- 17 Eylül 2013
- 429
- 405
- 86
- Konu Sahibi deniziminincisi
-
O heo beni savunuyo. Ya savunulacak bi yanda yok zaten yaptigimiz bisey yok. bana onu bes aydir taniyorum seni kac yildir onun demesiylemi olacak diyo o konuda skintim yok.Önemli olan arkadaşının ona ne cevap verdiği.
O heo beni savunuyo. Ya savunulacak bi yanda yok zaten yaptigimiz bisey yok. bana onu bes aydir taniyorum seni kac yildir onun demesiylemi olacak diyo o konuda skintim yok.
Evet uyaramam onun hayati neticede. Ama dusunsenize evlenecek ilerde evine bile gitmek istemiycem. İnanin benim bi cok arkadasim var yakin hic birinin esinden nisanlisindan bu ozleri duymadim.evet artık top arkadaşında onun davranışlarına göre aİs aşlığını şekillendir bence. ama şimdi arkadaşını bu kadar kısıtlayan erkek ileride neler yapar nefes aldırmaz. eski ben olsam arkadaşını bu konuda uyar derdim ama bu sefer kötü sen olursun.
O heo beni savunuyo. Ya savunulacak bi yanda yok zaten yaptigimiz bisey yok. bana onu bes aydir taniyorum seni kac yildir onun demesiylemi olacak diyo o konuda skintim yok.
açıkçası ben arkadaşın adına üzüldüm çünkü bence senlik bişey yok arkadaşının sığ beyinli örümcek kafalı sevgilisinin ne düşündüğü kimin umrundaki? sen kendini biliyosun arkadaşların seni biliyo o çocuk bariz bir şekilde öküz bence senin arkadaşın o çocuktan çok çeker sen istediğin anda bütün ilişkini kesersin olur biter bence hiç boşuna kafana takma böyle insanlarla uğraşılmaz zaten onların beyni bizden çok daha farklı çalışıyo
açıkçası ben arkadaşın adına üzüldüm çünkü bence senlik bişey yok arkadaşının sığ beyinli örümcek kafalı sevgilisinin ne düşündüğü kimin umrundaki? sen kendini biliyosun arkadaşların seni biliyo o çocuk bariz bir şekilde öküz bence senin arkadaşın o çocuktan çok çeker sen istediğin anda bütün ilişkini kesersin olur biter bence hiç boşuna kafana takma böyle insanlarla uğraşılmaz zaten onların beyni bizden çok daha farklı çalışıyo
Bu arkadasimin bir yil icindeki 3. Sevgilisi bu benim kac yildir yok. Ama masum melek olan o :) cocuk tabi bunu bilmiyo kiskanc ve tutucu tavriyla onu disaridan koruyor (guya) :)benim de vardı zamanında öyle bir arkadaşım
yemediği halt kalmazdı,ailesi sevgilisi
benden bilirdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?