• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben anlayamdım.

deniziminincisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
429
405
86
Arkadaşlar mesele şu.
Benim bir arkadaşim var kendisi 20 yaşinda erkek arkadasida 20 yasinda ben onlardan uc dort yas buyugum.
Dun arkadasim bizim eve geldi. Disaridada bir isi vardi on dakika halledip gelelim dedi bende tamam dedim. Tabi bununki cok kiskanc surekli ariyo yarim saate donuyosun daha cikmadinmi saat kac oldu (bu arada saat 6). Sonra ben telefonda o bagirislarin arasinda ben sana onunla gorusme demedimmi diye bi cumle duydum. Şok oldum. Ben bu cocugu bi kere gormustum sadece. Meger arkadssimin benimle gorusmesini istemiyomus.
Sebepte biz arkadasimla yazlari gezmeye giderdik mesela diyelim ortakoy falan aksam bazen iste saat 8-9 u buluyodu donmemiz. Arkadasimda bunlari anlatmis. Neymis onun hayatinda o varmis artik o planlar bitmis. Benimlede o yuzden gorusmesine karsi. Bide benim sevdigim birisi vardi arkadasim onunla yan yana geldigimizde ondan konu acmisti bende konusmustum onun hakkinda neymis efendim ilk gordugu insana bunu nasil anlatabiliyomusum. Nasil ilk gordugum insanla bunlari konusabiliyomusum. Sanki bi macerami anlattim. Alt tarafi bi gonul meselesinden konu acildi bende konustum. Yani bunu o zaman soylemis bende bunu dun ogrendim. Ama mesele o degil cunku o gorustugumuz gun ayrilirken bi yere gitmeyin dogru eve gidin gibi bi yigin konustu ordan anlayabiluyorum. Yani dunki tavrindan sonra sebep disari cikmamiz anlayabiliyorum.. Arkadasim konusunda suphem yok beni cok sever o konudada sonuna kadar savundugunu biliyorum. Dun arkadasim bu konuyu acmis benim duydugumu yok ben onlari sinirle soyledim demis. Dicek bise bulamadim.

Kizlar benim meselem su. Yani kendimi cok kotu hissttim. Benden cok arkadasim disarida gezer gece gec saatlere kadar o disarda olmayi sever hep gec kaldik erken donelim diyen benim. Hayir birileriyle bulussak bisey yapsak onuda anlarim oda yok. Neymis iki kiz o saatte tek basina sokakta olmazmis. insan sevdigi insanin kusuru hep kapatir ya buda oyle. Ona yakistiramiyo yada yakitirmak istemiyo cevresine suc buluyo

Sizce bu noktada izlemem gereken yol nedir ben isin icinden cikamadim.

Sizin yapmanız gereken bir şey yok, arkadaşınızın karakterini tahlil için güzel bir fırsat ilişkilerinin geleceğine göre karar verirsiniz işte.

Yani bunlari duyduktan sonra arkadasimla gorusmek dahi istemiyorum. Her gorustugumde 15 dakikada arayan bi insan. Ve her aradiginda ne soyleyecegini bilmedigim bi insan var artik karsida. ben bunlarla ugrasmak istemiyorum. Bi tarafta arkadasimin iliskisi. Dusunsenize nikah sahitligine bile beni dusunuyo bense dugune gitmemeyi.

evet artık top arkadaşında onun davranışlarına göre arkadaşlığını şekillendir bence. ama şimdi arkadaşını bu kadar kısıtlayan erkek ileride neler yapar nefes aldırmaz. eski ben olsam arkadaşını bu konuda uyar derdim ama bu sefer kötü sen olursun.

evet artık top arkadaşında onun davranışlarına göre aİs aşlığını şekillendir bence. ama şimdi arkadaşını bu kadar kısıtlayan erkek ileride neler yapar nefes aldırmaz. eski ben olsam arkadaşını bu konuda uyar derdim ama bu sefer kötü sen olursun.
Evet uyaramam onun hayati neticede. Ama dusunsenize evlenecek ilerde evine bile gitmek istemiycem. İnanin benim bi cok arkadasim var yakin hic birinin esinden nisanlisindan bu ozleri duymadim.

O heo beni savunuyo. Ya savunulacak bi yanda yok zaten yaptigimiz bisey yok. bana onu bes aydir taniyorum seni kac yildir onun demesiylemi olacak diyo o konuda skintim yok.

