Ben ağlarken o eğleniyor keyfine bakı:'(

gamzeli11

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
67
4
16
İstanbul
Kızlar 21 yaşındayım 2 buçuk senelik ilişkim bitti ve ilk sevgilimdi ilkimdi çok bağlanmıştım ben günlerdir her gece ağlarken o meğersem gezip eğleniyormuş hergün takılıyo keyfine bakıyo benimse hiç bişey yapasım gelmiyo öyle mutsuzumki :'( oysa oda beni çok seviyo sanıyodum diğer erkeklere benzemiyo sanıyodum fazla duygusal fazla sadık sanıyodum ama erkek milleti hepsi aynı hiç bi farkı yokmuş :'( hep acı çeken biz oluyoruz çok kötüyüm nasıl unutucam yerine biri gelmeden unutmam imkansız herlde hep hatırlarım biri gelsede hatırlarım nasıl 2 buçuk seneyi silicem :'( zaten bidaha istemiyorum kimseyi hep sonu acıyla bitiyo nasıl geçicek bu acı :KK43:

Dayanamadım ben ona mesaj attım aldığım cevap ne ... Bana kızlarla çekildikleri bi resmini attı... Görünce kahroldum kendime gelemiyorum ben böyle acı çekerken o nasıl unutabiliyo nasıl keyfine bakabiliyo ben kapattım bizim defteri dedi bana :'(

Son düzenleme:
Başını taşlara vurması uzun sürmez. Erkek milleti iste ilişki bitince özgür olduklarını sanarlar ama açısı sonradan çıkar.

Başını taşlara vurması uzun sürmez. Erkek milleti iste ilişki bitince özgür olduklarını sanarlar ama açısı sonradan çıkar.
İnşallah öyle olur :'( fotoğrafı görünce şok geçirdim hemen kızlarla buluşmuş ayrılır ayrılmaz :'( son aylarda çok kavga eder olmuştuk bunalmıştı oda kavgalarımızdan ve şuan çok rahatladı kavga yok sinir stres olmuyo ya ve arkadaşlarıyla daha çok vakit geçirmeye başladı çok mutlu :'( bense kahroluyorum :'(

Sadece tek bir alıntı durumu özetler bence:
ayrilik-sonrasi-erkek-ve-kadin-davranislari_300293.jpg

Bana nedense özellikle yapılmış bir hareket gibi geldi cevap olarak resim atması.Tabi kesinlikle kabullenilir bir tarafı yok bunun.Eğlence zamanları geçince yaptığı hatasının farkına varır.Genelde ilişkisi biten erkeklerin arkadaşları kendilerine görev ediniyolar ilişkiden yeni çıkmış arkadaşı eğlence yerlerine götürmeyi.Pişman olsa bile ilerde iyi düşünmen gereken bir durum.

Hayatta başarılar diliyorum sana :)

Kızlar 21 yaşındayım 2 buçuk senelik ilişkim bitti ben günlerdir her gece ağlarken o meğersem gezip eğleniyormuş hergün takılıyo keyfine bakıyo benimse hiç bişey yapasım gelmiyo öyle mutsuzumki :'( oysa oda beni çok seviyo sanıyodum diğer erkeklere benzemiyo sanıyodum fazla duygusal fazla sadık sanıyodum ama erkek milleti hepsi aynı hiç bi farkı yokmuş :'( hep acı çeken biz oluyoruz çok kötüyüm nasıl unutucam yerine biri gelmeden unutmam imkansız herlde hep hatırlarım biri gelsede hatırlarım nasıl 2 buçuk seneyi silicem :'( zaten bidaha istemiyorum kimseyi hep sonu acıyla bitiyo nasıl geçicek bu acı :KK43:

