Ben anlayamadim

gargaramelis

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
36
11
3
37
Arkadaşlar merhaba. 2 yıl kadar önce bizim şirkete ise başladı. Geldiğinden bir kaç zaman sonra gozgoze gelmeye başladık. Hiçte tipim değil. Sonra cekmeye başladı kendine. İçimde hep onu gorme isteği falan filan. Ondan gelen bişey yok görünürde. Ama gözü hep üstümde. Beni görme isteğini farkediyordum yada öyle zannettim bilemem. Aynı isteği bende duyuyorum çünkü. İki kere iltifat etti bana :KK53: bana bakislari daha çok suzuyor gibiydi. Ben onun olduğu yerden kaçarken o sanki inatla olduğum yerdeydi. Sonra bana içinde tuttuğunu şöyle sonra geç olabilir gibi şeyler söylemeye başladı. Sonrasında deli cesaretiyle söyledim. Tabi bu arada hoşlanan erkek psikolojini araştırır oldum artık uzmanim yani:KK48: söyledikten sonra tabiki dumur oldum bana hislerinden biran önce kurtul gibi şeyler söyledi. İki kelime bu kadar. Yani ne biliyim sen söylesin sen böylesin falan filan biseyler bekledim olmazsa yine olmasındi. Aaaa tamam dedim ben yanlış anlamışım . Sonra düşündüm bu kadarını nasıl yanlış anlamış olabiliyorum. Hayretler içindeyim dakikalarca bana hipnoz olmuscasina bakan o kendini anlat diyen o verdiği cevap bu. kızdığım ise madem anladın böyle diceksin niye bana söyletiyosun. Ben ona sirnasmam yilismam dibine girmem aramam sormam. Rahatsız etmezdim yani. Dalga geçilmiş gibi hissediyorum. Belki hiç bişey yok ortada ama ben ciddi ciddi yikildim:işsiz:

olur öyle şeyler. hiç umursamadan yoluna devam. işinde gücünde ol. konuşmayarak filan tepki göstermiş olursun hiç gerek yok. onu görmek için de çabalama tabi.. yani kısacası ona "herhangi biri" gibi davran
Selam selam bu kadar zaten ne konuşayım ki

Onu görmemezlikten gelin yapacagınız en mantıklı şey o çünkü.
Bşr erkeğin düşünce yapısını tabiki de anlayabildigimizi sanmıyorum sadece yorumlar çerçevesinde şöyledir böyledir diyebiliyoruz.
Sizin olay da tamamen ego tatmini.
Çok iyi bir halt olmasa da üzgünüm ki ben de vaktinde yaptım. Boşluktaydım, bir erkeğin ilgisi hoşuma gidiyordu. Sohbetimiz de güzeldi. Adam bana açılınca o hoşuma giden ilgisi bir anda silindi gitti. Kendimi çektim uzaklaştım, o da ilgisiz davranınca bu sefer aslında hoş cocuktu falan demeye başladım. Elinden kaçınca değerli olur misali. Siz de görmemezlikten gelin, bir süre sonra bir şekilde yoklar sizi.

Evli olabilir mi ?
Hayır yaw tanıdığım biri yalnız bir haftadır evlenecem diye dolanıyor. Canımı sıkan onun istememesi değil inanki bu durum. Evli bile olsa ki bu mümkün değil cevabı ben senden hoşlandım ama geçti dese daha az uzulurdum inanki. Bir arkadaşıma diyomuski bizim aramızda bağ var gizli

Tipde yoksa fazla,aklınca kendini tatmin etti işte,aşağılık kompleksinden kaynaklanıyor.Trip falan atıp iyice egosunu şişirme umrunda olmadığını göster...
Şimdilik trip atmiyorum parçalamak geliyor içimden o ayri. Ben ona bu kadar kötü napmis olabilirim benmisim yanlış anladım diyorum da herhalde yine öyle ya kötü birisi değil o

Icindekileri dok bana dedikten sonra icindekilerinden kurtul diyen bir erkek. :deli:

Kaaacccccccccccccccc.

Edit: Herkes bana asik modunda leyla leyla geziyordur o simdi. :KK47:
Kaçmamı gerektirecek bir durum yok bence. Adam zaten cevabını tek kelime verdi. Söyledikten bir kaç gün sonra bakmaya devam etti. Şimdi bakmamaya çalışıyor ama morali bozuk. Bişey var ama.

Onu görmemezlikten gelin yapacagınız en mantıklı şey o çünkü.
Bşr erkeğin düşünce yapısını tabiki de anlayabildigimizi sanmıyorum sadece yorumlar çerçevesinde şöyledir böyledir diyebiliyoruz.
Sizin olay da tamamen ego tatmini.
Çok iyi bir halt olmasa da üzgünüm ki ben de vaktinde yaptım. Boşluktaydım, bir erkeğin ilgisi hoşuma gidiyordu. Sohbetimiz de güzeldi. Adam bana açılınca o hoşuma giden ilgisi bir anda silindi gitti. Kendimi çektim uzaklaştım, o da ilgisiz davranınca bu sefer aslında hoş cocuktu falan demeye başladım. Elinden kaçınca değerli olur misali. Siz de görmemezlikten gelin, bir süre sonra bir şekilde yoklar sizi.
Aslında ben bunun bu halti yapacağını sezdim. Bana ilgili olduğu dönemler hep yalnız kaldığı donemler bence. Birde çok sevgilisi oluyor gibi seziyorum. Birde dikkatimi çekmeye başladı hep kadın kızların yanında. Acaba bana diğerlerine davrandığı gibimi davrandı benmi abarttim

Back
X