Ben ah mı aldım şimdi ?

Helinsma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.953
946
123
31
Bir yıldır uzaktan bi ilişkim var. Aramızda 5 saatlik mesafe var. 5 kez falan o geldi. 5 6 kez de ortak bi şehirde buluştuk 2 3 saatlik yola gittim yani bende.
Ailemle tanıştı ve aileler tanıştı.

Virüs olmasaydı biz de ailemle gidecektik onların evine. Derken ben baştan beri kararsızlık yaşıyor ama bi şekilde geçmesini bekliyordum , burada da defalarca konu açtım.

Ama artık ben çok netim hiçbir şekilde istek,heves , sevgi hissedemiyorum. Bunu defalarca erkek arkadaşıma da anlatmıştım aslında pürüzleri görmezden gelmeye çalıştık hep.

Şimdi ayrıldık. Ama ben kendimden önce onu düşünüyorum çünkü bana hiç zararı olmamış ,hiç kırmamış elinden geleni yapmaya çalışan birisi.bende aynı şekilde ona öyle oldum ama sonuçta onu terk ettim çok aşıktı bana çok üzülüyorum onu üzdüğüm için ailesi geldi o kadar sevdiler beni annesi çok hevesliydi 😔 keşke hiç böyle olmasaydı bende çok yıpranıyorum daha neler bekliyor beni onuda bilmiyorum ama kimse benim yüzümden üzülmesin.

Abartıyor muyum lütfen fikirlerinizi söyler misiniz? Üzülmeyi hak etmeyen birini üzdüğüm için bir daha hiç mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum..

Bence iş dallanıp budaklanmadan doğrusunu yapmışsın. Yani bilakis seven birisinin hisleriyle oynamayıp dürüst olmuşsun.
Belli ki baştan bir şey hissedememişsin, şans da vermişsin ama olmayınca olmamış. Suçun yok.
Aşk ve hisler zorla olmuyor, mantık evliliği düşünmüyorsan tabii.

Uzaktan ilişki olduğu için bu kadar uzadı aslında ve bu kadar kararsızlık oldu. Yine de tanıştırma işlerine girmek çok yanlıştı

Annesinin çok hevesli olması evlilik sebebi olamaz
Bence çocuk çok aşık değildi önceki konularınizi biliyorum sürekli kendinize vicdan yaptırmaya çalışıyorsunuz galiba böyle düşünerek
Sizde aşık degildiniz
Sırf evlenmek için yapılacak bir evlilik yapılmamış oldu

Hakkınızda hayırlısı olsun

Uzaktan ilişki olduğu için bu kadar uzadı aslında ve bu kadar kararsızlık oldu. Yine de tanıştırma işlerine girmek çok yanlıştı
Olabilir boş ver. Önemli değil, geçer bunlar. İleride daha da pişman olurdunuz. Suçlamayın, suçlanacak bir durum değil.

Ya şu uzak ilişki durumunu hiç aklım almıyor insanlar burnunun dibinde ne haltlar karıştırıyo sen taa uzaktaki kişiden nasıl bu kadar eminsin çok aşıktı çok seviyodu falan.
Sürekli git gel çekilmezdi zaten boşver hayırlı olmuş bence. Salla

Evet emin olmadan ailelerle tanışmasaydınız iyi olurdu ama çok da önemli değil. Sevmediğiniz biriyle sırf o mutlu olsun diye ilişkiyi sürdüremezsiniz. Ah alınacak bir şey yok kötülük yapmamışsınız ki..

Evet abartiyorsun benim aldiğim ahlari bir bilsen .Sevmiyorsan sevemiyorsan zorlama yorma kendinide onuda aldiğin kararinda arkasinda dur

Hiçbir şey hissetmiyor olmanıza rağmen ilişkinizi devam ettirseydiniz, haksızlık etmiş olurdunuz. Yapılabilecek en dürüstçe şeyi yapıp ayrılmışsınız. Karşı taraf acı çekecekse bu da sizin kötülüğünüzden değil, en doğru şeyi yapmış olmanızdan kaynaklanıyor olacak. O zaman sorumlu hissetmeye gerek yok. Acısını yaşayıp, atlatmak da onların meseleleri. Sevgi hissetmediğiniz, içinize sinmeyen bir insanla sırf o ve ailesi kırılmasın diye birlikte olacak değildiniz herhalde. İlişki kurmanın anlamı karşı tarafı daha iyi tanımak değil mi zaten? İşte tanıdınız, olmadı, ayrıldınız. Bu kadar basit bir doğruluk.

En baştan beri kararsızlığınızı hissettirmişsiniz. Kaç kez konuşmuşsunuz yani karşı tarafı haberdar etmişsiniz.
Ayrılması için soğuk davranıp vicdan rahatlatma yöntemi uygulamamışsınız, yüzleşmiş ve siz de acı çekmişsiniz.
Sevdiğinize inandırmamışsınız.
Siz en baştan beri huzursuz bir şekilde yaşamışsınız bu ilişkiyi.
Ah aldığınızı düşünmüyorum. Ama her şeyin doğrusunu tabi ki Allah bilir. Benim hissettiğim almadığınız yönünde.

ne ah alması ya :) gayet normal ve mantıklı davranmıssınız ah almak boyle bırsey degıl

1 yıllık ilişki içine net olmama, aileleri tanıştırma ayrılma nasıl sığdırdınız?
Kendinizden emin olmadan aileleri işin içine neden soktunuz ki..
Tek hatanız bu bence.

Yahu bir yıllık ilişkiyi ne diye aileni TANİSTİRİP onun ailesiyle tanisirsin.ne alakası var şimdi
Bu ne samimiyet hiç gerek yok bir yıllık ilişkiye çok çok erken.bakin gördünüz mü şimdi olmadi adamda sizden oooo artık aileler tanıştı diye güven duydu.ne gerek var Allah aşkına görüş konuş bas git olmazsa
Uzun yıllar geçer baktın eminsin ilişkiden ailene dersin

fazla takılıyorsunuz bence. kırmamak için evlenip 10 sene sonra boşansanız daha kötü olmaz mıydı ?
hassasiyetiniz güzel ama evlilik zorla olmaz ki..
ayrılık doğru bir karar olmuş.

Back
X