Sevgili konu sahibi,
Eşinizin gitmesi iyi olmuş, daha doğrusu git demeniz. Sizin çok uzun süre bedel ödetmeniz gerekiyor. Şimdilik ses çıkarmayışı özür dilemeyişi sizin öfkenizin geçmesini beklemesinden. Elini taşın altına koymadan kapanır gider diye umuyor. Bu süreçte dik durursanız çabuk pes etmezseniz bir daha öyle bir şeyi aklından bile geçiremeyecek.
Şimdi çok üzgün ve kırgınsınız, insanın konfor alanı, dışına çıkılmasın diye insanı zorlar çabuk affedeyim, hayatım normal akışına dönsün diye. Yapmayın, edebinizi de sinirinizi de bozmayın. Sadece dik bir duruşla ve tavırla uzun ama gerçekten uzun bir süre kendi alanınızda olun. Konuşmaya çalışacaktır, sindiremiyorum hazır değilim konuşmaya deyin ilk talebinde. Sabrederseniz bir süre sonra yine konuşmaya çalışacaktır. O zaman da pes etmeyin. Ben bu saygısızlığı ve koyduğun konumu hak etmiyorum, ben çok değerli bir insanım ama malesef kendime layık olmayanı seçmişim deyin. (Ben dili kullanacaksınız)
İnsanlar aldatmış kocalarını bile kabul ediyorlar. Sizin durumda sıkı bir ders vermek gerekir diye düşünüyorum. Lütfen özgüveninizi geri kazanmakla ilgili şeyler okuyun ve kazanın. Ayrıca eşinize sizi kaybetme korkusunu vermeniz lazım. Karşınızdakinin size bu çirkin yakıştırmayı ve hareketi yapması onun karakterinden. Siz öyle olduğunuzdan değil.