ben anoreksiymi$im :(

ya bazen doydgum halde yiyorum zayifalamyaim daha afzla diye:))))
dur ogleden sonra cuma sohbetine siyah giyip gidiyim
çatlasinlar iyicee haahahahha

peki bu yazdıklarının anoreksia ile ne alakası var? kilonda boyunda gayet normal ben tuhaflık göremedim. 1.62 çok uzun bir boy değil 50'ler de sağlıklı bir kilo
neren anoreksik anlayamadım.

ben de doğum kilolarından kurtulmak için yediğime içtiğime dikkat ediyorum. diyet değil ama şekerli, tatlı, unlu gıdalardan, kızartma ve pilavdan uzak duruyorum. kaldi ki hamileyken de dr um uzak durmamı ve dengeli kilo almamaı söylüyor. k.validem tutturdu yok halsiz kalırmışım yok sinir yaparmış mış da mış. sadece kilo almaya yarayan ve bana faydası olmayan seyleri yemiyorum diye sürekli nasihatta. evlenmeden önceki 58-60 kiloma düşeyim dediğimde yok artık çocuklu kadınsın veremezssin derdi. sebzemi meyvemi eti, balığı proteinimi alıyorum sadece gereksiz zararlı şeyler yemiyorum ama ona göre diyet oluyor. bir de hamile olduğumu bilse baklavaları çifter çifter yedirir. nedir bu kilo vermeye çalışanlara yapılan olumsuz yöndeki baskı. anlamıyoum ki.

Boy kilo orantınız ideal gözüküyor.Tabii bazen ideal kilomuzda da sağlıksız bir görünümde olabiliyoruz . Yağ / kas dengesi..yüzün fazla çökmesi gibi durumlarda.

Anoreksi değilsiniz pek tabii.

Bende uzun yıllar önce yaklaşık 36-37 kilo vermiştim ve ideal kiloma ancak ulaşmıştım ,

Etrafımda ''tebrikler ,müthiş oldun '' söylemleri kadar sıklıkla ; '' çok zayıfladın ,hastalanırsın bu gidişle..'' gibi sözleri de duydum.

İnsanlar işte...İlle bir şeyler söylecekler

ben oalyi analayamadim karma
çcougun 1 ya$inda gliba ikinciye hamilesin oylemi ? Allah kolaylik versin vede tamamina erdirsin in$alalh ..

bana yorum yapablar hakli galiba kiskaniyolar :))

oyyy benim hepim topu 54 kg, nerdeyse bi tane ben çikmi$ senden :))
iyi etmi$în zayiflamakla seninki çok belli olmu$tur ama
$imdi nasilsin geri aldinmi merak etttim :)

peki bu yazdıklarının anoreksia ile ne alakası var? kilonda boyunda gayet normal ben tuhaflık göremedim. 1.62 çok uzun bir boy değil 50'ler de sağlıklı bir kilo
neren anoreksik anlayamadım.

ben anlasam bi di$imi kiricam:)
bugun degi$ik bi yorum daha geldi :)) iki tir arasindami kaldin ne bu hal, kocan ekmek vermiyormu dedi ba$ka biride :)
ekmegi iki ay boyunca agzima surmedim bildi bak bunu :))))))))

bana hasta gozle bakan kadini gorunce $ok oldumm , hep mantoyla goruyordum belli olmuyordu
bugun oturmada oda vardi
gorur gormez hamilemisin dedim kadina, oyle $i$mi$ki eli yuzu tum vucudu , benden giden 8 kg ona yapi$mi$ resmen , benim zayifligimi niye bu kadar takdigini anlami$ oldum boylece
kinamam asla bende hamile kalip kg alicam o ayri dava
daha 2 aylik hamile imi$ , 7 ay nolur bu kadin bilmiyorum:44:

Son düzenleme:
Etraftakilerin insanı hasta psikolojisine sokmalarını çok iyi bilirim.
Bana çocukluğumdan bu güne kadar herkes hasta muamelesi yapmıştır.
Başlarda çok takardım senin gibi,artık önemsemiyorum.
Kendiler zayıflamak için rejim yapıp,spor yaparken,bana kilo al demeleri komik geliyor artık bana
Hiç takma insanları,ki senin boy kilo oranın çok normal aslında.
Benim boyum 174 cm,kilomda 54 ben bile takmıyorum,boşver.

aslinda muthis intikam zamani :)
o bana çok zayifsin dedikçe bende ona çok kilo aliyorsun biraz yaav$ git desem super olurr
ama yazik yaa hamile haliyle uzulmesin demi
dogurunca derim bende, nasil olsa dogum kilolari kolay gitmez

maa$alllah boyuna posuna :)
seni ben gorsemde bende kilo al derim parkon

Çevrenizde size anoreksiya diyen insanları bir araya topşayıp onlara anoreksiyanın ne demek olduğunu anlatın derim.
Zira anoreksiyanın ne demek olduğunu bilmeyen bir sürü kişi zayıf gördüğü kişiye anoreksiyasın sen diye yapıştırıyo hastalığı.

maa$alllah boyuna posuna :)
seni ben gorsemde bende kilo al derim parkon

Bende alamıyorum canım kilo,2 doğum yaptım ama hemen verdim kiloları.
Benim yapım çok ince ,o yüzden artık kilo almaya bile çalışmıyorum.
Sende takma hiç kafanı,insanlar zayıflamak için milyarlarca para harcıyorlar,

memlekete her gittiğimizde ' daha ne kadar zayıflayacaksın kız?' laflarını duymaktan çok sıkıldım.

bizim o taraflarda biraz etine dolgun hanım makbuldur

bi dede dalga geçmişti benimle herkesin içinde bu kız da kavak gibi diye gebermeyesice

evet kesinlikle bilmiyolar
inatla bana hastasin diyolar
elimde kalacak bi gun birii
o zamanda çok bilmi$ anoreksi derler anlatmaya kalkinca

bencede ugra$ma
iki dogum sana kilo aldiramadiysa kimse aldiramazzz :)))

ahahahahahha geberemeyesice ye bittimmm

oyyy benim hepim topu 54 kg, nerdeyse bi tane ben çikmi$ senden :))
iyi etmi$în zayiflamakla seninki çok belli olmu$tur ama
$imdi nasilsin geri aldinmi merak etttim :)

Yok almadım yaklaşık 3 senedir . İki aşağı üç yukarı oynasa da genel istikrarı sağladım

Yok almadım yaklaşık 3 senedir . İki aşağı üç yukarı oynasa da genel istikrarı sağladım

ayy ne guzel bende istikrari saglayabilirim in$alllahh ..
bugun sirf hamur i$i geçindim , Allah sonumu hayretsinn:44:

Deli oluyorum bizim toplumdaki bu birine tanı koyma hastalığına. Bence çok normalsiniz hatta hemen hemen aynıyız diyebilirim. Ben de 1.65 e 52yim hatta sizden daha anoreksiğim ben o zaman

Anoreksik olsanız yemek yemek istemez, yediğinizde de istemsiz çıkartırdınız, 0 beden olma takıntınız olurdu vs. daha ağır belirtileriniz olurdu yani detaylı konuşmak isterseniz daha anlatırım ama anoreksiya olduğunuzu sanmıyorum, zayıfım diye çekemiyor musunuz hahayt deyin bence :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…