• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben aldırdım çok pişmanım:((

Yorumlarda da aldırdım yazanlar olmuş. Estetik açısından mi aldiriyorsunuz yoksa başka zararları var mı. Benim çok fazla benlerim var ama aldırmayı da çok istemiyorum. İlerde sorun oluyor mu acaba
Ben estetik amaçlı aldirdim genetik yapı olarak ailede var ve gittikçe artıyor yüzümde irili ufaklı 20 den fazla ben var büyüklerini aldirdim ve cok mutluyum aynaya bakmıyordum eğer rahatsiz değilsen benlerinden aldirmana gerek yok

Gunese cikmaman gerekiyor diye biliyorum gecmis olsun.bende kisin aldirmayi dusunuyorum ama korkuyorum keserler diye fiyatta uygunmus

Benim burda söylemek istediğimi anla önce. Sizin gibiler nedir ya.. benim demek istediğim burda kulun yaptigi allah in yarattığından daha iyi olmuyo hatta daha beter ediyo yalan mı.

Ne alskası var allahın yaratmasıyla ben dediğin doğuştan olmuyor ki sırf. Bir çeşit ur aslında, cildin kendi kendine aşırı hücre ürtmesiyle oluyor, tehlikeli olup olmadığı bile aldırıp patolojiye göndermeden belirlenemiyor.

Benim burda söylemek istediğimi anla önce. Sizin gibiler nedir ya.. benim demek istediğim burda kulun yaptigi allah in yarattığından daha iyi olmuyo hatta daha beter ediyo yalan mı.
Bu konuda oyle olmus olabilir ama deniz akkaya icin ayni seyi soyleyebilirmiyiz sizce keza seda sayan hande ataizi vs. Vs...ilk hallerine bakin birde simdiki.Allahin yarattigi kotu demiyorum tabii ama kendini daha hissetmek icin yapilabilir mudahele.cunku kendini seven begenen kadin her zaman daha mutludur ve mutlu cocuklar yetistirir diye dusunuyorum.

Canım daha 1.5 ay olmuş biraz zaman ver bende yüzümden 3 tane ben aldırdım 1.5 yılda son hali belli olur dediler aldırırken izlerin. Merak etme o kırmızılıklar geçecek birkaç aya ben 4. Ayımdayım kırmızılık kalmadı bir tanesinde çukurluk var sadece. Onu da aldırırken en kötü son haline gelince dolgu ile doldururuz dediler bana mantıklı geldi. Sen 50 factör güneş kremi sürmeyi unutma gölgede bile olsan. Sabah akşam silikonlu yara kremini sür masajla, izler için tavsiye edilen bazı yağlar var sarıkantaron, günlük vs onları sürüyorsan mutlaka gece sür sabah yüzünü temizle güneşte iz bırakıyorlar çünkü inşallah düzelir zamanı gelince. Cilt kendini zamanla yeniliyoe çünkü. Bir de bazı bölgeler çok kolay iyileşiyor yanak vs. Derisi gevşek yerler, burun üstü gibi yerlerde deri sıkı olduğu için daha zor oluyor iyileşmesi .
Canım sen hangi yöntemle aldırdın

Yalan evet. Ünlülerin estetikli ve estetiksiz fotoğraflarına bakarsanız işini bilen estetik cerrahların daha iyi iş çıkarttığını görürsünüz. Her zaman allahın yarattığı iyi olmuyor demek ki

O
Bu konuda oyle olmus olabilir ama deniz akkaya icin ayni seyi soyleyebilirmiyiz sizce keza seda sayan hande ataizi vs. Vs...ilk hallerine bakin birde simdiki.Allahin yarattigi kotu demiyorum tabii ama kendini daha hissetmek icin yapilabilir mudahele.cunku kendini seven begenen kadin her zaman daha mutludur ve mutlu cocuklar yetistirir diye dusunuyorum.
onların makyajsız sade halini gör öyle konus. Tabiki ki daha kötü olmuş. Estetik yaptiranlarin çoğu robota benziyo gulmesi herşeyleri yapmacık.. mimik yok çünkü doğallık yok.. Ayrıca onların farklı sürekli göz önünde ve Ünlüler. Bir yerlerinde ufacık bir deformasyon olsa medya magazin bunu abartıyor kötü birsey mis gibi gösteriyorlar. Haliyle sürekli bakımlı pürüzsüz görünmek zorundalar. Ben arkadasa kızmadim sadece allah in yarattığı en cirkin den bile daha iyi olmuyo kulun yaptigi... kaldi ki ben o kadar kötü birsey değil. Kendini iyi hissetmek için aldırmış hakkıdır. Sadece daha iyi olmayacağını sonuçta insan yaptığı için böyle can sıkıcı durumla karsilasabiliecegini belirttim... ki kendiside pişman olduğunu söylüyor zaten. Yoksa niye yaptın yapmasının iyi olmuş sana gibi birsey söyledim mi ben...

