- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
- Konu Sahibi muzeyyenrize
Bir haftaya elimde olsa çooook sevinirim. Kızlar bende s beden var olmuyor çok dar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=722379 bende var m beden bir bak istersen :)
şort m beden l beden giyene de olur ikisini de bir gün giydim piknikte yazın sonlarında almıştım bidaha giymek nasip olmamıştı ikisi 25 tl canm eşofman yok malesefgördüm canım. ne kadar ve kullanılma durumu. birde efoşman da varmı.ayrıcana o şort kaç beden ve tl
şort m beden l beden giyene de olur ikisini de bir gün giydim piknikte yazın sonlarında almıştım bidaha giymek nasip olmamıştı ikisi 25 tl canm eşofman yok malesef
bir spor mağazasından aldım ikisini 60a almıştım değildir sanırım ama çok kaliteli orjinalle birebir herkes orjinal biliyor :))orjinaller mı acaba.
Bir haftaya elimde olsa çooook sevinirim. Kızlar bende s beden var olmuyor çok dar.
Sizdeki s bedeni satmayı düşünür müsünüz![]()
cnm arkadaş sayfasına koymuş zaten satıyor. Ben inceledim sende bir bak istersen![]()
Bende bu var tshrt 38 bedenEki Görüntüle 1130372
Bu orjinal mi? Fiyat nedir?
Bende bu var tshrt 38 bedenEki Görüntüle 1130372
kullanılma durumu ve fiyatı birde orjinalmi
canım bendede bu var orjinal adidas
canım kaç beden ve fiyatı. bir de orjinal mi. kullanılma durumu ayrıca:)