- 20 Ocak 2010
- 48.768
- 188.415
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi _cankizim_
ben bukadar içli dışlı olmayı hiç bi zaman sevmemişimdir bence sende mesafe koymalısın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adabı muaşeret var yahu diyeceksin ki nezaketen teklif etmen gerekirdi.Yazısız kurallar var o kişi sizi çağırmak zorun da değildir gibi gözükür ama aslında öyledir sonuçta sık sık görüşen insanlarsınız.İyide akidem kadin istememis ki cagirmamis
Bana evet istemedim mi diyecek hayir
Bir bahane bulacak kesin...
Bana deseki cagirmadim cagirmadim keyfimmisino'zaman ne diyim'peki
canım biz insanoğlu biraz nankörüzdür şöyleki karşımızdaki insanın derdi bize çok basit gelir ama gel bide karşındakine sor ona nasıl zor gelir
senin derdin sana zor gelir ona göre senin derdin çok hafiftir ve gereksizdir
anlattığın kadarıyla seni kıskanma durumu var gibi geldi bana.çünkü seni kendiyle karşılaştırmış durmuş
yada eşinin senle ilgilenmesini kıskanmış olabilir ki seni perde takmaya çağırmış
ben bukadar içli dışlı olmayı hiç bi zaman sevmemişimdir bence sende mesafe koymalısın![]()
Aslinda severim kendisini
Ama dedigin gibi kiyaslamalar var
(Yanliz o degil buyuk yengede cok kiyaslar)
Bundan 15-20 gun once canim biber kizartmasi cekti
Dedim canim bugun biber cekti bana dedigi lafa bak;yaa hamilelikten degil benimde canim bayadir istiyo
Uzun zamandir yemediysen ondan oluyo insan ozluyohey Allahim sanki ben aşeriyorum dedim
Gece aklima tatli vurdu desem aaa oluyo insanda arada diyo
Bi gun dedim yenge ben hamileyim hani insanin cani veker ama hamileyken baska oluyo.....
Cevaba bak;yaa senin hamile oldugun belli bile degil gobeginde yokya sanki bana hamile degilmissin gibi geliyoalakaya bak
Ne biliyim iste oyle sizinle paylastim ya sanki biraz rahatladim iyi varsiniz![]()
Etipuff sen zaten buldun balli kocayi daha ne etcen eltiyi komsuyu
Saka bi yana bibi ablam haklisin ama iste gurbet elde kimin kimsen yoksa mecbur boyle benim gibi
Disarinin iyisindense benim kotu insanim olsun diyosun...belki yanlis dusunce ama
yok yok ciddi soruyorum bu soruyu
Bilenler bilir aie binasinda kaldigimi.üç taneydik dortlendik.
Benim 3 numarayim.heeneyse konu şu...ben herkesin halinden anlar her derdine yetisirim
Hic birini birbirinden ayirt etmem.hangisinin evine gidersem gideyim(ozellile benden buyuk olanlarin)islerine vs el atarim.
Mesela eltimin biri biraz rahatsiz evine herhangi birsey icin gitsem muhakkak bir isinide yapar cikarim..
Çaya kahvaltiya davet etsem ayirt etmem
Hasta oldukari zaman cocuklarini falan evime getirir doyururum
Ama nedense hep ayirt edilen hasta olunca 8-9saat cocugu aç bekleyen ben oluyorum..
Bazilarina cook sacma gelecek ama suan ki sinirim de şu;buyuk eltinin misafrleri var
Dun bana gelmek istediler tamam buyrun gelin dedim
Neyse misafirler geldi ortancayida aradim cagirdim (kucuk elti yok bu arada)
İki misafirlerin cocugu 3 tanede eltilerle benim cocugum o kadar kadin cocuk agirladim
Ustelik cocuk cigligindan esim uyumaya calisiyor saat 5 de kalkacak ...hersey iyi hos
Dun ki misafirler bugun ortanca eltimde caydalar ve eltim beni cagirmadi
Bumu dert ettigin sey demeyin lutfen zoruma gidiyor'
Eltim eminim cocuklar durmuyor diye beni cagirmadi
Ama benim cocugum iclerinde en uslusu ve ben zaten cocugumu binde bir gotururum
Genelde uyutup giderim...ama benim evime onlar 13 yasindaki erkel cocugunu bile getirir
Size yemim ederim eltimin 13 yasindaki cocugu benim 3 yasinda ki cocugumdan daha arsiz...
Surekli boyle ayirt edilmek zoruma gidiyor
yok yok ciddi soruyorum bu soruyu
Bilenler bilir aie binasinda kaldigimi.üç taneydik dortlendik.
