiç konuşmam görüşmem irtibatı keserim. Sadece iş yerinde gerektiği yerde konuşurum dedi.
Cok kiskanc ve cinsellik azEski eş patolojik derecede kıskanç, kafasında senaryo kuran birisiydi. Annesinin sözünü dinleyen anne kuzusu birisiydi o yüzden ayrıldım. Erkek arkadaşım ise eski eşinin kıskanç olması ve cinselliğin az olmasından dolayı boşanmış söylediğine göre.
Hımm. Cinsellik ? Mesela kocama sorsanız ayda 1 ilişkiye giriyorız der çocuk olduktan sonra düştük formdan diye. Oysa yok öyle bişey haftada 2 oluyor. Erkeklerin kafası biraz farklı çalışıyor. Tartışma anında nasıl ? Sorumluluk ? Aile ilişkileri ? Kardeşleri ? Para konusu ? Hepsi çok önemli.Bunu da merak edip sordum. Mesela neyi kıskandı, nedir bu aşırı kıskançlık diye. O da iş yerinde kadın arkadaşla iş konusunda konuşmamı dahi istemiyordu. Ben iş dışında kadınlarla hiç konuşmam görüşmem irtibatı keserim. Sadece iş yerinde gerektiği yerde konuşurum dedi.
Haftada 1 zar zor ilişki oluyordu dedi. Kendisi her gün olmasını istermiş libidosunun yüksek olduğunu bana belli etti yani. Ama kafasından uyduruyor da olabilir. Boşanma sebebi farklı çıkabilir bilemiyorum. Ailesiyle arası iyiymiş ama çok düşkün değil sanırım. Bunu zamanla paylaşım arttıkça öğrenirim. İnşaat mühendisi kendisi. Ne kadar maaş alıyor onu bilmiyorum. Daha bunları öğrenmek için çok erken. 2 kardeşler. Ablası evli.Hımm. Cinsellik ? Mesela kocama sorsanız ayda 1 ilişkiye giriyorız der çocuk olduktan sonra düştük formdan diye. Oysa yok öyle bişey haftada 2 oluyor. Erkeklerin kafası biraz farklı çalışıyor. Tartışma anında nasıl ? Sorumluluk ? Aile ilişkileri ? Kardeşleri ? Para konusu ? Hepsi çok önemli.
Her gün Türkiye şartlarında sıkıntı.Haftada 1 zar zor ilişki oluyordu dedi. Kendisi her gün olmasını istermiş libidosunun yüksek olduğunu bana belli etti yani. Ama kafasından uyduruyor da olabilir. Boşanma sebebi farklı çıkabilir bilemiyorum. Ailesiyle arası iyiymiş ama çok düşkün değil sanırım. Bunu zamanla paylaşım arttıkça öğrenirim. İnşaat mühendisi kendisi. Ne kadar maaş alıyor onu bilmiyorum. Daha bunları öğrenmek için çok erken. 2 kardeşler. Ablası evli.
Alkol hiç kullanmamış. Ama sigara içiyor ne yazıkki. Ben sigara kokusundan rahatsız olan biriyim. En son lise zamanı içtim ama bağımlı değildim. Sonra hiç içmedim. Evde asla içmiyorum bırakmak istiyorum sigarayı dediYani direk şunu yap tanırsın demek zor tabi. Bol zaman geçirin objektif bakmaya çalışın. İçki içiyorsa sarhoş olsun mesela yanınızda. Sonra bir işinizi halletmesini ihtiyacınız olduğunu hissettirin ne kadar onemseyecek. Bir de bence insanlar kavga zamaninda belli eder kendini elbet bir konunuz olur biraz sınırlarını zorlayin bakalım tepkileri nasıl olacak. Ailesiyle zaman zaman bir araya gelin böyle nokta atışı konulara deginin tepkilerini gözlemleyin. Bir arkadaşımın başına bu gelmiş söyle yapmış gibi :)) yani kısaca zaman ve gozlem objektif bakabildiginizde elbet varsa bir sıkıntı farkedersiniz.