Yalan evet. Ünlülerin estetikli ve estetiksiz fotoğraflarına bakarsanız işini bilen estetik cerrahların daha iyi iş çıkarttığını görürsünüz. Her zaman allahın yarattığı iyi olmuyor demek ki
Fotoğraflarına bakıyorsun bir de canlılar canlılar bak öyle konus.. Estetikle yapanlardan doğallık yok mimik yok hepsi tek düze aynı dudaklar aynı gözler aynı durgun bakış hepsi aynı farklılık yok.. Güzellik mi bu... Uzun süre Estetikle insanlarin yüzünde duygu kalmıyor uzulunce de gülünce de şaşırinca da yüzlerindeki ifade hep aynı... Bütün duygularda da verilen tepki hep aynı.. Aynı donuk surat...

Ben local anesteziyle aldırdım. Dikiş atıldı üçüne de. Lazeri, dondurma yöntemini vs. Araştırdım hiçbir yer önermedi bende devlet hastanesinde yaptırdım hepsi dikiş atacaksa para vermeyeyim bari diye.
Ben de son çare öyle yapmayı düşünüyorum böyle yuvarlak çukur bi iz olacağına düz bi dikiş izi olsun en azından dikiş izini azaltmak daha mümkün görünüyo..

Ne alskası var allahın yaratmasıyla ben dediğin doğuştan olmuyor ki sırf. Bir çeşit ur aslında, cildin kendi kendine aşırı hücre ürtmesiyle oluyor, tehlikeli olup olmadığı bile aldırıp patolojiye göndermeden belirlenemiyor.
Hastalık hariç dedim mesajımı iyi okuyun lütfen. Dediğin gibi ur olur sağlık acisindan risklerin aldırılir bu durumu belirttim zaten..

Ben de son çare öyle yapmayı düşünüyorum böyle yuvarlak çukur bi iz olacağına düz bi dikiş izi olsun en azından dikiş izini azaltmak daha mümkün görünüyo..

Benimki de çukur daha artı olarak dikiş izleri var üstelik. Şimdi şarjım az unutmazsan gönderirim fotoğrafını çekip izin. Bence dediğim gibi 1.5 yıl bekle, sonra o çukurluğu dudağa dolgu yapar gibi dolgıyla dolduruyorlarmış tek iğneyle

Benimki de çukur daha artı olarak dikiş izleri var üstelik. Şimdi şarjım az unutmazsan gönderirim fotoğrafını çekip izin. Bence dediğim gibi 1.5 yıl bekle, sonra o çukurluğu dudağa dolgu yapar gibi dolgıyla dolduruyorlarmış tek iğneyle
Çok sevinirim teşekkür ederim.. bekle diyosun yani tamam sabredicem bakalım inşallah sonuç iyi olur..

Bir buçuk ay önce yüzümden 4 tane ben aldırdım çok küçüktü hepsi ama rahatsız ediyodu beni:KK43: plastik cerraha aldırdım küçük diye dikiş atmaya gerek yok dedi ama şu an daha kötü durumda kıpkırmızı ve en kötüsü çukur gibi kaldı o kadar pişman oldum ki:KK43: ben varken en azından pürüzsüzdü makyajla kapatıyodum ama şu an makyaj yapınca daha belirgin hale geliyo 2 tanesi iyi durumda kapandı ama diğer ikisi hala çok kötü ne yapacağımı şaşırdım psikolojim alt üst oldu resmen yüzümü kimse görsün istemiyorum:KK43: bazı doktorlar o iz kalan yeri yeniden aldırıp dikiş attır diyolar ama dikiş izinden de çok korkuyorum:KK43: bi akıl verin nolur..
Hangi şehirdesin? Çok çok iyi birisine git tavsiye ile falan git canım.

O
onların makyajsız sade halini gör öyle konus. Tabiki ki daha kötü olmuş. Estetik yaptiranlarin çoğu robota benziyo gulmesi herşeyleri yapmacık.. mimik yok çünkü doğallık yok.. Ayrıca onların farklı sürekli göz önünde ve Ünlüler. Bir yerlerinde ufacık bir deformasyon olsa medya magazin bunu abartıyor kötü birsey mis gibi gösteriyorlar. Haliyle sürekli bakımlı pürüzsüz görünmek zorundalar. Ben arkadasa kızmadim sadece allah in yarattığı en cirkin den bile daha iyi olmuyo kulun yaptigi... kaldi ki ben o kadar kötü birsey değil. Kendini iyi hissetmek için aldırmış hakkıdır. Sadece daha iyi olmayacağını sonuçta insan yaptığı için böyle can sıkıcı durumla karsilasabiliecegini belirttim... ki kendiside pişman olduğunu söylüyor zaten. Yoksa niye yaptın yapmasının iyi olmuş sana gibi birsey söyledim mi ben...
Ben size siz diye hitap ettim farkindamisiniz.sizi taslamaya da gelmedimprovake etmekde degil amacim.gorusunuze saygi duydugumu soylemek isterim karsilikli atismadan hoslanmiyorum hoscakalin

Doktorun prosedürü doğru yaptığına emin misiniz
Benim annem de aldırdı hiçbir farklılık yok o_O

Back
X