Ben aldım sizde kaçırmayın derim :)

ahter1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
121
4
118
Merhaba kızlar, daha öncesinde mağzada görmüş olduğum bir çantayı 120,00 yerine 35 tl ye internetten aldım, fiyatını görünce şok oldum. 2 adet aldım farklı modellerde, aynı sitede D.J markası da var ancak ben bakana kadar istediğim model satıldı bile aldığım çantalar,

ikinci çantayı yakından görmüşütm , fiyatı gerçekten çok uygun ve kaliteli, sırf moda diye takılan çantaları hiç sevmemişimdir. bana enteresan ve farklı geldi.

bunlarda da kaldım aklım ama bu ay çoook açıldım kıyamadım paracıklarıma

sitenin sadece ilk başını yazıyorum gerisini anlarsınız zaten Duy

Son düzenleme:
hiç mi beğenmediniz kızlar ben çok beğenmişitm oysa

canım benim anlamadığım zaten şimdi herşeye 100 ise 50 diyorlar nerden bilelim bu çantanın gerçek piyasasını yani ya çakma ise markası o fiyatA" <gerçek marka yoktur ce bu arada sitenin adını tam ver anlamadım bir bakayım ihtiyacım var çantaya

daybuyday site canım, akşam airport DeVip mağzasına gidip ürünleri tek tek baktım , bir çanta daha almaya karar verdim. Resimden gözükenden çok daha şık, Benim aldığım çantaların abartmıyorum etiket fiytı 124,00 tl ydi . valla sarsılacak biraz bütçemi aslında ama bulmuşken kaçırmak istemiyorum. Geçen hafta sonu anneme hediye almak için bakırköyü talan ettim uyduruk uyduruk kalitesiz çantalar 50 den başlıyordu, 90 liraya eh işte dediğim bir çanta aldım. Ama içim gitti verirken parayı çünki hak etmiyordu o parayı . bunun fiyatı da 124,00 tl etiket fiyatı 39,90 şu an sitede

senin aldıkalrın hangisi ben bir tane beğendim beyaz sen koymuşsun onlardan biri ama en son koyduğun değil ben büyük istiyorum bebeğim var

senin aldıkalrın hangisi ben bir tane beğendim beyaz sen koymuşsun onlardan biri ama en son koyduğun değil ben büyük istiyorum bebeğim var

Canım bunu bu gün sipariş ettim,

alttakiler de dünkü siparişlerim, yuvarlak olan çantayı bakırköyde ve birkaç mağzada daha önce görüp beğenmiştim ama fiyatı yüksek diye alamamıştım. Ancak çok kaliteliydi bü yüzden düşünmeden sipariş verdim dün, akşam iş çıkışı da devip mağzasına uğrayıp tüm çantaları inceledim, en azından aklımda kalanları kontrol ettim üstteki çantayı görüp beğendim bu gün de onu sipariş ettim. Çakma olamaz bu çantalarda sonuçta fiyatı çook uçuk değil, ama bu kadar düşük nasıl satıldım anlamadım hala.

Gerçeği İstanbulda fiyatlar bir çok şeyde o kadar çok farklı ki iyice araştırmadan asla ilk gördüğünüz yerden bir şey almamak gerek.

sende maaşallak iyi kıyıp kıyıp veriyorsun azda değil 40 tl bayağı çanta almışsın :)

:) canım benim ben bi çanta bi de ayakkabıda çok seçiciyim, sık da almam çanta bi tane alırım yıllarca kullanırım. Yeterki Kaliteli olsun, bu kokmaz çürümez sonuçta, çanta ihtiyacım var diye mağazaları dolansam alıcağım çanta 100-150 arası olur. O da bitane, Kışın almıştım siyah çantam haşat oldu mecburi çok acil çanta almam gerekti 115 e altınyıldızdan çanta aldım, Çok beğenerek de kullanıyorum, ama bu şekilde 3 çanta almış oldum bu paraya, Fırsatları değerlendirmek gerek sadece, moda olan çantalara pek bulaşmam , moda diye uyduruk kalitesiz çantalar dolu piyasada. Fiyatları da bunlardan az değil, kalite olarak yan yana gelemezler. En basiti dün akşam caddedeki bir mağazaya uğradım sırf meraktan fiyat sordum 65 tl dedi bir çantayı görseniz bildiğiniz muşamba tarzı bir deri, dikişler yarım yantalak , simetri yok zaten hiç bir tarafı bir yere öbür tarafı başka yere bakıyor. Ama ne var işte moda herkesin elinde, talebi çok. Çok konuştum ha :) Kampanya bu gün bitmiş dağıtıma başlanır, alınca resimleri çeker yayınlarım.

:) canım benim ben bi çanta bi de ayakkabıda çok seçiciyim, sık da almam çanta bi tane alırım yıllarca kullanırım. Yeterki Kaliteli olsun, bu kokmaz çürümez sonuçta, çanta ihtiyacım var diye mağazaları dolansam alıcağım çanta 100-150 arası olur. O da bitane, Kışın almıştım siyah çantam haşat oldu mecburi çok acil çanta almam gerekti 115 e altınyıldızdan çanta aldım, Çok beğenerek de kullanıyorum, ama bu şekilde 3 çanta almış oldum bu paraya, Fırsatları değerlendirmek gerek sadece, moda olan çantalara pek bulaşmam , moda diye uyduruk kalitesiz çantalar dolu piyasada. Fiyatları da bunlardan az değil, kalite olarak yan yana gelemezler. En basiti dün akşam caddedeki bir mağazaya uğradım sırf meraktan fiyat sordum 65 tl dedi bir çantayı görseniz bildiğiniz muşamba tarzı bir deri, dikişler yarım yantalak , simetri yok zaten hiç bir tarafı bir yere öbür tarafı başka yere bakıyor. Ama ne var işte moda herkesin elinde, talebi çok. Çok konuştum ha :) Kampanya bu gün bitmiş dağıtıma başlanır, alınca resimleri çeker yayınlarım.

böbrek gibi olan çanta hoşmuş açıkçası.diğerlerinin de rengi çok hoş yaz rengi bence

canım sefaköy salı pazarı okadar ucuzmuşki ilk defa gittim anlatamam çok ucuz ve şık şeyler var 10-20 tl çok çeşit ve güzel çantalar var inan fiyatı üzerindemi yazıyor kim ne bilecek parasını 40 tl vermenin bir anlamı yok 4 tane alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…