Sonra dikkat ederim,isteyin veririm diye diye dünya kiloyu almadımı.Kilolar eklendikçe vücuda oturdukça ve yaş ilerleyip metobolizma yavaşladıkça eskiden yediklerim için okadar pişmanımki.bu işin yarını yok bence hemen başla ve ruhuna ve bedenine yüklediğin bu fazla yüklerden kurtul canım :)
evet canim cok haklisin,
ya üfff ne kadar kötü bir durumdayim bilsen,
100 kiloya yakinim yaa
tebrikler canim sen ne güzel vermisin bir kismini az kalmis geriye,simdi senin kilonda olmak icin neleri vermezdim ki
ya bak iste aksam eve geldim komsudan veee hoooop dedim helva yapayim esimle cay yapip tv karsisinda yeriz
halbuki esiminde kilo sorunu var ve bize kötülük yapiyorum.
Bence bu işi sen ele al ve eşinle beraber birbirinize destekte olursunuz.Hiç içini karartma ben 86 yı ilk tartıda gördüğümde bir gezideydim dünya başıma yıkılmıştı nasıl vericem diye oturup ağladığımı geceleri uyuyamadığımı biliyorum.Siz beraber daha kolay başarırsınız canım hiç üzülme ve ben başaramam diye düşünme bu forumda ne başarıları okudum kendine güven
ama iste azim ve irade meselesi
ve malesef bendede homini girtlak aliskanligi oldugu icin
artik öyle bir dur demeliyim ki kendime
evet canim cok haklisin,
ya üfff ne kadar kötü bir durumdayim bilsen,
100 kiloya yakinim yaa
tebrikler canim sen ne güzel vermisin bir kismini az kalmis geriye,simdi senin kilonda olmak icin neleri vermezdim ki
ya bak iste aksam eve geldim komsudan veee hoooop dedim helva yapayim esimle cay yapip tv karsisinda yeriz
halbuki esiminde kilo sorunu var ve bize kötülük yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?