Ben aldırıp tekrar çıkan yok mu :(

deusarebeld

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
399
212
Böyle bi konu açmıştım önceden. Fakat pek ilgilenen olmadı. Yüzümde benler vardı iki tane aldırdım tekrar çıktı. Dikiş izlerimin üstünde benler var yani. Tekrar aldırırsam daha kötü bi iz kalacak. Yine çıkarsa napıcam üçüncü defa aldıramam artık yüzüm mahvolur . Fikri olan yok mu ya benim çok psikolojimi bozuyor bu benler :KK43: doktorum şehir değiştirdi ama e maille ulaştım görmeden bişey diyemem bazı benler tekrar edebilir falan filan dedi

Böyle bi konu açmıştım önceden. Fakat pek ilgilenen olmadı. Yüzümde benler vardı iki tane aldırdım tekrar çıktı. Dikiş izlerimin üstünde benler var yani. Tekrar aldırırsam daha kötü bi iz kalacak. Yine çıkarsa napıcam üçüncü defa aldıramam artık yüzüm mahvolur . Fikri olan yok mu ya benim çok psikolojimi bozuyor bu benler :KK43: doktorum şehir değiştirdi ama e maille ulaştım görmeden bişey diyemem bazı benler tekrar edebilir falan filan dedi
Yardımcı olabilecek yok muu :KK43:(

valla ben de yüzümdn 3 tane ben sırtımdan da bir tane ben aldırdım geri çıkmadı ama burnumdaki beni alırken büyük delik şeklinde iz bırakmışlardı onu düzelttirmek için ameliyat oldum tekrar kısmen düzeldi. yardımcı olamadım sanırım. ben lazerle alınanlarda çıkar diye biliyordum ameliyatla alınanlarda çıkması şaşırttı beni. benim ki neredeyse 4 yıl olacak unuttumbile yerlerini...

X