Ahu , kendini zor da olsa koltuktan kaldırmaya ikna ettikten sonra bir güzel heryeri toparladın , küçükte olsa gurur duydun kendinle , şimdi uzanmış Hatice’nin aşkı müziğiyle buraya yazıyorsun, belki rahatlamak belki ileride hatırlamak isteğin yazdırdı buraya bu satırları , şuan çok karmaşık ve zor dönemden geçiyorsun ev alma sürecin bayram tatilin , gündeme yine gelen evlilik sürecin var , ne istediğini bilmiyorsun korkuyorsun , en çok ta kendinden herşyrden ……. Ev almak komşumun fikriydi benim için gerçek oldu altınlarımı sattım peşinat olarak kredi süreci , iki sene evvel hiç tanımadığım insanlar bana yardımcı oldular , çok sordum , çok sıkıldım , çok sıktım , en çok üstad destek oldu sonra Mehmet abi , neyse bugün tapuyu aldım , görmediğim bir ev satın almış oldum trajikomik , neyse bütün bunlar yetmezmiş gibi birde evlilik konusu çıktı be yapacağım kendimi çok yanlız kötü bok hissediyorum , ben ne yapacağım ;((( ben mi yaptım benim yüzümden mi oldu , ne hissediyorum bilmiyorum , yorgunum kalbim yorgun bedenim yorgun ruhum yorgun
(( ya Rab bu mübarek günde sana el açan insanların hatrı ve duası benimde üstümde olsun bana yardım et , doğru yolu göster .. amin