ben aldıran varmi kizlar

Beninizi hangi hastanede aldırmıştınız, bir de sizin için bir sakıncası yoksa doktorunuzun ismini hatırlıyorsanız bizimle paylaşabilir misiniz.

Nişantaşı'nda Amerikan hastanesinde aldırmıştım. Doktorum erkekti ama adını kesinlikle hatırlayamıyorum.

Nişantaşı'nda Amerikan hastanesinde aldırmıştım. Doktorum erkekti ama adını kesinlikle hatırlayamıyorum.
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum, ben hastanenin bölüm doktorlarına baktım iki tane doktor ‍⚕️ gözüküyor, Murat pençe ve Reha Yavuzer, acaba fotoğraflarına baksanız hatırlayabilir misiniz. Kusura bakmayın sizi de yoruyorum ama benim bu ay içinde benlerimi aldırmam gerekiyor, iz konusunda çok endişeleniyorum, siz iz kalmadı deyince çok mutlu oldum

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum, ben hastanenin bölüm doktorlarına baktım iki tane doktor ‍⚕️ gözüküyor, Murat pençe ve Reha Yavuzer, acaba fotoğraflarına baksanız hatırlayabilir misiniz. Kusura bakmayın sizi de 8yoruyorum ama benim bu ay içinde benlerimi aldırmam gerekiyor, iz konusunda çok endişeleniyorum, siz iz kalmadı deyince çok mutlu oldum

Baktim siteden. Murat Pence. Yalniz beden dili filan biraz asabidir. Tanisinca sasirmayin. Ama cok iyi bir cerrah.

Baktim siteden. Murat Pence. Yalniz beden dili filan biraz asabidir. Tanisinca sasirmayin. Ama cok iyi bir cerrah.
İşinde
Teşekkür ederim, yüzünüzden iki tane ben aldırmıştınız değil mi, alınan benlere kaç dikiş atıldı, dikişler ne kadar süre kaldı, dikişler alındıktan sonra herhangi bir krem kullandınız mı, yara tam olarak ne kadar zamanda iyileşiyor kısaca o dönem hakkında biraz bilgi verebilir misiniz.

İşinde

Teşekkür ederim, yüzünüzden iki tane ben aldırmıştınız değil mi, alınan benlere kaç dikiş atıldı, dikişler ne kadar süre kaldı, dikişler alındıktan sonra herhangi bir krem kullandınız mı, yara tam olarak ne kadar zamanda iyileşiyor kısaca o dönem hakkında biraz bilgi verebilir misiniz.

Bir tane boynumdan bir tane alnimdan aldirdim. Kac dikis atildigini hatirlamiyorum. Bir hafta sonra dikisler alindi. Her zaman kullandigim gunes kremi disinda bir sey kullanmadim. Ama tabii her ben farkli olabilir.

merhaba foruma yeni üye oldum.. ilk mesajım:)) yaklaşık bir ay kadar önce sağ kaşıma bitişik , kaşlarımın şeklini bile etkileyen gitikçe büyüyen bir ben aldırdım .. daha önceleri kaşlar kapatıyordu ve belli olmuyordu zamanla büyüdükçe büyüdü mercimek tanesinden epey büyüktü en son hali.. başka bir sebeple cilt doktoruna gittiğmde benimi aldırmak istediğimi söyledim.. hiç araştırma yapmamıştım.. sadece bilgi almak istedim doktor hemen alalım dedi.. nasıl olduysa tamam dedim.bu konularda biraz çekingenimdir aylarca araştırırım aslında.. neyse.. ben çıkartılacak sandım ama doktor elektrikle yaktı...dayanılmaz bir kokuydu:)) tüm kaş bölgem göz kapağım şişti işlemden sonra biraz da acısı vardı doktor bir haftaya kabuk bağlayıp iyileşecek dedi ama iyileşmsi epey sürdü...hala belli belirsiz bir kırmızılık var göze batmayan ama benim cildim problemledir ve kolay iyileşmez... kısacası çok memnunum en ufak bir iz yok.. dikiş atılsaydı kaş yapımı da etkilerdi.. ve bana sadece 50 liraya maloldu:))

merhaba foruma yeni üye oldum.. ilk mesajım:)) yaklaşık bir ay kadar önce sağ kaşıma bitişik , kaşlarımın şeklini bile etkileyen gitikçe büyüyen bir ben aldırdım .. daha önceleri kaşlar kapatıyordu ve belli olmuyordu zamanla büyüdükçe büyüdü mercimek tanesinden epey büyüktü en son hali.. başka bir sebeple cilt doktoruna gittiğmde benimi aldırmak istediğimi söyledim.. hiç araştırma yapmamıştım.. sadece bilgi almak istedim doktor hemen alalım dedi.. nasıl olduysa tamam dedim.bu konularda biraz çekingenimdir aylarca araştırırım aslında.. neyse.. ben çıkartılacak sandım ama doktor elektrikle yaktı...dayanılmaz bir kokuydu:)) tüm kaş bölgem göz kapağım şişti işlemden sonra biraz da acısı vardı doktor bir haftaya kabuk bağlayıp iyileşecek dedi ama iyileşmsi epey sürdü...hala belli belirsiz bir kırmızılık var göze batmayan ama benim cildim problemledir ve kolay iyileşmez... kısacası çok memnunum en ufak bir iz yok.. dikiş atılsaydı kaş yapımı da etkilerdi.. ve bana sadece 50 liraya maloldu:))
nerede aldırdınız ve doktorunuzun ismini sizin için de bir sakıncası yoksa bizimle paylaşabilir misiniz,

edirne deyim ben.. burdaki özel bir hastanede aldırdım.. farkedilir dereecde bir kırmızılık var hala .. bilmiyorum geçecek mi.. :(

edirne deyim ben.. burdaki özel bir hastanede aldırdım.. farkedilir dereecde bir kırmızılık var hala .. bilmiyorum geçecek mi.. :KK43:
Geçer inş canım, genelde 6 ay iyileşme süreci devam ediyor, senin daha 1 ay olmuş, sadece o bölgeyi güneşten koruman gerek leke kalmaması için, kızarıklık için doktordan bir krem isteyebilirsin.
O bölgenin fotoğrafını ekleyebilir misin canım, senin için sakıncası yoksa.

Plasma Enerji diye bir cihaz var ufacık bi işlem Mehmet Akgün yapıyor uyuşmasına bile gerek kalmadan temizliyor noktayı ben geçen sene yaptırmıştım küçük bir benim vardı temizledi nemlendirici kullandım ardından ne iz ne başka bişey ağrısı da olmadı sinek ıstırığı gibi diyeyim Ankara daysan git görüş benimki de siyah bendi takıntı olmuştu geçti kurtuldum

Ben 2 tane ben aldirdim. Biri estetik sebepliydi, doktor gel iki dkda alalim dedi ve lokal anestezi ile kisa surede aldi. Hicbir sorun yasamadim, izi de hakikaten cook dikkatli bakinca belli oluyor.

İkinci benim blue nevustu ve doktor saatli bombayla geziyorsun, bunu alalim dedi. Yine lokalle yapildi ama bu seferki ben biraz buyuktu ve riskliydi. O yuzden yakarak degil keserek aldi ve dort dikis atildi. Birkac gun icinde toparladim. Yalniz dikis izim hafif de olsa kaldi ama hic sorun etmiyorum. Saglik onemli. Hic korkmayin, cok basit bir operasyon. Agrim sizim ikisinde de olmadi. Sagolsun, Bolge Hastanesi'nde cerrah Mutlu Bey'den cok memnun kaldim.

Back
X