acıması önemli değil belki uyuştururlar ama dağılma riski var annem aldırmıştı onunki de kanser hücresi çıktı ama dağılmayan hücreymiş . .ben de aldırmak istiyorum ama bakalım doktora danışıcam aldırmadan anlaşılmaz mı acaba dağılıp dağılmayacağı. .akannehirfrancala canım, benim de göbeğime yakın bir yerde et beni var. Ben de rahatsız oluyorum ama acı ve dağılırsa diye korkuyorum. Benlerin öyle de bir özelliği varmış. Senin canın yandı mı?
sevgili Resigned,canım yanmadı ve hiç birşey hissetmedim.Doktoruma özellikle çok korktuğumu belirttim,insülin iğnesi ile uyuşturdu,iğnenin battığını bile anlamadım:):)
Teşekkür ederim canım. Peki bi ben için mi bu kadar ödeme yaptın? Bir kaç tane olsa acaba fiyat farkı olur mu?
francala, aldırdığın ben yüzündemiydi ve nasıl bir bendi,yüzeysel mi et mi,bir de doktorun iz konusunda sana neler söyledi,ya da tavsiye ettiği şeyler oldu mu ?
Evet,aldırdığım ben yüzümde ve yeşil mercimek büyüklüğünde et beniydi.Doktorum hiçbir izin kalmayacağını,Contractubex jeli yaranın üzerine (sabah-akşam) sürüp üzerine de faktörlü krem sürmemi ve direk güneşe maruz bırakmamı söyledi.Dikiş alınalı 3 hafta oldu ve yara izinde hızlı bir şekilde küçülme gözlemliyorum...
arkadaşlar merhaba.
ben birşey soracağım. şimdi, naısl söylesem benim cinsel organımda bir ben var. böyle biraz irice. et beni değil de leke gibi, leblebi genişliğinde falandır. şimdi tırsıyorum tabi biraz. bunu nereye göstermem lazım, jinekoloğa mı? ama onlar ben'le ilgilenmezler gibi geliyor, nereye gitmem gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?