Kızlar 21 yaşındayım 2 buçuk senelik ilişkim bitti ve ilk sevgilimdi ilkimdi çok bağlanmıştım ben günlerdir her gece ağlarken o meğersem gezip eğleniyormuş hergün takılıyo keyfine bakıyo benimse hiç bişey yapasım gelmiyo öyle mutsuzumki :'( oysa oda beni çok seviyo sanıyodum diğer erkeklere benzemiyo sanıyodum fazla duygusal fazla sadık sanıyodum ama erkek milleti hepsi aynı hiç bi farkı yokmuş :'( hep acı çeken biz oluyoruz çok kötüyüm nasıl unutucam yerine biri gelmeden unutmam imkansız herlde hep hatırlarım biri gelsede hatırlarım nasıl 2 buçuk seneyi silicem :'( zaten bidaha istemiyorum kimseyi hep sonu acıyla bitiyo nasıl geçicek bu acı 
Dayanamadım ben ona mesaj attım aldığım cevap ne ... Bana kızlarla çekildikleri bi resmini attı... Görünce kahroldum kendime gelemiyorum ben böyle acı çekerken o nasıl unutabiliyo nasıl keyfine bakabiliyo ben kapattım bizim defteri dedi bana :'(

Dayanamadım ben ona mesaj attım aldığım cevap ne ... Bana kızlarla çekildikleri bi resmini attı... Görünce kahroldum kendime gelemiyorum ben böyle acı çekerken o nasıl unutabiliyo nasıl keyfine bakabiliyo ben kapattım bizim defteri dedi bana :'(
Son düzenleme: