ben aldıran varmi kizlar

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.807
133
Kizlar basliktan da anlaşıldığı gibi yanagimin kenarinda ben var ve ben çocukluğumdan beri rahatsızim. Kucuk aslinda cok buyuk degil ama sevmiyorum. Birde et beni degil siyah ben. Size sorum ben aldiran var mi aranizda tamamen uyusuyor mu sonrasinda agri oluyormu?

Neden aldırmak istiyorsun et olsa neyse hani kötü duruyordur dicem o siyah beni pudra fondötenle de kapatırdın bilemedim.

Ben varım.. Yuzumde vardı hala var devlet hastanesine gittim aldırmak için iz kalmaz dedi ama açıkçası inandırıcı gelmediği için kolumdakini aldırdım önce denemek için.. Nerdeyse bir yıl oldu kolumda hala koca bir iz var yüzümdekini aldırsaydım bilmiyorum ne halt edecektim o izle.. Bunun için özel yerler de var ama tek bene 1000 lira dedikleri için aldırmadım..

Ne kadar da büyük bir dert sabır

Bu topic'in adı ''Bir Derdim Var'' evet ama altındaki açıklamayı okumadınız sanırım!

Bir derdim var : (
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçinize atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun

Size göre bir dert sayılmayabilir ama o kişinin canını sıkacak bir durum bu. Kimsenin sıkıntısını, derdini küçük görmeyin lütfen.

Konu sahibi sizin sorunuza gelecek olursam 10 küsür yıl önce benimde yüzümde vardı benler. Her geçen gün büyüyordu ve canımı da acıtıyordu. Hastaneye gidip muayene ettirdikten sonra ameliyat gününü verip o gün geldiğinde bölgesel uyuşturmayla o benleri aldılar, dikiş attılar. Ortalama 10 gün sonra da o dikişi aldırmaya gittim. Tabi dikişlerin üzerine mikrop kaptırmamak ve çabuk kapanması için krem verdiler. Yanlış hatırlamıyorsam bir de hap.

Bir de uyarayım öyle kafana göre benlerimi aldıracam deyip de benlerini aldıramazsın. Alınması zararlı olanları almıyor doktorlar.

İz kalmadı mı sizin yüzünüzde ? Devlet Hastanesi mi özel hastane mi hangisinde aldırdınız? Kolumda iz kaldı diye yüzüme cesaret edemiyorum ben

Ben ozel hastanede 2 ben aldirdim yuzumden. Bolgesel anestezi oldu. 4-5 gun ince ince sizladi biraz ama sonra gecti. 2 benden de iz kalmadi.

Ben aldırmıştım 10 sene önce falandı :) tahammül edemiyordum. Yaşımda küçüktü bide lisedeydim. Gittim doktor gün verdi. Küçük bi operasyon zaten yarım saate çıkıyorsun. Orayı uyuşturuyorlar ve bişeyle çekiyorlar. Öyle gelmişti bana ama hissetmiyosun fazla. Neredeyse belli bile değil izi. Tabi bu 10 sene önce olan bişey şimdi herşey ilerledi hiç iz kalmaz belki iyi bi doktorla. Yakıyorlar donduruyorlar çeşitli tedavi yöntemleri var birde..

Rahatsız oluyorum cunku kıllar çıkıyor üstünde siyah renkte. Bide o taraftan resim bile cekilmek istemiyorum Allah boyle yaratmis ama ne bileyim. Evet karar verip özel hastanede yaptırmak daha iyi olacak sanirim

Ne kadar ücret verdiniz

Ozel sigortam oldugu icin para vermedim cunku islem ameliyat olarak geciyor. Ama islemin ameliyat olarak gecmesi icin dermatolojiden rapor alinmasi lazim. Yani islemin sadece estetik amacli degil saglik amacli oldugunu ispatlaman gerekiyor sigorta icin.

lütfen ama lütfen estetik amaçlı ben aldırmayın.

o ben dediğiniz şeyler varya tıbbi ismi nevüs insanın tam canına okuyo.

kaşınan kendi kendi kendine kanayan kabuk tutan rengi değişen benlerinizi dermatologa gösterip tamam derse aldırın.

onun dışındakileri dokunmayın içinden kıl çıkıyosa almayın .

erkek değilsiniz traş olup kesme şansınız yok

geçen sene doktor baktığında bir sorun olmadığını söylemişti. ama dediğim gibi ben rahatsızım çocukluğumdan beri. Üstünde 1 2 tane kıl çıkıyordu, aldıkça çoğaldı resmen. Aslında korkum iz kalmasının haricinde alınan benler kansere dönüşüyor diye söylenti var halk içinde. En çok ondan, en kısa zamanda iyi bir cildiye doktoruyla görüşeceğim.

ŞBende 10 yıl önce alnımda ki et beni aldırmıştım. Göztepe özelde yaptırmıştım cildiyeciye gittik hemen o gün aldılar önce alnıma iğne yapıp uyuşturdular sonrada lazerle almışlardı. Hiç acımamıştı bide gayet makul bi fiyata yaptırmıştık ama baya öncedendi şimdi fiyatlar nedir bilmiyorum. İz kaldımı diye bende şimdi baktım normalde hiç dikkatimi çekmemişti. İz yok yani çok dikkatli bakınca var gibi resim yükledim. Tam saç dibimde bi iz var görmüşsündür öyle bişey kaldı yani

Eklentiler

• image.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 221
Benim de yüzümde çok var dudağımın ortasında bile var . Aslında rahatsız oluyorum ve aldırmak istiyorum. Alırlar mı bilmiyorum tabii. Bir de kıl çıkıyorsa kökten çekmeyin makasla kesin ben öyle yapıyorum.

Ben varım. 2008 yılında devlet hastanesinde plastik cerrah yaptı operasyonu, yarım saat içerisinde yüzümden 2 adet et beni alındı. Alınırken acımadı. Sadece sonrasında hafif ağrı oldu, o da çabuk geçti. Günlerce acı çeksem bile değerdi çünkü ben çok rahatsız oluyordum. İz falan da kalmadı.

Ben ozel hastanede 2 ben aldirdim yuzumden. Bolgesel anestezi oldu. 4-5 gun ince ince sizladi biraz ama sonra gecti. 2 benden de iz kalmadi.
Beninizi hangi hastanede aldırmıştınız, bir de sizin için bir sakıncası yoksa doktorunuzun ismini hatırlıyorsanız bizimle paylaşabilir misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…