Dayanamadım ben ona mesaj attım aldığım cevap ne ... Bana kızlarla çekildikleri bi resmini attı... Görünce kahroldum kendime gelemiyorum ben böyle acı çekerken o nasıl unutabiliyo nasıl keyfine bakabiliyo ben kapattım bizim defteri dedi bana :'(
Hiç uzulme canım, ben de yaşadım biliyorum çok ağladım ama şuan iyi ki bitmiş diyorum, beni haketmeyeni ben neden seveyim ki üstelik ben kendim ayrılmıştım sadece bağımlı olduğumu hissediyordum. Alışıyorsun sürekli onunla birlikte olmaya sonra boşluğa düşüyorsun. Ama atlatırsın merak etme Allah her şeyin en iyisini veriyor eğer sen buna gerçekten inanırsan. Seni hak edecek başka insanlar vardır bu şekilde düşün. Kendini ezdirme, üzdürme. Hatta ona bir teşekkür mesajı bile atabilirsin. Ben öyle yapmıştım. Allah razı olsun beni senin gibi bir karaktersizden kurtardığın için demiştim. Bu arada ben de onun kızlarla fotografını sanal ortamda yakalamıştım.

Sadece tek bir alıntı durumu özetler bence:
ayrilik-sonrasi-erkek-ve-kadin-davranislari_300293.jpg

Bana çok sinirli ayrıldı sanırım son kavgalarımızdan bunalmıştı kavgalar bitti kafası rahat şimdi diye çok mutlu acaba pişman olur mu ki ben onu biliyorum şimdi kendine hep benim kötü şeylerimi hatırlatarak benden soğuyo daha önce küstüğümüzde öyle demişti iyi şeyleri değil hep kötülerini düşündüm demişti şimdide aynısını yapıyo benden dahada uzaklaşıyo :(

Bana nedense özellikle yapılmış bir hareket gibi geldi cevap olarak resim atması.Tabi kesinlikle kabullenilir bir tarafı yok bunun.Eğlence zamanları geçince yaptığı hatasının farkına varır.Genelde ilişkisi biten erkeklerin arkadaşları kendilerine görev ediniyolar ilişkiden yeni çıkmış arkadaşı eğlence yerlerine götürmeyi.Pişman olsa bile ilerde iyi düşünmen gereken bir durum.

Hayatta başarılar diliyorum sana :)

Benim aklımın ucundan bile geçmiyodu böyle yapıcağı ve biz birlikteyken görüşmesini istemediğim bikaç kız vardı biz birlikteyken tamam demişti bana görüşmüyodu hemde o kızlarla çekmiş fotoğrafı ayrılığımızın hemen ardından daha 4-5 gün olmuş nasıl bi insan oldu bu :'(

Hiç uzulme canım, ben de yaşadım biliyorum çok ağladım ama şuan iyi ki bitmiş diyorum, beni haketmeyeni ben neden seveyim ki üstelik ben kendim ayrılmıştım sadece bağımlı olduğumu hissediyordum. Alışıyorsun sürekli onunla birlikte olmaya sonra boşluğa düşüyorsun. Ama atlatırsın merak etme Allah her şeyin en iyisini veriyor eğer sen buna gerçekten inanırsan. Seni hak edecek başka insanlar vardır bu şekilde düşün. Kendini ezdirme, üzdürme. Hatta ona bir teşekkür mesajı bile atabilirsin. Ben öyle yapmıştım. Allah razı olsun beni senin gibi bir karaktersizden kurtardığın için demiştim. Bu arada ben de onun kızlarla fotografını sanal ortamda yakalamıştım.

