• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Aptalmıyım?

merhaba canım üzüldüm çok okurken aklaından bşle geçirme derim dönmeyi hiç iyi huyu yokki anacım neresinden tutupta kaldıracaksın adamı yok yok kesinlikle olmaz derim hakkında hayırlısı olur inş

Ben 2 yıllık evlıyım esım alnayıssız bır ınsan duzenlı calıması yok daha 6 aydır calısıyor evımızde huzurumuz hıc yok evlendıgımızden berı ıletısım problemı aldatma ıhanet hersey var benden sıkayetı gezmeye gıdıyomusum ıstedıgı gıbı gıyınmıyormusum kendı hataları ınternetten kızlarla evlı kadınlarla gorusmeler bu hareketlerını duzelt bende dedıgın gıbı yapayım dedım kendı duzelmezmıs boyle kabul edecekmısım kendısını ayrıca oturdugum evı kapatacakmıs kıraya verecekmıs bızde aılesının yanına tasınacakmısız aılesıyle zaten kendı anlasamıyor daha babası evımıze hıc gelmedı ben onlarla nasıl oturayım bızım zaten problemımız var daha duzelmedık kendısı babasıyla kus ama ben tepkı veremezmısım kısacası kararını ver dedı bende gıdıp onlarla yasamak ıstemıyorum aılesının zaten 4.tane daıresı var boyle sacmalık olurmu fıkırlerınıze ıhtıyacım var.

bu nasıl eş ya...
aldatıcak,,çalışmıcak,,seni alıp anasının evine götürecek..
orda bişndir sıkıntıyla yaşayacaksınız ve bunun adı EVLİLİK olacak öylemi...
yazıklar olsun öyle adama yerinde olsam ne şansı be güzelim postalarım...bide şükrederimki
kurtuldum diye..

Back