bence kaydınızı dondurun.. atamanız ne zaman nasipse o zaman olur. ama bebeğinizin bugünleri geri gelmez.
bütün uzmanlar 0-2 yaşın bebeğin hayatında çok önemli olduğunu söylüyor. onlar herşeyin farkındalar, sadece konuşamıyorlar.
ağzı dili olmayan bir bebeği bakıcıya bırakmayı ben doğru bulmuyorum.
"bana şöyle davrandı,şöyle yaptı" diyemez. derdini anlatamaz. siz kadına güveniyorsunuz ama gerçekler maalesef öyle olmuyor. evinizde kamera var mı?
anne kokusuna en muhtaç olduğu anlarda yanında olmamak, "anne" diye ağlarken başkasının kucağını bulmak; bir bebeğin başına gelebilecek en kötü şey.
bir bebeğe iyi gelecek sağlamak,bunu düşünmek babasının görevidir.
annenin öncelikli görevi ona kokusunu,şefkatini vermektir.
siz bebeğe iki baba vermişsiniz.
doğru birşey olsaydı vicdanınız da rahatsız olmazdı, hislerinize güvenin.. süt vermek şart değil ama ağladığında sizi bulması şart.
herkes istediğini düşünüp yazmakta özgürdür ama karşısındakini rencide edip suçlamadan. siz biz çalışan anneleri annelik görevlerini yapmamakla suçlayamazsınız. kimin iyi kimin kötü anne olduğu hiiiç belli olmaz, tamamen kişiye göre değişir. bende evde oturan kadınlarla ilgili "evde boş boş oturuyorsunuz" gibi saçma sapan cümleler kursam hoşunuza gitmez heralde.