Ayrılığımızın üstünden daha 4-5 gün geçmişken hemen gitmiş buluşmuş hemde benim biz birlikteyken ona görüşmemesini söylediğim kızlarla :'(
O boşluk berbat bişey ve benim ilk sevgilimdi nasıl koparıp atıcam içimden nasıl alışıcam onsuzluğa bilmiyorum çok mutsuzum :'(

Bana çok sinirli ayrıldı sanırım son kavgalarımızdan bunalmıştı kavgalar bitti kafası rahat şimdi diye çok mutlu acaba pişman olur mu ki ben onu biliyorum şimdi kendine hep benim kötü şeylerimi hatırlatarak benden soğuyo daha önce küstüğümüzde öyle demişti iyi şeyleri değil hep kötülerini düşündüm demişti şimdide aynısını yapıyo benden dahada uzaklaşıyo :KK43:
Ya birakin ne yaparsa yapsin evet yüreğe laf geçirmek kolay değil ama kalkıp böyle resim gönderip bitti diyen adam içinde aglamayin artık rica ederim.evet ilk ise zordur muhakkak ama inanın böyleleri değişmez pişman olup size döndügunde affetseniz bile daha beter bir şekilde kopacaksiniz sonra.acı çekmeniz gerekiyorsa şimdi çekin bitsin

Kızlar 21 yaşındayım 2 buçuk senelik ilişkim bitti ve ilk sevgilimdi ilkimdi çok bağlanmıştım ben günlerdir her gece ağlarken o meğersem gezip eğleniyormuş hergün takılıyo keyfine bakıyo benimse hiç bişey yapasım gelmiyo öyle mutsuzumki :'( oysa oda beni çok seviyo sanıyodum diğer erkeklere benzemiyo sanıyodum fazla duygusal fazla sadık sanıyodum ama erkek milleti hepsi aynı hiç bi farkı yokmuş :'( hep acı çeken biz oluyoruz çok kötüyüm nasıl unutucam yerine biri gelmeden unutmam imkansız herlde hep hatırlarım biri gelsede hatırlarım nasıl 2 buçuk seneyi silicem :'( zaten bidaha istemiyorum kimseyi hep sonu acıyla bitiyo nasıl geçicek bu acı :KK43:

sen bu erkeği çok şey sanmışsın..çivi çiviyi söker..başkasını bul ama bağlanma..bunların geneli böyledir..eğlenmeye bak..gününü gün et..2,5 seneyi tatlı bir hatıra olarak an..o zaman çabuk unutursun

Ya birakin ne yaparsa yapsin evet yüreğe laf geçirmek kolay değil ama kalkıp böyle resim gönderip bitti diyen adam içinde aglamayin artık rica ederim.evet ilk ise zordur muhakkak ama inanın böyleleri değişmez pişman olup size döndügunde affetseniz bile daha beter bir şekilde kopacaksiniz sonra.acı çekmeniz gerekiyorsa şimdi çekin bitsin
Haklısın bende onu istemiyorum çok üzdü beni ama kopmak çok zor oluyo ilk olduğu için 2 bucuk seneyi hatıraları hayalleri silemiyorum ve onun böyle mutlu olması daha çok moralimi bozuyo hiç mi sevmedi beni nasıl benim çektiğim acıyı çekmiyo anlamıyorum :(

sen bu erkeği çok şey sanmışsın..çivi çiviyi söker..başkasını bul ama bağlanma..bunların geneli böyledir..eğlenmeye bak..gününü gün et..2,5 seneyi tatlı bir hatıra olarak an..o zaman çabuk unutursun

Evet öyle sanmıştım sanki dünyanın en iyi erkeği o gibi görüyodum beni çok üzmesine rağmen işte aşkın gözü kör diye boşuna dememişler :( başkasını nasıl bulurumki sanki bidaha kimse hayatıma giremicek kimse beni sevemicek bende kimseyi sevemicekmişim gibi geliyo :( hiç ayrılmycaz sanıyodum evlenicez diyodu :(

Evet öyle sanmıştım sanki dünyanın en iyi erkeği o gibi görüyodum beni çok üzmesine rağmen işte aşkın gözü kör diye boşuna dememişler :KK43: başkasını nasıl bulurumki sanki bidaha kimse hayatıma giremicek kimse beni sevemicek bende kimseyi sevemicekmişim gibi geliyo :KK43: hiç ayrılmycaz sanıyodum evlenicez diyodu :KK43:
merak etme o hayatına nasıl girdiyse bir başkasıda rahatça girer..sen bile şaşırırsın..sen bunların evlilik sözüne ne bakıyorsun..güven sağlayıp rahat gönül eğlendirmek için o..kızlar evlilik kelimesini duydukları anda yelkenleri suya indirir..erkekler unu iyi biliyor..hem hemen birini bulma az bir kafanı dinle..tatil yaptır kalbine..bu hayatta aşktan erkekten daha önemli şeylerde var unutma..

