Ben Almanya’da o Türkiyede

Pamuk_prenses_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
218
36
98
27
iyi akşamlar ben almanyadan katılıyorum 20yaşındayım, 3senedir biriyle konuşuyorum babamın ilk eşinin akrabası oluyor. Çocuk İzmirde yaşıyor ve beni gerçekten çok seviyor çünkü 3sene boyunca yüz vermedim arkamdan koştu sürekli bana kargolar gönderdi beni sevdiğini gerçekten biliyorum annemle babam geçen hafta annesiyle babasıyla tanışmaya Türkiye’ye gittiler oda gitti annemlere kızınızı çok seviyorum söyledi bundan kuşkum yok zaten. Avrupa veya Almanya hevesi diye birşeyde YOk Türkiye’de yaşamak istiyor Babam başta karşıydı eski karısının akrabası olduğu için.. ev istedi 25tane bilezik istedi karşılığı ama hepsi benim olacak çünkü babamın ihtiyacı Yok malı mülkü var 75yaşında. Zar zor ikna ettik 10bileziğe indirdi ama çocuğun durumu yok, neyapabilirim çok çağresizim. Annemde elinden geleni yapıyor fakat babam kabul etmiyor yardım edin neolur!

Son düzenleme:
Belki de evliliğe onay vermediği ve sevgilinizinde bu istekleri karşılayamayacağını bildiği içindir bu talepleri, yaşınız da küçük hatalı karar veriyor olabilirsiniz. Üç senede kaç kez görüşme imkanınız oldu, telefonla süregelen ilişki de sevgilinizi ne kadar tanıdığını düşünüyorsun.

Ben sana yardım edemem, hala çok küçüksün. Madem altın istiyor baban, keşke sayısını arttırsa da, sen de müstakbel erkek arkadasın da bu sevdadan vazgeçse.
Karşı taraf sizi Avrupa vizesi olarak görüyor olabilir babanız bu yüzden maddi angaryalar sunuyor. Belli küçüksün sen sen ol asla babanın onaylamadığı biriyle evlenme. Emin ol babalar bilir adam 75 yaşına gelene kadar beler görmüştür. Mutlu olmazsın.
O Türkiye’de yaşamak istiyor

Belki de evliliğe onay vermediği ve sevgilinizinde bu istekleri karşılayamayacağını bildiği içindir bu talepleri, yaşınız da küçük hatalı karar veriyor olabilirsiniz. Üç senede kaç kez görüşme imkanınız oldu, telefonla süregelen ilişki de sevgilinizi ne kadar tanıdığını düşünüyorsun.
Çok kez gördüm, annemle konuştu annem onaylıyor abimde

iyi akşamlar ben almanyadan katılıyorum 20yaşındayım, 3senedir biriyle konuşuyorum babamın ilk eşinin akrabası oluyor. Çocuk İzmirde yaşıyor ve beni gerçekten çok seviyor çünkü 3sene boyunca yüz vermedim arkamdan koştu sürekli bana kargolar gönderdi beni sevdiğini gerçekten biliyorum annemle babam geçen hafta annesiyle babasıyla tanışmaya Türkiye’ye gittiler oda gitti annemlere kızınızı çok seviyorum söyledi bundan kuşkum yok zaten. Babam başta karşıydı eski karısının akrabası olduğu için.. ev istedi 25tane bilezik istedi karşılığı ama hepsi benim olacak çünkü babamın ihtiyacı Yok malı mülkü var 75yaşında. Zar zor ikna ettik 10bileziğe indirdi ama çocuğun durumu yok, neyapabilirim çok çağresizim. Annemde elinden geleni yapıyor fakat babam kabul etmiyor yardım edin neolur!
“Yakşamlar Acun abi ben Almanya’dan katılıyom” geldi aklıma Allah affetsin smskdls çok tatlısın :)

Senin peşinde koşması, sana kargo göndermesi vs seni çok sevdiği ve iyi biri olduğu anlamına gelmez
Küçüksün, ne acelen var Allah aşkına? Pişman olmanı istemem

“Yakşamlar Acun abi ben Almanya’dan katılıyom” geldi aklıma Allah affetsin smskdls çok tatlısın :)

Senin peşinde koşması, sana kargo göndermesi vs seni çok sevdiği ve iyi biri olduğu anlamına gelmez
Küçüksün, ne acelen var Allah aşkına? Pişman olmanı istemem
Benim için herşeyi herkesi karşısına alması çok şey ifade ediyor mesela babamın terslemelerini görmezdin gelmesi mesela

Söyledim bana kendisi almanyayı istemiyorum dedi

Hepsi öyle diyor canim. O biliyor Seninde Türkiyede yapamayacagini.
Sonucta Türkiyede, Almanyadaki düzen yok, maddi rahatlikta yok.

Evlenmek bir ömürlük, niye bu kadar genc basliyorsun ki? Önce bir okulu bitir, meslek sahibi ol. Gez toz, hayatini yasa. Emin ol, 1-2 yil sonra bile düsüncelerin hepsi degisecek. Hatta bu günlerine gülersin bile.

20 yaşındasın evleneceksin bir de ailenden uzağa Türkiye'ye geleceksin. Ne iş yapıyo çocuk? Bence çok erken daha, 25ten önce evliliği düşünme, ne acelen var?

Benim için herşeyi herkesi karşısına alması çok şey ifade ediyor mesela babamın terslemelerini görmezdin gelmesi mesela
Ama o çok büyük bir sevgi göstergesi değil ki...
Sen, seni sevdiğini düşündüğün için istiyorsun gibime geldi, senin sevdiğini düşünmüyorum

Hepsi öyle diyor canim. O biliyor Seninde Türkiyede yapamayacagini.
Sonucta Türkiyede, Almanyadaki düzen yok, maddi rahatlikta yok.

Evlenmek bir ömürlük, niye bu kadar genc basliyorsun ki? Önce bir okulu bitir, meslek sahibi ol. Gez toz, hayatini yasa. Emin ol, 1-2 yil sonra bile düsüncelerin hepsi degisecek. Hatta bu günlerine gülersin bile.
Ben bunların hepsini zaten yaptım ve Almanya’da yaşadığıma rağmen çok zorluk çektim

Back
X