Ben adam olmam diyenler buyrun :)))

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Arkadaslar ya ben sahiden adam olmam,

ekmege yag sürüp helvayla yemeler,

cok yemeler ve isin kötü yani o an farkinda olmak bu hatanin ama kendini kandirmak ve amaaaan bisey olmaz bunuda yiyim bidaha dikkat ederim.

ama nerdeeeeeeee,ya bu nedir ya,yakinda yuvarlanirim ben artik:25:

yahu kizlar ne yapmali neler etmeli,

hangi taslara kafayi vurmaliiiiiiiiiiiiiiiiiii:27:

Sonra dikkat ederim,isteyin veririm diye diye dünya kiloyu almadımı.Kilolar eklendikçe vücuda oturdukça ve yaş ilerleyip metobolizma yavaşladıkça eskiden yediklerim için okadar pişmanımki.bu işin yarını yok bence hemen başla ve ruhuna ve bedenine yüklediğin bu fazla yüklerden kurtul canım :)

Sonra dikkat ederim,isteyin veririm diye diye dünya kiloyu almadımı.Kilolar eklendikçe vücuda oturdukça ve yaş ilerleyip metobolizma yavaşladıkça eskiden yediklerim için okadar pişmanımki.bu işin yarını yok bence hemen başla ve ruhuna ve bedenine yüklediğin bu fazla yüklerden kurtul canım :)

evet canim cok haklisin,

ya üfff ne kadar kötü bir durumdayim bilsen,

100 kiloya yakinim yaa

tebrikler canim sen ne güzel vermisin bir kismini az kalmis geriye,simdi senin kilonda olmak icin neleri vermezdim ki

ya bak iste aksam eve geldim komsudan veee hoooop dedim helva yapayim esimle cay yapip tv karsisinda yeriz

halbuki esiminde kilo sorunu var ve bize kötülük yapiyorum.

evet canim cok haklisin,

100 kiloya yakinim yaa

tebrikler canim sen ne güzel vermisin bir kismini az kalmis geriye,simdi senin kilonda olmak icin neleri vermezdim ki

ya bak iste aksam eve geldim komsudan veee hoooop dedim helva yapayim esimle cay yapip tv karsisinda yeriz

Bence bu işi sen ele al ve eşinle beraber birbirinize destekte olursunuz.Hiç içini karartma ben 86 yı ilk tartıda gördüğümde bir gezideydim dünya başıma yıkılmıştı nasıl vericem diye oturup ağladığımı geceleri uyuyamadığımı biliyorum.Siz beraber daha kolay başarırsınız canım hiç üzülme ve ben başaramam diye düşünme bu forumda ne başarıları okudum kendine güven

Bence bu işi sen ele al ve eşinle beraber birbirinize destekte olursunuz.Hiç içini karartma ben 86 yı ilk tartıda gördüğümde bir gezideydim dünya başıma yıkılmıştı nasıl vericem diye oturup ağladığımı geceleri uyuyamadığımı biliyorum.Siz beraber daha kolay başarırsınız canım hiç üzülme ve ben başaramam diye düşünme bu forumda ne başarıları okudum kendine güven

ama iste azim ve irade meselesi

ve malesef bendede homini girtlak aliskanligi oldugu icin

artik öyle bir dur demeliyim ki kendime

kızlar size motivasyon ve moral olsun diye paylaşıyorum bugün ki menümm

sabah;
1 fincan yeşil çay
yağsız peynir
1 yumurta ile omlet(yağsız ve tuzsuz)
3 zeytin
yarım domates

ara;
1 bardak ayran + 1 yeşil elma

öğlen;
haşlanmış tavuk + salata

ara;
3 kuru kayısı

akşam;
çorba + salata (birazdan yiyeceğim)

ama iste azim ve irade meselesi

ve malesef bendede homini girtlak aliskanligi oldugu icin

artik öyle bir dur demeliyim ki kendime

Kilo vermende güzel bir amacın olsun bak ozaman nasıl dur diyorsun.Misal ben çocuk istiyorum düşündükçe dahada motive oluyorum.onun haricinde belki bilirsin ıd diye bir kanal var d smartta orda doktor g var otopsi programı yıllardır kaçırmadan izlerim kilonun ne tür hastalıklara yol açtığını organlara nasıl baskı yapıp görevlerini engellediğini çok iyi öğrendim.O yüzden hiç bir sebep yoksa sağlığını düşün canım ve gaza gel :)

evet canim cok haklisin,

100 kiloya yakinim yaa

merhaba bnde yenı basladım ve basladığımda uc asagı bes yukarı aynı seylerı dusunuydm ama ole bı ınat ettm kı cevrmdekı herkes kılomla ılgılı bıseyler soyluyodu tabı ne kadr ınat etsemde bır suru basarısız deneym vardı hatta ole bısey kı artık yanımdakılere dıyete basldığımı soyleyemdım bile bu arada bnmde nişanlım kılolu hatta defalrca benım ısrarlarım sonucu dıyete basldık ve tabıkı bıraktık sonra ben burayla feryalnurla tanıstım basladık dıyete gayette guzel gıttgımızı dsnyrm daha bır hafta oldu ve 1.5 kılo gıtti nısanlımda bunu grnce kıskandı bende baslıyrm dedı sımdı daha rahatım bırlıkte yapıyrz insan inanınca yapıyo bugun okulda karsımda kızlr neler yedı ama ole bı kafama koymusum kı yesem mı dıye dsnmedım bıle o yuzden bır an önce basla bı yerden devamı gelıyo :)))))))

Ay kizlar ben sahiden cok üzülüyorum ama stresten de artik öyle olmusum ki azmim azalmis,halbu ki azimli bir insanimdir.

bakalim yarinim nasil gececek?

umarim artik yarin milatim olur:31:

Back
X