Ben anlayamadim

Şimdilik trip atmiyorum parçalamak geliyor içimden o ayri. Ben ona bu kadar kötü napmis olabilirim benmisim yanlış anladım diyorum da herhalde yine öyle ya kötü birisi değil o

Oda olabilir,sizi kendisine yakın hissedip dostane yaklaşmış olabilir,en azından içinizde kalmadı şansınızı denediniz,üzülmeye değmez..

Aslında ben bunun bu halti yapacağını sezdim. Bana ilgili olduğu dönemler hep yalnız kaldığı donemler bence. Birde çok sevgilisi oluyor gibi seziyorum. Birde dikkatimi çekmeye başladı hep kadın kızların yanında. Acaba bana diğerlerine davrandığı gibimi davrandı benmi abarttim
Bir erkeğin ilgisi olunca biz sanıyoruz ki sadece bize öyle davranıyor. Malesef gerçekler daha farklı olabiliyor... bilemeyiz ki, bşraz gözlemleyin bakalım

bazı erkekler bazı kadonlar gibi sinyal yakıp hoslanıyor gibi yapıp sonra gururunu oksuyor egosunu tatmin ediyor. sende sorun yok . cok gördüm öyle

evlilik diye dolanıyorsa biri var demekki. kurtul demesinin sebebi de iyisin hoşsun lakin biri var aklımı karıştırma sana meylim var ama yapamam. benim aklıma bu geldi okuyunca...

evlilik diye dolanıyorsa biri var demekki. kurtul demesinin sebebi de iyisin hoşsun lakin biri var aklımı karıştırma sana meylim var ama yapamam. benim aklıma bu geldi okuyunca...
Ondan bekledigimi senden okuyunca içim bir hoş oldu keşke böyle o soyleseydi vallahi birdaha aramazdim ama demedide. Şimdi hiç yüzüme bile bakmıyor.

Aynı fikirdeyim
İşte keşke böyle olsa o zaman niye soyle diye dolanıp durduğunu anlayamıyorum. Madem cakti anladı beni söylettirmede. Hiç niyetim yoktu söylemeye. Oda öyle sıkıştırıp durunca hadi dedim soyleyim böyle oldu. Anlamadığım bu.

İşte keşke böyle olsa o zaman niye soyle diye dolanıp durduğunu anlayamıyorum. Madem cakti anladı beni söylettirmede. Hiç niyetim yoktu söylemeye. Oda öyle sıkıştırıp durunca hadi dedim soyleyim böyle oldu. Anlamadığım bu.
Ona inat süslen püslen güzel giyin, hiiç tarafına bakma o yokmuş gibi davran,
genel kültürünle özgüveninle o ortamda sevilen biri ol.
O zaman anlar işte yaptığı hatayı.
Ve bundan sonra da karşı taraf size açılmadıkça siz de açılmayın.

Ay boşversene, hem içindeki şeyi söyle geç olmadan, sonra da hemen beni unut. Resmen ego tatmini. Senin yapacağın şey belli, saniye düşünmeyeceksin artık onu.

Birinden hoşlandın, (yanlış yaparak açıldın-çünkü lafın gelişinden belli tepkisi içindekini söyle nedir? o içinde birşey varsa söylesin), adam tuhaf çıktı, önündeki maçlara bak.

O defteri tamamen kapat bence. Yani öyle mi düşünüyor, şöyle davransam nasıl anlar vs herhangi bir insan gibi davran geç, üzerinde düşünme sakın, tavır falan alma. Onun davranışları, söyledikleri üzerinde kafa yorma.

Ay boşversene, hem içindeki şeyi söyle geç olmadan, sonra da hemen beni unut. Resmen ego tatmini. Senin yapacağın şey belli, saniye düşünmeyeceksin artık onu.

Birinden hoşlandın, (yanlış yaparak açıldın-çünkü lafın gelişinden belli tepkisi içindekini söyle nedir? o içinde birşey varsa söylesin), adam tuhaf çıktı, önündeki maçlara bak.
Şimdide benden kaçıyor saklanıyor ilk öğrenince böyle değildi

O defteri tamamen kapat bence. Yani öyle mi düşünüyor, şöyle davransam nasıl anlar vs herhangi bir insan gibi davran geç, üzerinde düşünme sakın, tavır falan alma. Onun davranışları, söyledikleri üzerinde kafa yorma.
Galiba en doğrusu bu

Back
X