- 29 Mayıs 2017
- 1.993
- 12.025
- 123
- Konu Sahibi gargaramelis
Şükür namazı kıl.
O nasıl bi ego.
O nasıl bi ego.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yanaşmaz. Yanasmasinda çünkü ben aşık oldum ona kıyamam bu sefer. Zaten kız arkadaşı var ve evleneceklermis. Yalnız Kız varken icini dök dediği bendim.Kesinlikle küsme. Kesinlikle fazla değer de verme.normal günlük insanmış gibi kafana yaz ve öyle de davran.hiç söylememiş gibi.hatta unut.o tekrar yanasacaktir sakın taviz verme.o noktada en büyük ceza olacaktır.
Sağolasın tabi önce sağlık biseyler yaşayıp lonk diye kalakalmaktan iyidir. Ne acılar var bu neki. Hatta bana dediki içini dok dedikten sonra ne diyorsun dedim ben yemi attım bekliyorum dedi. Bunu dediği halde ben böyle bişey yaptım. Bana niye bu kadar kin besledi anlamadımŞükür namazı kıl.
O nasıl bi ego.
Ya bu etrafimdan gitsin diye ben buna ters davrandığım çok oldu. Acaba onun intikaminimi aldı. Başka bişey gelmiyor aklıma. Baya tersledigim konusmadigim oldu ondan yaptı Herhalde. Birde oğlak bu alakası varmı bilmem ama oyleaynen ego
EGO'sunu tatmin ediyordur, ruhsal problemleri olabilir.Sağolasın tabi önce sağlık biseyler yaşayıp lonk diye kalakalmaktan iyidir. Ne acılar var bu neki. Hatta bana dediki içini dok dedikten sonra ne diyorsun dedim ben yemi attım bekliyorum dedi. Bunu dediği halde ben böyle bişey yaptım. Bana niye bu kadar kin besledi anlamadım
Ruhsal sıkıntısı var bencede. Başka türlü bir insan böyle yapamaz yapmamali. Egosunu tatmin etmesi için çok güzel olmam lazım yada çok bişey olmam lazım boyle şeyler yok bendeEGO'sunu tatmin ediyordur, ruhsal problemleri olabilir.
Önüne bak sen, daha ne insanlar çıkar karşına.
Kıyamazsan daha çok kazık yersin.Yok yanaşmaz. Yanasmasinda çünkü ben aşık oldum ona kıyamam bu sefer. Zaten kız arkadaşı var ve evleneceklermis. Yalnız Kız varken icini dök dediği bendim.
Aynen böyle var gibi yok gibi. Ama rahatladım şuan. Çevrimiçi olup olmadığını izlemekten acaba bugün bana nasıl davranacak diye beklemekten hep ondan mesaj arama beklemekten o kadar yorgun dustumki. Yemek yiyemiyorum arkadaslarima konsantre olamiyodum. Ama söyledim geçer buda. Birde nisanlanirsa hepten atarimbazı erkekler bazı kadonlar gibi sinyal yakıp hoslanıyor gibi yapıp sonra gururunu oksuyor egosunu tatmin ediyor. sende sorun yok . cok gördüm öyle
İşte amacını anlayabilseydim. Şimdide kaciyor yeni başladı kaçmaya ilk söylediğimde kacmiyodu. Ben ilk başlarda bunu tersledim falan ondan yaptı aklınca galiba. Başka bişey yapmis olamamamaç ne yanii dengesiz herif
ayyy boşver bee tkma kafana muhattp olmaİşte amacını anlayabilseydim. Şimdide kaciyor yeni başladı kaçmaya ilk söylediğimde kacmiyodu. Ben ilk başlarda bunu tersledim falan ondan yaptı aklınca galiba. Başka bişey yapmis olamam
Hiç takmayın bence. Resmen dalga geçmiş sizinle. Seviyesiz şey...Arkadaşlar merhaba. 2 yıl kadar önce bizim şirkete ise başladı. Geldiğinden bir kaç zaman sonra gozgoze gelmeye başladık. Hiçte tipim değil. Sonra cekmeye başladı kendine. İçimde hep onu gorme isteği falan filan. Ondan gelen bişey yok görünürde. Ama gözü hep üstümde. Beni görme isteğini farkediyordum yada öyle zannettim bilemem. Aynı isteği bende duyuyorum çünkü. İki kere iltifat etti banabana bakislari daha çok suzuyor gibiydi. Ben onun olduğu yerden kaçarken o sanki inatla olduğum yerdeydi. Sonra bana içinde tuttuğunu şöyle sonra geç olabilir gibi şeyler söylemeye başladı. Sonrasında deli cesaretiyle söyledim. Tabi bu arada hoşlanan erkek psikolojini araştırır oldum artık uzmanim yani
söyledikten sonra tabiki dumur oldum bana hislerinden biran önce kurtul gibi şeyler söyledi. İki kelime bu kadar. Yani ne biliyim sen söylesin sen böylesin falan filan biseyler bekledim olmazsa yine olmasındi. Aaaa tamam dedim ben yanlış anlamışım . Sonra düşündüm bu kadarını nasıl yanlış anlamış olabiliyorum. Hayretler içindeyim dakikalarca bana hipnoz olmuscasina bakan o kendini anlat diyen o verdiği cevap bu. kızdığım ise madem anladın böyle diceksin niye bana söyletiyosun. Ben ona sirnasmam yilismam dibine girmem aramam sormam. Rahatsız etmezdim yani. Dalga geçilmiş gibi hissediyorum. Belki hiç bişey yok ortada ama ben ciddi ciddi yikildim
![]()
Yok canım bu kadari başına gelmez umarim. Ama dikkatli ol bencede. Ben onun gulusunu duysam tanır kostururdum yanına bir bahaneyleKeşke hislerini söylemeseydin ama olan olmuş artık. Ama senin şuan bi sevgilin olsa eminim peşinden koşmaya başlayacaktır:) bunu denemelisin bence, en azından sevgilin varmış gibi bir izlenim ver ona. bak o zaman nasıl aklına düşüceksin.
Bu arada benimde işyerimden hoşlandığım biri var, başta anlattığın şeylerin aynısını yaşıyorum şuan, baştan aşağı süzmeler bakışmalar falan.. umarım seninki gibi çıkmaz bu da![]()
İşte böyle serefsiziz insanların duyguları önemli değil önce kendim iki rekat af namazı kilariz Allah'ım affeder. Allah'ın affetsin kul zaten önemli değil. Aynen böyle olmuşuz nefret ediyorum deseydim ona üstüme yoktu çok iyiydim sevgimi söyledim bunu yaptı. Bilmiyorum çok üzgünüm. Aslında ben olsun demedim ama gerçekten ben senden hoşlandımda geçti dese iyi hissedecektim. Yanlış anlamış olamam yahu bu kadarını her zamanda söylerim kadın hisseder diye. Allah görüyor ne diyimSelam da verme artik bence. Tam bir egoist.