Ben aldıran var mı

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
Kızlar estetik cerraha gidip konuştum cerahi mudaleyle kesip alıyoruz dedi.ama iz kalabilir sen beyaz tenlisin iz kalacağını düşünmüyorum dedi.surec nasıl nekadar zamanda geçiyor çok kırmızı mı kalıyor tam iki kaşımın arasında ve 3 ay snra düğünüm var. Yardımcı olur musunuz.

Ben 10 tane ben aldırdım yüzümden, 2 tanesinin izi kalmadı, yanağımda büyük olanın rengi açıldı ama hala duruyor yüzümde. Diğerlerinin ise izi duruyor ama yakından bakmadıkça belli olmuyor. Ben gitmeden önce kabul etmiştim iz kalmasını çünkü benek benekti yüzüm. Bu arada benimkiler yakma yöntemiyle alındı adını unuttum şimdi ve 1 yılı geçti işlemi yaptıralı. Beninizin/benlerinizin nerenizde, kaç adet olduğunu ve boyutlarını bilmediğim için alıp aldırmama konusunda cevap veremiyorum. Bu bilgileri verirseniz size daha kolay yardımcı olur üyeler.

Pardon iki kaşınızın arasındaymış. Aslında profesyonel makyaj ekipmanları kullanırsanız yaptırabilirsiniz çünkü yara izinin 3 ayda geçeceğini düşünmüyorum.

Kızlar estetik cerraha gidip konuştum cerahi mudaleyle kesip alıyoruz dedi.ama iz kalabilir sen beyaz tenlisin iz kalacağını düşünmüyorum dedi.surec nasıl nekadar zamanda geçiyor çok kırmızı mı kalıyor tam iki kaşımın arasında ve 3 ay snra düğünüm var. Yardımcı olur musunuz.

Ben aldırdım, dudağımın üzerindeydi, iz kalıyor ilk aylar, bayağı kırmızı oluyor, 3 aya kadar kapatılacak duruma gelmez, 4 dikiş atılmıştı
Zaman içinde çok hafifliyor ama üç aya olmaz

Yuzumden 3 sirtimdan 1 tane ben aldirdim cerrahi mudahale ile 15 taneye yakin da yaktirdim. Yaktirdiklarimda cok cok az iz kaldi hatta tekrar yaktiricam. Cerrahi olanda iz hic yok sadece burnumun uzerindeki hafif cukur kaldi o da bolgesinden kaynakli.

Ben aldırdım benimi cerrahi müdahale ile

Benim kuzenim yüzündeki benleri büyümeye devam ettikleri için aldırmıştı. İzi zamanla azalıyor ama 3 ay sonraya geçmez. Düğününüzde izi gözükür. Fondötenle kapatırsınız belki.

Görüştüğünüzde estetik cerrahi uzmanlarına sorun kişiden kişiye değişiyor olabilir. Kimi kaldı der kimi kalmadı.

ben aldırdım deri beniyi benimki kabarık olmayanlardan yani sol yanagımdan 3 tane aldırdım radyo frekans ile yaktılar 2 seansta tamamen kayboldu belli oluyor ama sivilce lekesi gibi hafif duruyor eskiden fondotenle bile kapanmazdı artık hemen kapanıyor çok memnunum . tedaviden sonra bepanten kullan dedı 1 hafta kullandım sonra dermatix adında jel verdi pembeleşme kalıyor çünkü onu ten rengine çevirsin diye ve gerçekten çevirdi memnunum

Benim ben çıkık et beni gibi duruyor hic aldirmasammi ya fondotenle kapanır ana ya çıkık olmasından iyidir dimi

Yuzumden 3 sirtimdan 1 tane ben aldirdim cerrahi mudahale ile 15 taneye yakin da yaktirdim. Yaktirdiklarimda cok cok az iz kaldi hatta tekrar yaktiricam. Cerrahi olanda iz hic yok sadece burnumun uzerindeki hafif cukur kaldi o da bolgesinden kaynakli.
Cerrahi olanda kesip aldılar degilmi nekadar sürede geçti izi

Cerrahi olanda kesip aldılar degilmi nekadar sürede geçti izi
Kesip aldilar derken? Ameliyathane ortaminda bildigin islem yapildi. Dikis atildi. Lokal anestezi uygulandi. Sonrasinda biyopsiye gitti. Alinan her ben biyopsiye gitmeli. Merak ettiginiz tam olarak nedir? Kesip aldilar derken tirnak keser gibi olmuyor.

Kesip aldilar derken? Ameliyathane ortaminda bildigin islem yapildi. Dikis atildi. Lokal anestezi uygulandi. Sonrasinda biyopsiye gitti. Alinan her ben biyopsiye gitmeli. Merak ettiginiz tam olarak nedir? Kesip aldilar derken tirnak keser gibi olmuyor.

Lazerlede alıyorlar o yüzden sordum bana direk cerrahi işlem dedide oyuzden

Back
X