Ben aldrma!

Ben hiç aldırmadım arkadaşlar.
Ama aldıran tanıdıklarım var.
Maalesef iz kalıyor.
Yani çok kötü bir görüntü yoksa, iz kalmış hali daha kötü bir görüntü olabilir.
İyi düşünülmesi gerekir derim.

arkadaslar bende cenemdeki benimi aldirmistim , koyu kahverengi , et beni gibi de cikik di , keserek alindi , iz felan kalmadi hafif belli oluyo ama zamanla gececegini söyledi doktorum , tabi iz meselesi herkesde farkli olabilir

15 gün önce özel bir hastanede ben aldırdım.Muayene katılım payı,patoloji ve müdahale toplam 170 TL ödedim.

francala canım, benim de göbeğime yakın bir yerde et beni var. Ben de rahatsız oluyorum ama acı ve dağılırsa diye korkuyorum. Benlerin öyle de bir özelliği varmış. Senin canın yandı mı?

sevgili Resigned,canım yanmadı ve hiç birşey hissetmedim.Doktoruma özellikle çok korktuğumu belirttim,insülin iğnesi ile uyuşturdu,iğnenin battığını bile anlamadım:):)

francala canım, benim de göbeğime yakın bir yerde et beni var. Ben de rahatsız oluyorum ama acı ve dağılırsa diye korkuyorum. Benlerin öyle de bir özelliği varmış. Senin canın yandı mı?
acıması önemli değil belki uyuştururlar ama dağılma riski var annem aldırmıştı onunki de kanser hücresi çıktı ama dağılmayan hücreymiş . .ben de aldırmak istiyorum ama bakalım doktora danışıcam aldırmadan anlaşılmaz mı acaba dağılıp dağılmayacağı. .akannehir

sevgili Resigned,canım yanmadı ve hiç birşey hissetmedim.Doktoruma özellikle çok korktuğumu belirttim,insülin iğnesi ile uyuşturdu,iğnenin battığını bile anlamadım:):)

Teşekkür ederim canım. Peki bi ben için mi bu kadar ödeme yaptın? Bir kaç tane olsa acaba fiyat farkı olur mu?

Teşekkür ederim canım. Peki bi ben için mi bu kadar ödeme yaptın? Bir kaç tane olsa acaba fiyat farkı olur mu?

Katılım payı ve patoloji 70 TL ,her ben için de 100 TL ödemem gerektiği söylendi.Benim yüzümdeydi ve görüntüsünden rahatsız oluyordum onun için istenen parayı gözüm kapalı verdim:):)

francala, aldırdığın ben yüzündemiydi ve nasıl bir bendi,yüzeysel mi et mi,bir de doktorun iz konusunda sana neler söyledi,ya da tavsiye ettiği şeyler oldu mu ?

francala, aldırdığın ben yüzündemiydi ve nasıl bir bendi,yüzeysel mi et mi,bir de doktorun iz konusunda sana neler söyledi,ya da tavsiye ettiği şeyler oldu mu ?

Evet,aldırdığım ben yüzümde ve yeşil mercimek büyüklüğünde et beniydi.Doktorum hiçbir izin kalmayacağını,Contractubex jeli yaranın üzerine (sabah-akşam) sürüp üzerine de faktörlü krem sürmemi ve direk güneşe maruz bırakmamı söyledi.Dikiş alınalı 3 hafta oldu ve yara izinde hızlı bir şekilde küçülme gözlemliyorum...

Gerçekten adına çok sevindim,söylediğin jelin adını duymuştum,faydalı olduğunu söylüyorlar,apartmanda bir komşu burnunun üstündeki mercimeğin yarısı kadar büyüklüğünde bir et beni aldırmış,doktor 5 dk.da almış,3 tanede dikiş atmış,doktor estetik dikiş yaptığı için izi iyileşir demiş,sanki burnunu bir yere çarpmış gibi biraz kızarıklık var ama öyle oyuntu gibi değil,bakalım bende haftaya çapa tıp fakültesi dermatolojiye gidicem,yüzümde fazlaca ben var mercimeğin çeyreği kadar büyüklükte,önce 1 tane aldırayım,cildimin tepkisine göre de diğerlerini aldırayım diyorum,inşallah iyi olur.:Saruboceq:

arkadaşlar merhaba.
ben birşey soracağım. şimdi, naısl söylesem benim cinsel organımda bir ben var. böyle biraz irice. et beni değil de leke gibi, leblebi genişliğinde falandır. şimdi tırsıyorum tabi biraz. bunu nereye göstermem lazım, jinekoloğa mı? ama onlar ben'le ilgilenmezler gibi geliyor, nereye gitmem gerek?

ben geçen hafta devlet hastanesinde aldırdım, plastik cerrah yapıyor. benimkilere koterizasyon yapıldı. şimdi kabuk bağladılar, iz kalmayacak gibi görünüyor.

jinekolokla hiç ilgisi yok plastik cerraha gitmen gerekiyor.

kızlar benmde yüzümde mercimeğin çeyreği kadar bir ben çıkmıştı ortaokuldayken sinir oluyordum ve siyah, bende aldırmayı düşünüyorum plastik cerrahımla görüştüm ama iz bırakacağından korkuyorum çünkü işini özenle yapmıyor prof ama...
yeni bir yöntem duydum geçen gün cildiye doktoruna bir gösterdim önce büyüteçle sonrada ışıklı bir aletle baktı tehlikeli olmağını söyledi zaten araştırmalarıma göre sürekli büyümeyen ve şekli asimetri olmayan benler kanser riski taşımıyormuş. bi sprey sıkalım dedi buzlanıp düşüyormuş 10 günde düşmezse bir daha sıkarız yine düşmezse plastik cerraha gidersin dedi. ama kararsız kaldım. lazer ve kesmeden başka bir yöntem bilmiyordum ayrıca ben düşüp giderse kanserli olup olmadığını anlayamayacağız çünkü patolojiye yollanacak bir ben olmayacak elimizde ama o elinde aletle teşhisi koydu ne yapmalıyım

adı kryoterapi genelde siğil ve güneş lekeleri için uygulanıyormuş acaba sonradan çıkan ben güneş lekesi grubuna mı girer ki of

biri bana çok acil cevap yazabilirmi benimde kaşımın yanında mercimek tanesi büyüklüğünde koyu kahverenkli gıcık bi benim var ben şimdi cildiyeymi gitmeliyim yoksa dermatoloğamı yoksa başka bi dalamı bana cevaplarsanız çok memnun olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…