ben anoreksiymi$im :(

MaRaL_

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
22.263
12.552
298
merhaba kizlar
ben 2 çocuk annesiyim,kuçuk 3 ya$inda sayilir ..
kizken 50 kiloydum dogumlarad 75 e çikdim du$tum derken en son 62 de kaldim 2.5 yil boyunca ..
eylul dede diyete ba$ladim (yuruyû$de yapiyorum ) $u an 54-55 arasinda gidip geliyorum..
buraya kadar hersey normal
çevremdeki insanlar bana hastaymi$im gibi davraniyor
yok solgunmu$um, yok seda sayana bi kiz çikmi$ diyet yapmi$ anoreksi olmu$ midesi kuçulmu$ :)
yok çocuklara kim bakacakmi$ :44:

herkes agiz birligi etmi$ gibi konu$unca bende kendimden $uphelenmeye ba$ladim
ideal kilomda oldugumu biliyorum ama psikolojik baski goruyorum resmen ((

hani turk filmerinde herkes birinin ba$ina toplanir ate$in mi var solgunsun vs der adam bayilir gide sonra :)) onun gibi olcam yakinda

1.63 boyum var selvi falan deilim bu arada

hehehe çok güzel anlatmışsın ya, bana da biri "hastamısın" dese yatak-döşek yatarım genlerimiz de var evham boşver

kilon normal, belki birden verdiğin için millete garip gelmiştir. ne güzel yaaaaa çok kıskandım seni. nasıl verdin 20 kilo? benim de ona yakın bir durumum var da

bende kilo almaya çalışanlardanım ahhhhhh ahhhhh bir kilo alabilsem bir iştahım açılsa neler vermezdim

boyunuza göre kilonuz normal
ben öleyim o zaman boy 160 kilo 45

etrafınızdakilere fazla takılmayın kilo alırsın şişman derler verirsin hastalıklı derler
of bu milletin çenesi kapanmaz

e oyle ama:)))
yuzum çokmu$, çok çirkin olmu$um diyolar
begenmeyen kuçuk ogluna almasin diyorum bende

yok 20 kg vermedim canim
75 kg dan 4 kg luk çocuk ve diger su vs ççikdi dogumda :)) oglum bi kaç aylikken 62 ydim zaten , sonrada oylede kaldim
2-3 ay karatay diyeti yaptim
$u an da ak$am yemgini hafif yiyorum gunduz normal yiyorum
yuuruyu$e devam

bide çikolota , tatli içecek yada tatli bi$ey yiyince midem bulaniyor , karataya ab$layinca aylarca $ekeri agzima surmemi$tim ondan $ekere kar$i boyle oldum herhalde :)

bende kilo almaya çalışanlardanım ahhhhhh ahhhhh bir kilo alabilsem bir iştahım açılsa neler vermezdim
sen kaç kilosun
ben yiyorum i$tah sorunum yok
ak$am yemegini agir kaçirmiyorum ve erken yiyorum sadece tercihen

boyunuza göre kilonuz normal
ben öleyim o zaman boy 160 kilo 45

etrafınızdakilere fazla takılmayın kilo alırsın şişman derler verirsin hastalıklı derler
of bu milletin çenesi kapanmaz

hakketen çeneler kapanmiyor
takmayim diyorum ama olmuyor i$te
onceden gobek senden onde gidiyor demi$ti biri

evet son cümle benim neden böyle kaldığımı özetliyor aslında sen kimseyi takma kafana, kilo alsan "şişman" versen "yüzün çökmüş" derler :) zayıflıktan zarar gelmez, boyuna göre de çok çok iyisin. allah korusun anoreksiya çok çok ciddi bir rahatsızlık, insanlar 20 kiloya kadar düşüyor bildiğim kadarıyla..

bende 162 boyundayım kilom 49 bana cok ıyısın dıyolar ama ben bogazımdan hıc kısmam pek ekmekle aram yoktur okadar bosver takma kımseyı kafana

sen kaç kilosun
ben yiyorum i$tah sorunum yok
ak$am yemegini agir kaçirmiyorum ve erken yiyorum sadece tercihen

43 veya 44,45 te olabilir minyonum zaten ama biraz etli olmalıyım 34 bedenim bunuda zorla tutuyorum o sınırda
ben acıkmıyorum,yemek yemek benim için bir işkence.yiyeyimde kurtulayım diyorum.
bazen aklıma geliyor yemek yemedim bugün diye sonra içimi bir sıkıntı basıyor.acıkmak istiyorum

