Hayırlı olsun almışsınız evinizi sizi az çok burada ki konularından biliyorum biraz zor bir hayatınız vardı aile tarafından ama tebrik ediyorum yılmamış pes etmemissiniz istediğiniz yere geldinizAhu , kendini zor da olsa koltuktan kaldırmaya ikna ettikten sonra bir güzel heryeri toparladın , küçükte olsa gurur duydun kendinle , şimdi uzanmış Hatice’nin aşkı müziğiyle buraya yazıyorsun, belki rahatlamak belki ileride hatırlamak isteğin yazdırdı buraya bu satırları , şuan çok karmaşık ve zor dönemden geçiyorsun ev alma sürecin bayram tatilin , gündeme yine gelen evlilik sürecin var , ne istediğini bilmiyorsun korkuyorsun , en çok ta kendinden herşyrden ……. Ev almak komşumun fikriydi benim için gerçek oldu altınlarımı sattım peşinat olarak kredi süreci , iki sene evvel hiç tanımadığım insanlar bana yardımcı oldular , çok sordum , çok sıkıldım , çok sıktım , en çok üstad destek oldu sonra Mehmet abi , neyse bugün tapuyu aldım , görmediğim bir ev satın almış oldum trajikomik , neyse bütün bunlar yetmezmiş gibi birde evlilik konusu çıktı be yapacağım kendimi çok yanlız kötü bok hissediyorum , ben ne yapacağım ;((( ben mi yaptım benim yüzümden mi oldu , ne hissediyorum bilmiyorum , yorgunum kalbim yorgun bedenim yorgun ruhum yorgun(( ya Rab bu mübarek günde sana el açan insanların hatrı ve duası benimde üstümde olsun bana yardım et , doğru yolu göster .. amin
Teşekkür ederim eğer eski konularımı hatırlıyorsanız nerden nereye dersiniz , tapu benim üstüme kredi borcunu zamanla Allah bitirmeyi nasip etsin ,evimi gördim geçen evim biraz eski 5 yıllık çok üzüldüm ona da ama Allah’ın izniyle borçu biterse satarım artık evimde ben oturacağım bu arada , evlilik içinde şuan istemiyorum ve konuyu açmalarına izin vermiyorumHayırlı olsun almışsınız evinizi sizi az çok burada ki konularından biliyorum biraz zor bir hayatınız vardı aile tarafından ama tebrik ediyorum yılmamış pes etmemissiniz istediğiniz yere geldiniz.
Evinizin tapusu sizin üzerinizde değil mi kimsenin üzerine yapmayın siz mi oturacaksınız yoksa kiraya mı vereceksiniz ayrıca evlilik olmadan almışsınız eşiniz olası bir durumda ortak olamayacak eve ama anladığım kadarıyla evlilik için tereddütleriniz var eğer evlenmek istemiyorsanız evlenmeyin.
Hatırlıyorum eski konularını hatta bende yorum yapmıştım bazılarına ailenden çok cekmiştin hatta akrabalardan eviniz 5 yıllıkmış 5 yıllık sıfır sayılır büyük şehirlere göre, 1+1 mi aldınız evi umarım herşey gönlünüze göre olsun inşallah bundan sonra hiçbir için acele etmeyin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz.Teşekkür ederim eğer eski konularımı hatırlıyorsanız nerden nereye dersiniz , tapu benim üstüme kredi borcunu zamanla Allah bitirmeyi nasip etsin ,evimi gördim geçen evim biraz eski 5 yıllık çok üzüldüm ona da ama Allah’ın izniyle borçu biterse satarım artık evimde ben oturacağım bu arada , evlilik içinde şuan istemiyorum ve konuyu açmalarına izin vermiyorum
deprem çevresi bir şehirde yaşıyorum duvarlar baya çatlaktı ve ev hunharca kullanılmış , ev 1+1 , bunda da vardır bir hayır çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için Allah razı olsunHatırlıyorum eski konularını hatta bende yorum yapmıştım bazılarına ailenden çok cekmiştin hatta akrabalardan eviniz 5 yıllıkmış 5 yıllık sıfır sayılır büyük şehirlere göre, 1+1 mi aldınız evi umarım herşey gönlünüze göre olsun inşallah bundan sonra hiçbir için acele etmeyin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?