- 4 Temmuz 2017
- 36
- 11
- 3
- 37
- Konu Sahibi gargaramelis
Arkadaşlar merhaba. 2 yıl kadar önce bizim şirkete ise başladı. Geldiğinden bir kaç zaman sonra gozgoze gelmeye başladık. Hiçte tipim değil. Sonra cekmeye başladı kendine. İçimde hep onu gorme isteği falan filan. Ondan gelen bişey yok görünürde. Ama gözü hep üstümde. Beni görme isteğini farkediyordum yada öyle zannettim bilemem. Aynı isteği bende duyuyorum çünkü. İki kere iltifat etti bana
bana bakislari daha çok suzuyor gibiydi. Ben onun olduğu yerden kaçarken o sanki inatla olduğum yerdeydi. Sonra bana içinde tuttuğunu şöyle sonra geç olabilir gibi şeyler söylemeye başladı. Sonrasında deli cesaretiyle söyledim. Tabi bu arada hoşlanan erkek psikolojini araştırır oldum artık uzmanim yani
söyledikten sonra tabiki dumur oldum bana hislerinden biran önce kurtul gibi şeyler söyledi. İki kelime bu kadar. Yani ne biliyim sen söylesin sen böylesin falan filan biseyler bekledim olmazsa yine olmasındi. Aaaa tamam dedim ben yanlış anlamışım . Sonra düşündüm bu kadarını nasıl yanlış anlamış olabiliyorum. Hayretler içindeyim dakikalarca bana hipnoz olmuscasina bakan o kendini anlat diyen o verdiği cevap bu. kızdığım ise madem anladın böyle diceksin niye bana söyletiyosun. Ben ona sirnasmam yilismam dibine girmem aramam sormam. Rahatsız etmezdim yani. Dalga geçilmiş gibi hissediyorum. Belki hiç bişey yok ortada ama ben ciddi ciddi yikildim