İnsan hissediyor diyebilirim sadece. Hani şunu yaparsa iyidir derim ama iyi huyları olup kötü yanı çok ağır basan insanlar fazlasıyla mevcut. Hayvan sevgisi önemli deriz, hayvanlara karşı çok iyi olup kadına değer vermekten bihaber de olabilir, gibi.Merhaba hanımlar, başlıkta yazdığım gibi ben 29 yaşındayım boşandım 9 aylık evlilik geçti başımdan. Erkek arkadaşım da boşanmış 1 yıl evlilik yaşamış. İkimizin de çocuğu yok. Tüyo alabilir miyim lütfen tecrübeli arkadaşlardan?
Tanimak çok zor , tatile de beraber gitseniz evlilik öncesi beraber de yaşasanız kimse yüzünü huyunu göstermez .. evlilik sonrası 4 duvar arasında 2 kişi baş başa kalınca insan huyunu tanıyor görüyo ondan öncesi toz pembedir herşey.. insan bazen babasını tanıyamıyor 30 yıllık kocasından darbe yiyenler var insanları tanımak aşırı zor bir şey. Az çok huyunu tanıyabilirsin belki mesela tanıman bir tartışmaya bakar en güzel fırsat tartışırken bence :)Merhaba hanımlar, başlıkta yazdığım gibi ben 29 yaşındayım boşandım 9 aylık evlilik geçti başımdan. Erkek arkadaşım da boşanmış 1 yıl evlilik yaşamış. İkimizin de çocuğu yok. Tüyo alabilir miyim lütfen tecrübeli arkadaşlardan?
Benime eski eşim şimdi arkamdan ne palavralar atıyordur fikrim yok :) bana sorsanız sosyopat psikopat şiddet uygulayan her gün evi darma duman eden küfürbaz sorumsuz biriydi o yüzden boşanmıştım, bir de boşanma davasını kim açmış öğrenme şansınız var mı? Kadın anlaşmalı açtıysa muhtemeln adamdan kurtulmak için açmıştır bir de bu açıdan bakın...Merhaba hanımlar, başlıkta yazdığım gibi ben 29 yaşındayım boşandım 9 aylık evlilik geçti başımdan. Erkek arkadaşım da boşanmış 1 yıl evlilik yaşamış. İkimizin de çocuğu yok. Tüyo alabilir miyim lütfen tecrübeli arkadaşlardan?
eski karisiyla yatak odasini niye boyle detayli anllatti ki? ne ayipHaftada 1 zar zor ilişki oluyordu dedi. Kendisi her gün olmasını istermiş libidosunun yüksek olduğunu bana belli etti yani. Ama kafasından uyduruyor da olabilir. Boşanma sebebi farklı çıkabilir bilemiyorum. Ailesiyle arası iyiymiş ama çok düşkün değil sanırım. Bunu zamanla paylaşım arttıkça öğrenirim. İnşaat mühendisi kendisi. Ne kadar maaş alıyor onu bilmiyorum. Daha bunları öğrenmek için çok erken. 2 kardeşler. Ablası evli.
Bu erkeklerde evlenmeden once aslan kaplan hergun isterler zaten. Haftada bir iliski yasaniyor diye kimse kimseden bosanmaz o isin altinda baska birsey var bence. Belkide kadini tatmin etmiyordu kadin o yuzden istemiyordu kim bilir. Keske dava neden acilmis anlasmali mi ogrenebilsenizHaftada 1 zar zor ilişki oluyordu dedi. Kendisi her gün olmasını istermiş libidosunun yüksek olduğunu bana belli etti yani. Ama kafasından uyduruyor da olabilir. Boşanma sebebi farklı çıkabilir bilemiyorum. Ailesiyle arası iyiymiş ama çok düşkün değil sanırım. Bunu zamanla paylaşım arttıkça öğrenirim. İnşaat mühendisi kendisi. Ne kadar maaş alıyor onu bilmiyorum. Daha bunları öğrenmek için çok erken. 2 kardeşler. Ablası evli.
Kesinlikle beni de çok rahatsız etti direkt cinsel sorunları paylaşması. Saygısızca.eski karisiyla yatak odasini niye boyle detayli anllatti ki? ne ayip
belki de performansi kötüdür, kadin "bes dakika debelenip bosalacak diye simdi iki kere dus alip sacimo kurutmaklq ugrasamam" diy3 reddediyordur. denemeden alma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?