Benim 3 numarayim.heeneyse konu şu...ben herkesin halinden anlar her derdine yetisirim
Hic birini birbirinden ayirt etmem.hangisinin evine gidersem gideyim(ozellile benden buyuk olanlarin)islerine vs el atarim.
Mesela eltimin biri biraz rahatsiz evine herhangi birsey icin gitsem muhakkak bir isinide yapar cikarim..
Çaya kahvaltiya davet etsem ayirt etmem
Hasta oldukari zaman cocuklarini falan evime getirir doyururum
Ama nedense hep ayirt edilen hasta olunca 8-9saat cocugu aç bekleyen ben oluyorum..
Bazilarina cook sacma gelecek ama suan ki sinirim de şu;buyuk eltinin misafrleri var
Dun bana gelmek istediler tamam buyrun gelin dedim
Neyse misafirler geldi ortancayida aradim cagirdim (kucuk elti yok bu arada)
İki misafirlerin cocugu 3 tanede eltilerle benim cocugum o kadar kadin cocuk agirladim
Ustelik cocuk cigligindan esim uyumaya calisiyor saat 5 de kalkacak ...hersey iyi hos
Dun ki misafirler bugun ortanca eltimde caydalar ve eltim beni cagirmadi
Bumu dert ettigin sey demeyin lutfen zoruma gidiyor'
Eltim eminim cocuklar durmuyor diye beni cagirmadi
Ama benim cocugum iclerinde en uslusu ve ben zaten cocugumu binde bir gotururum
Genelde uyutup giderim...ama benim evime onlar 13 yasindaki erkel cocugunu bile getirir
Size yemim ederim eltimin 13 yasindaki cocugu benim 3 yasinda ki cocugumdan daha arsiz...
Surekli boyle ayirt edilmek zoruma gidiyor
İnsallah seninde olur bi yavrunbuldum dimi
bende mesela evde akşama kadar yanlızım kocam gelse diye bakıyorum ama genede kimseyle çok muatap olmuyorum senin çocuğunda var napıcan başkasını takıl evinde kafanda rahat olsun en güzeli bak söylim![]()
Hataniz fazla iyi olmaniz.. bisey oldugunda suan rahatsizm misafir kabul edemicem demelisin veya cagirilmadiginda sert bi ifadeyle degilde bole sakayla karisik neden beni cagirmadin gbi bise sor yani bunlari onemsedigini kafanda soru isareti biraktigini belli et yoksa gittikce fazlalasacktir bu harketler malesef.. ne kdr iilik yaparsan basina cikiorlar bne bu yasimda bunu gordum arkadaslarm ama artik dur dedim yani.. bise olunca bahane uyduruyorum ve hayir diorum bu kdr basitttt. Hayir demeye basladigindada onlarin yaptifi aptalca hareketler artik gozune batmio cnku sen gereksiz ilgi ve ozeni gostermedigin icin zorunada gitmior.. hatta biraz mesafe koyunca ( mesafeden kastim size bole 13 yasindaki cocukla gelip seni cagirmama gbi hareketler yapamayaccaklari konuma getirdiginde) ohhh beee diceksin hayat buymus :) ama bunu bir gunde yapamazsin.. mesela bi konuda hayir de sonra iki konuda evet de.. ondan snra baska seyde tekrar hayir de yani hergun herseye hayir deme.. arada sokustur yada mirin kirin et bole kabul ederkende isteksizmissinde mecburen kirmamak icn kabul ediomussun gbi bayaaaaa yuzunle belli et.. bir kere yaparlar iki kere yaparlar üçüncusunde yapamazlar. Ha yine devam ederlerse yuzsuzluk diz boyu derim ben ve eltiniz olmasa hayatinizdan cikarin derdim ama oda imkansiz.. kolay gelsin cok zor bu durm hakiakten
___dega___
İnsallahKesinlikle haklisiniz. Ben de aile apartmaninda buyudum. Nasil oluyor bu isler bilirim. Samimi olsan olmaz, mesafe koysan olmaz. Ama iyi niyetinizin karsiligini alacaksiniz.
İste onu kac kez yaptim ama yine ayniAyip etmisler, ben de olsam alinirdim. Uygun zamanda kirildigini belli edebilirsin
Valla ben verdiğim değerin karşılığını göremezsem değer vermeyi keserim.
Banane milletin perdesinden, osundan busundan?
Hayır karşılığında seni bi'oturmaya bile çağırmıyolarmış bu kadar didinmek niye?
Otur evinde mis gibi.