Ağlayınca ne değişiyor?
Sadece göz altı çizgilerine bir yenisi daha ekleniyor.
Ağlamak istiyorsan gerçekten ağlanacak şeylere ağla,böyle seni iplemeyen biri için ağlama.

onun seni unutacağını mı sanıyosun üzülme lütfen :( gelecektir tekrar mutlaka. şimdi özgürlüğün tadını çıkarıyor. umursamaz olursan canı yanar onun da ;)

Erkekler hepsi aynidir canim , Bosver mesaj felan atip havalara sokma adami..

Ayrica bu icindeki aci dinecek ve aklina geldiginde birdaha onu hatirlamak bile istemeyeceksin , suan imkansiz gibi geliyor ama degil.

merak etme o hayatına nasıl girdiyse bir başkasıda rahatça girer..sen bile şaşırırsın..sen bunların evlilik sözüne ne bakıyorsun..güven sağlayıp rahat gönül eğlendirmek için o..kızlar evlilik kelimesini duydukları anda yelkenleri suya indirir..erkekler unu iyi biliyor..hem hemen birini bulma az bir kafanı dinle..tatil yaptır kalbine..bu hayatta aşktan erkekten daha önemli şeylerde var unutma..

Ağlayınca ne değişiyor?
Sadece göz altı çizgilerine bir yenisi daha ekleniyor.
Ağlamak istiyorsan gerçekten ağlanacak şeylere ağla,böyle seni iplemeyen biri için ağlama.

onun seni unutacağını mı sanıyosun üzülme lütfen :KK43: gelecektir tekrar mutlaka. şimdi özgürlüğün tadını çıkarıyor. umursamaz olursan canı yanar onun da :KK66:

Erkekler hepsi aynidir canim , Bosver mesaj felan atip havalara sokma adami..

Ayrica bu icindeki aci dinecek ve aklina geldiginde birdaha onu hatirlamak bile istemeyeceksin , suan imkansiz gibi geliyor ama degil.

Kızlar bana kızıcaksınız belki ama ben yine gururumu hiçe saydım mesaj attım :( aradı ağladığımı anladı biraz konuştuk ben barışalım bişeyler dedim barıştık ama tekrar ayrılırmıyız bilmiyorum çok kolay olmadı ve tam eskisi gibi olmuş değiliz ama ben bu insanla evlenmek istiyorum ben yokluğuna hiç dayanamıyorum bigün tamamen biticek olursa ne hale gelirim bilmiyorum hiç dayanamıyorum onsuzluğa çok bağlanmışım çok çok :(

Kızlar bana kızıcaksınız belki ama ben yine gururumu hiçe saydım mesaj attım :KK43: aradı ağladığımı anladı biraz konuştuk ben barışalım bişeyler dedim barıştık ama tekrar ayrılırmıyız bilmiyorum çok kolay olmadı ve tam eskisi gibi olmuş değiliz ama ben bu insanla evlenmek istiyorum ben yokluğuna hiç dayanamıyorum bigün tamamen biticek olursa ne hale gelirim bilmiyorum hiç dayanamıyorum onsuzluğa çok bağlanmışım çok çok :KK43:
Aferim,böyle devam et.

senden büyük çocuğum var..eğer sen benim kızım olsaydın senin saçlarını yolardım..erkekler kakadır..

Back
X