- 2 Mayıs 2018
- 215
- 36
- 98
- 27
- Konu Sahibi Pamuk_prenses_
EvetÖf bilezik istemeleri falan ne ya,bide babanın değil senin mi olcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetÖf bilezik istemeleri falan ne ya,bide babanın değil senin mi olcak
Eski karısın akrabası olduğu için böyle davranıyorBenim babamda eski sevgilimden ev istemisti. Ev al gel iste dedi. Eerkek arkadasim daha evi alamadan gercek yzuunu gorup ayrildim.
Esimler istemeye geldiler ve babam hicbirsey istemiyoruz dedi..
Demekki eski sevgilimde birseylee gordu ve beni koruma altina aldi..
Iyiki de istemis evi. Bence babanizin bir bildigi var..
Bak cocugum, bunlar klise yalanlar. Matah bisey degil yurt disi belki ama bunu o bilmiyor. Seni tavlamak icinde tabiiki bole diycek. Birde maddi durumu ztn cook kotuyse nasil olcak bu is?Söyledim bana kendisi almanyayı istemiyorum dedi
Almanya icin degerBenim için herşeyi herkesi karşısına alması çok şey ifade ediyor mesela babamın terslemelerini görmezdin gelmesi mesela
Yaş küçük 20iyi akşamlar ben almanyadan katılıyorum 20yaşındayım, 3senedir biriyle konuşuyorum babamın ilk eşinin akrabası oluyor. Çocuk İzmirde yaşıyor ve beni gerçekten çok seviyor çünkü 3sene boyunca yüz vermedim arkamdan koştu sürekli bana kargolar gönderdi beni sevdiğini gerçekten biliyorum annemle babam geçen hafta annesiyle babasıyla tanışmaya Türkiye’ye gittiler oda gitti annemlere kızınızı çok seviyorum söyledi bundan kuşkum yok zaten. Avrupa veya Almanya hevesi diye birşeyde YOk Türkiye’de yaşamak istiyor Babam başta karşıydı eski karısının akrabası olduğu için.. ev istedi 25tane bilezik istedi karşılığı ama hepsi benim olacak çünkü babamın ihtiyacı Yok malı mülkü var 75yaşında. Zar zor ikna ettik 10bileziğe indirdi ama çocuğun durumu yok, neyapabilirim çok çağresizim. Annemde elinden geleni yapıyor fakat babam kabul etmiyor yardım edin neolur!
NeeeeeeeeeeeeeeeeeeBenle aynı yaşıtta
Daha çook küçüksün, evliliğin sorumluluğunu kaldırabilecek misin. Şimdi herşey toz pembe evlenip onunla mutlu mesut yaşayacağım diyorsun ama öyle olmuyor ne yazık ki. Türkiye’ye yerleşeceksin ailen hep uzağında eşinin ailesi yanı başında. İyi düşün kararını öyle ver. Babanın bilezik pazarlığı yapması tabiyki çok çirkin ama eş adayının da durumu iyi değilmiş, belli ki senin de bir mesleğin yok, evine bakabilecek mi eşin, yaşın genç gezmek giyinmek isteyeceksin bu isteklerin karşılanamadığında mutsuz olma ihtimalin çok yüksek.Çok kez gördüm, annemle konuştu annem onaylıyor abimde
Acun abi ben Almanya'dan geliyom şimdi size bitbas yapıcamiyi akşamlar ben almanyadan katılıyorum 20yaşındayım
Babanın mal varligi sana kalicak baban yaşliymiş zaten kurnaz çocuk geleceğe yatırım yapmış. Mahvetme hayatını.10 bilezigi al evi al güzel bi dügün yap beni öyle alırsın de bakalım napıyor