- Konu Sahibi missplayful
Eski bir alışveriş kolik olarak size nasıl kurtulduğumu anlatayım.
yaklaşık 4 ay oncesine kadar her gördugunu alan elinde avucunda bu yuzden hiç para kalmayan ayda 7 ayakkabı alan biriydim.
yüzük dolaplarım ayrıdır.
bilekliklerim takılarım ayrı dolaplardadır.
çok kötü huylara sahiptim.. bu bir zevkti alışverişten eve dönünce kendimi melek gibi hissederdim..
sonra baktımki bu yuzden elimde birşey kalmıyor dusundum ihtiyac gibi almam lazım dediğim şeyleri yavaş yavaş çıkardım hayatımdan.
kendime bir hedef koydum mesela araba.
onu almak ıcın para biriktirdim.işyerinde poğaça bşile yemedim evden göturduklerımle..
ve şimdio hastalığımdan kurtuldum hatta dağıttım
bu tür şeyler çağ hastalığıdır..
ekonomiye can veren şeylerdir. ama can alarak!
dikkatli olunuz her aldıgınız bir parça gardrobunuza yeni bir parça değil sizin kullanılmış olduğunuzun kanıtıdır.(luzumsuzlar ıcın)
yaklaşık 4 ay oncesine kadar her gördugunu alan elinde avucunda bu yuzden hiç para kalmayan ayda 7 ayakkabı alan biriydim.
yüzük dolaplarım ayrıdır.
bilekliklerim takılarım ayrı dolaplardadır.
çok kötü huylara sahiptim.. bu bir zevkti alışverişten eve dönünce kendimi melek gibi hissederdim..
sonra baktımki bu yuzden elimde birşey kalmıyor dusundum ihtiyac gibi almam lazım dediğim şeyleri yavaş yavaş çıkardım hayatımdan.
kendime bir hedef koydum mesela araba.
onu almak ıcın para biriktirdim.işyerinde poğaça bşile yemedim evden göturduklerımle..
ve şimdio hastalığımdan kurtuldum hatta dağıttım
bu tür şeyler çağ hastalığıdır..
ekonomiye can veren şeylerdir. ama can alarak!
dikkatli olunuz her aldıgınız bir parça gardrobunuza yeni bir parça değil sizin kullanılmış olduğunuzun kanıtıdır.(luzumsuzlar ıcın)