tupper
sonunda benlerimi cerrahi operasyonla aldırım.plastik cerraha aldırdım.doktoruma çok güvendim ve beni cok doğru yönlendirdiğini düşünüyorum.iz kalıp kalmamasını sordugumda doktorun,kullanılan aletlerin ipin ve iğnenin ince uçlu olması ve en önemlisi de ten yapısının iz kalıp kalmamasında büyük etken oldugunu söyledi.birtanesini alıp nasıl olacagna bakalım dedi ona göre diğerlerini alırız yada almayız dedi 20 gün önce bir tanesini aldırdım 5gün dikişli kaldı dikişler alındıktan sonra sivilce sıkılmış gibi bir kırmızılık vardı.git gide kızarıklıgı azaldı.kk kulubundeki arkadaşların yazılarından cesaret alıp aldırdım hatta bi arkadaş fotolarını koymustu siyah ben olacagna okadarcık iz olsun diyordum ama benimki çok daha iyi iyileşiyor 20 günde neşter izi bile yok hafif bir kızarıklık .sonra diğer 3 tanesini de aldırdım.beni rahatsız edenler mutlaka aldırmalarını tavsiye ederim kesnlikle korkulacak endişe edilecek bir durum yok cilt yapısından belki kısa sürede geçmezde daha uzun süede geçer ama iz kremi etkili sonuc veriyor mutlaka benden daha iyi duracağı kesin
ayrıca kk kulubundeki ben aldıran ve paylaşan arkadaşlara teşekkürler.sizler sayesinde cesaretimi toplayıp aldırdım ve iyiki aldırmışım
benimde aynı şekilde 15 gün olmasına rağmen beklediğimden bile daha iyi sonuç iz kremini kullandıkçada tamamen yokolucak bence iz
geçmiş olsun benlerin boyutu ne kadar dı yüzeysel mi kaç dk sürdü nasıl alınıyor cevap verirseniz sevinirimsalı günü bende ege tıpta yüzümden iki tane ben aldırdım. Derinin altına dikiş attı yüzeyde dikişim yoktu ve ben doku bantlarından alıp götürmüştüm en üstü onunla kapattı. 3. gün açtım kalemle suratınızı çizmişsiniz gibi ince bir çizik var yavaştan kabuk da bağlıyor biraz da morluk ve kızarıklık doğal olarak ama iyi olacak gibi hayırlısı... Sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim...
merhaba,
bende yazın çenemle yanağım arasındaki benimi aldırmıştım,lazerle aldırmadım,doktorum önermedi,doktorum Memorial Hastanesinde Dr. Barış Çakır'dı,iğneyle uyuşturdu,keserek aldı,hiç acı hissetmedim,iyi ki adırmışım,şu anda izi bile yok,zamanla kayboldu,arkadaşımında yüzünde benleri vardı,cilt doktoruna gitti,aldırdı ama malesef izi kaldı ve izler sanki yıldız tornavidayla yüzüne bastırmış gibiydi,alınan benim patolojiye gönderildi,herhangi bir şey çıkmadı çok şükür,toplam maliyetine gelince açıkçası bir hayli pahalıydı,ilaçlar,muayene,opresyon yaklaşık olarak 750 ytlyi buldu,bu arada ssk geçmiyor bu hastanede.
şimdiden geçmiş olsun,sana tavsiyem iyi bir doktora benlerini aldırmandır...
geçmiş olsun benlerin boyutu ne kadar dı yüzeysel mi kaç dk sürdü nasıl alınıyor cevap verirseniz sevinirim
benimde aynı şekilde 15 gün olmasına rağmen beklediğimden bile daha iyi sonuç iz kremini kullandıkçada tamamen yokolucak bence iz
şimdi galiba o hastaneden ayrılmış özel bi kliniği var şişlide. benin alındıktn sonra ilk baktığında iz çok mu kötüydü
sonunda benlerimi cerrahi operasyonla aldırım.plastik cerraha aldırdım.doktoruma çok güvendim ve beni cok doğru yönlendirdiğini düşünüyorum.iz kalıp kalmamasını sordugumda doktorun,kullanılan aletlerin ipin ve iğnenin ince uçlu olması ve en önemlisi de ten yapısının iz kalıp kalmamasında büyük etken oldugunu söyledi.birtanesini alıp nasıl olacagna bakalım dedi ona göre diğerlerini alırız yada almayız dedi 20 gün önce bir tanesini aldırdım 5gün dikişli kaldı dikişler alındıktan sonra sivilce sıkılmış gibi bir kırmızılık vardı.git gide kızarıklıgı azaldı.kk kulubundeki arkadaşların yazılarından cesaret alıp aldırdım hatta bi arkadaş fotolarını koymustu siyah ben olacagna okadarcık iz olsun diyordum ama benimki çok daha iyi iyileşiyor 20 günde neşter izi bile yok hafif bir kızarıklık .sonra diğer 3 tanesini de aldırdım.beni rahatsız edenler mutlaka aldırmalarını tavsiye ederim kesnlikle korkulacak endişe edilecek bir durum yok cilt yapısından belki kısa sürede geçmezde daha uzun süede geçer ama iz kremi etkili sonuc veriyor mutlaka benden daha iyi duracağı kesin
ayrıca kk kulubundeki ben aldıran ve paylaşan arkadaşlara teşekkürler.sizler sayesinde cesaretimi toplayıp aldırdım ve iyiki aldırmışım
kızlar ankarada devlet veya üniversite hastanesinde ben aldırmak için tavsiye edebileceğiniz bi cerrah varmı ?? acil cevp bekliyorum lütfen 15 tatilde aldırmam lazım :)
arkadaşlar istanbulda devlet hastanesinde benlerini aldırıp memnun olan kişiler varmı??
Ümraniye devlet hastanesınde aldırdım ben ve cok memnunum. Böyle bısey dusunuyosunuz hıc beklemeyın gerckten bı donum noktası oldu benım ıcın dıyebılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?