:)) hehehe tatliya yumulursan zayiflanmaz tabi:)
sen kaç kilosun ki

Son düzenleme:
bende 162 boyundayım kilom 49 bana cok ıyısın dıyolar ama ben bogazımdan hıc kısmam pek ekmekle aram yoktur okadar bosver takma kımseyı kafana

ay bilmiyorumki
o zaman ben çok iyiyim sen zayifsin :))
zamanla gozleri ali$ir belki
takmak istemiyorum ama niye takiyorum bilmiyorumki
e$im kiskaniyolar seni diyordu :)) çok zayifsin diyenlerden için, o memnun yani bu halimden :)
bugun döndü bana anoreksi falan oluyum deme otur yamegini ye adam gibi dedi :)) yemegimi yiyorum ben anlamiyolar ki benii

1.63 boya 55 kg ideal bence ama türk toplumu balık eti sever ya biraz..bende 170 boy 57 58 kg idim bekarken zayıfsın diyorlardı şimdi hamile olduğum için 74 kg ım ne güzel hep böyle kalsan diyolar :)

himm seninki degi$ik bi durummu$ canim
acikdimmi gozum doner kimseyi gormem valla..
dr a gitdinmi hiç , tahlil falan yapar belki derman olurdu sana
uzuldum bak $imdi senin adina

1.63 boya 55 kg ideal bence ama türk toplumu balık eti sever ya biraz..bende 170 boy 57 58 kg idim bekarken zayıfsın diyorlardı şimdi hamile olduğum için 74 kg ım ne güzel hep böyle kalsan diyolar :)

kizken 50 kilo idim ben diyorum $imdi çok zayifsin diyenlere
amaaa o kiz kendi $imdi annesin diyolar
sanki anneler hep tombul olmak zounda:)))

62 bana hiççç yaki$miyorduki, gobek onden gidiyordun resim çekiniyordum yuzum $i$ çikiyordu , kiyafetlerimi yaki$tiramiyordum hiç rahatsizdim yani
bi iki kilo daha alsam iyi olurmu$
kilomu belirlemek benim elimde deilki
tamam diyet yaptim zayifladim $imdi yiyorum ama almiyorum napayim :)))

:)) hehehe tatliya yumulursan zayiflanmaz tabi:)
sen kaç kilosun ki

79 oldum ama doğumdan sonra 83 kiloydum. çok ilginçtir ki 83 kiloyla doğuma girdim, 83 kiloyla doğumdan çıktım ne garip değil mi? oğlumda 3.5 kilonun üzerinde doğdu halbuki..
şimdilerde yeşil çaya yumuldum, sağolsun berbat birşey ama içince güzel kilo verdiriyor. ne güzel evlenirken 53 kiloydum :/ bir de o zamanlar kendime şişman derdim

himm seninki degi$ik bi durummu$ canim
acikdimmi gozum doner kimseyi gormem valla..
dr a gitdinmi hiç , tahlil falan yapar belki derman olurdu sana
uzuldum bak $imdi senin adina

çok gittim milyon tane ilaç hap şurup test hepsini denedim..acıkma diye bir his kalmadı bende uzun yıllardır böyleyim

kizken 50 kilo idim ben diyorum $imdi çok zayifsin diyenlere
amaaa o kiz kendi $imdi annesin diyolar
sanki anneler hep tombul olmak zounda:)))

bunu diyenler seni kıskanıyor bence
annesin ama genç kız fiziğindesin birde böyle düşün :))))

Allah bagi$lasin bebegini
karatay diyeti denemek istersen forumdaki ab$liga bi goz at
kizlar sariliyolar karataya valla :) çok guzelde kilo veriyolar
senin tarti bozukdur , nasrettin hocanin kedi hesabi
çocuk nerden çikdi o zaman :)

bunu diyenler seni kıskanıyor bence
annesin ama genç kız fiziğindesin birde böyle düşün :))))

e$ime ilk kom$ularin tepkisini dedigimde
oda boyle dedi , çokmu kilolu onlar seni kiskaniyolardir demi$ti:)
çokda kilolu deiller ama 38 beden olmadiklari kesin
ben bide i$e ba$lasam 40 lara du$erimm gorsunler anoreksi nasil oluyormu$

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…