Benim sıkıntım olurdu, onunla görüşme demedim mi? gibi bir cümleyi hep arkadaşlarımın ayrılıklarından sonra duydum, ben de onlara sonradan söyledim, denge kuramayan bir kişiymiş işte arkadaşınız, iki tarafa da yaranmaya çalışıyor ama arkadaş olan zaten sevgilisine de saygı gösterir, sevgili kişisi de arkadaşlarıyla kabul eder. Sizin gönül derdinizle rahatsız oluyorsa 3 kişi takılmazsınız bir daha ama ben nikah şahitliklerini de kibarca redderim böyle devam ederse. İnsan kendinden rahatsız olunduğunu düşünüyorsa neden dursun yani ortamda?

Ya ben ya arkadaşın gibi bir seçim yaptırmak kabul edilememez bir şey yani. Sevgilisi böyle bir insansa ve bunu arkadaşınız kabul ediyorsa da kendi hayatı, illa sizi övüp kendini kötü göstermesine gerek yoktu, geç saate kadar dışarda dururuz ve birbirimizden sorumluyduk gibi bir cevapla sevgilisini susturabilirdi, beni uyaran taraf hep oydu demesine de gerek yok, bunu bile yapamamış.

Son düzenleme:
benim de vardı zamanında öyle bir arkadaşım
yemediği halt kalmazdı,ailesi sevgilisi
benden bilirdi :)

açıkçası ben arkadaşın adına üzüldüm çünkü bence senlik bişey yok arkadaşının sığ beyinli örümcek kafalı sevgilisinin ne düşündüğü kimin umrundaki? sen kendini biliyosun arkadaşların seni biliyo o çocuk bariz bir şekilde öküz bence senin arkadaşın o çocuktan çok çeker sen istediğin anda bütün ilişkini kesersin olur biter bence hiç boşuna kafana takma böyle insanlarla uğraşılmaz zaten onların beyni bizden çok daha farklı çalışıyo

[QUOTEkelebek, post: 38658425, member: 515083"]Benim sıkıntım olurdu, onunla görüşme demedim mi? gibi bir cümleyi hep arkadaşlarımın ayrılıklarından sonra duydum, ben de onlara sonradan söyledim, denge kuramayan bir kişiymiş işte arkadaşınız, iki tarafa da yaranmaya çalışıyor ama arkadaş olan zaten sevgilisine de saygı gösterir, sevgili kişisi de arkadaşlarıyla kabul eder. Sizin gönül derdinizle rahatsız oluyorsa 3 kişi takılmazsınız bir daha ama ben nikah şahitliklerini de kibarca redderim böyle devam ederse. İnsan kendinden rahatsız olunduğunu düşünüyorsa neden dursun yani ortamda?

Ya ben ya arkadaşın gibi bir seçim yaptırmak kabul edilememez bir şey yani. Sevgilisi böyle bir insansa ve bunu arkadaşınız kabul ediyorsa da kendi hayatı, illa sizi övüp kendini kötü göstermesine gerek yoktu, geç saate kadar dışarda dururuz ve birbirimizden sorumluyduk gibi bir cevapla sevgilisini susturabilirdi, beni uyaran taraf hep oydu demesine de gerek yok, bunu bile yapamamış.[/QUOTE]

Evt arkadasim isi toparlamayi bilmiyo. İki tarafida idare etmeyide beceremiyo. Zaten be o cumleyide tesadufn duydum yoksa bana soylemiyodu. beni uyaran tarafti hep demez sahsen cunku kendi suclu duruma dusecek. Yani isin tadi kacti su satten sonra zaten gormek dahi ismiyorum.

açıkçası ben arkadaşın adına üzüldüm çünkü bence senlik bişey yok arkadaşının sığ beyinli örümcek kafalı sevgilisinin ne düşündüğü kimin umrundaki? sen kendini biliyosun arkadaşların seni biliyo o çocuk bariz bir şekilde öküz bence senin arkadaşın o çocuktan çok çeker sen istediğin anda bütün ilişkini kesersin olur biter bence hiç boşuna kafana takma böyle insanlarla uğraşılmaz zaten onların beyni bizden çok daha farklı çalışıyo

İlerde belki yatisir. Ama kiskancik hatsafhada. Ve yasina ragmen bi ben biliyorum havasi, herseye muhalefet. Yanibilemedim garip. Sadece arkadasimla iliskime olan oldu hepsi bu. Cokta sorun degil hayirlisi diyorum.

İlerde belki yatisir. Ama kiskancik hatsafhada. Ve yasina ragmen bi ben biliyorum havasi, herseye muhalefet. Yanibilemedim garip. Sadece arkadasimla iliskime olan oldu hepsi bu. Cokta sorun degil hayirlisi diyorum.

asıl sen görüşme bence:KK14:

ahlakı bozulmasın çok edepli kızın:KK53::KK53:

senin çok iyi dostun arkadaşın olaydı o sevgilim dediği kişinin ağzının payını verirdi

Back
X