• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben arkadaş seçemiyorum galiba salağım!

simgebehra

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
264
211
33
45
Evet ben gerçekten bir aptalım bence dostlarım için bir tarafımı yırtmadığım kalıyor ama sonuç hep aynı. Kısaca anlatayım
Arkadaşlığımız yedi seneyi geçik. Kendisiyle mesleğimiz aynı ama o benden önce atanıp çalışmaya başladı. Geçen gün bir konu oldu mesleki bilgiyle ilgili. Bende bildiklerimi söyledim oda söyledi ama yanlıştı. Bende bak kuzum öyle yaparsak böyle olabilir dedim bana kaç yıllık deneyimin var dur bakalım hava atma dedi kırıldım ama bozuntuya vermedim özürde dilemedi zaten. Söylediklerimde işine yaramış sonradan anlattı ama seni kırdım bile demedi. Uzatmak istemedim mesafede koymadım.

Bu akşam yalnızlıktan dem veriyordu beni davet etti (çok farklı illerdeyiz) bende eşimle konuşurum hafta sonu geliriz gezeriz dedim. Bana elin adamının benim evimde ne işi var kendi bireyselliğin yok mu kendin gel dedi. Biran şok oldum sustum telefonda noldu dedi kendimi tutamadım sen benim eşim hakkında neden böyle konuşuyorsun oraya tek gelemeyeceğimi biliyorsun dedim. (İzin meselesi değil arkadaşlar hastalığımdan dolayı uzun yol tek başıma riskli. ) Benim sevgilim olmadığını biliyorsun hava atmak için getiriyorsun siz elele gezerken sizi mi izlicem sevgilim olsa seni neden çağırayım dedi. O kadar ağrıma gitti ki. Saatlerdir kendimi sorguluyorum geçen senede çok yakınım dostum kardeşim dediğim insan evleneceğimi kıskanıp beni silmişti (o mevzu uzun oda evliliğe takıktı). Sorun bende diyorum evlenerek dünyanın en kötü şeyini yapmışım heralde. Acaba evliyim havasını mı çok veriyorum diyorum hayır vıcık vıcık koca ilişkisinden de hoşlanmam çoğunlukla hobilerim bireysel. Muhabbetlerimde bunlar üzerinde döner. Salağım işte baya baya insanlar beni ezip üzerimden ego yapabiliyor azarlayabiliyor. Sevmek alttan almak mallık algılanıyor galiba içim çok kötü

Derdim hayatımdan çıkıp gitmeleride değil artık yalnız kalmktan korkmuyorum suçlu gerçekten ben miyim bir bana mı denk geliyor böylesi merak ediyorum brad pittlede evlenmedimki klasik türk erkeği. Sosyal medyada düğün fotom dahi yok anlamaya çalışıyorum sebebini bulamıyorum

Yaklaşık 5 yıldır hayatıma arkadaş sokmuyorum
Kimseyi altan almayı sevmem
Kıskanç kadınlara tahammülüm yoktur
Ve merhametsiz vicdansız insanlardan uzak dururum

Kafanız rahat olması için bu tiplerden uzak durun
Bunlar arkadaş değil
Dert sahibi ederler bu tipler
Yalnızlık en güzeli

kaç yıllık deneyimin var dur bakalım hava atma
--------------------------------------------------------------------------
Benim sevgilim olmadığını biliyorsun hava atmak için getiriyorsun siz elele gezerken sizi mi izlicem sevgilim olsa seni neden çağırayım
dedi.

Şu 2 cümle zaten arkadaşınızın nasssssıl bir fesat olduğunu ayan beyan gösteriyor.
Mesafe falan koymayın direkt kesip atın bu tuhaf insani hayatınızdan

Resmen kompleksli. Valla salak değil şanslısınız kurtulmuşsunuz.
Böyle bitmese de eninde sonunda bir sevgilisi olunca da bitecekmis arkadaşlığınız, şimdi kendini belli etmis. İlk başta tabi dumur olunuyor ama sonra inanın aklınıza geldikçe "iyi ki" diyeceksiniz. Geçmiş olsun diyorum.

Koca bulsa üstüne atlayacak resmen.
Böyleleriyle arkadaş olacağıma sokak kedisinin önüne bi bardak çay koyar dertleşirim daha iyi.
Ya inanın ben kimseyi sık sık arayıp darlamıyorum dert tasa anlattığımda yok kendileri arıyor kendileri diyor seni çok seviyorum iyiki varsın şu bu. Ne zamanki hayatlarımız değişti böyle yaptılar. Resmen kullanılmışım aynı durumdayken çok iyiydim paraysa para destekse destek ne gerekirse yaptım olmuyo yetmiyo ben yapayalnız kullanılcak kıvamdayken iyiyim çünkü o zaman azarlanıp ezilebiliyorum sesimi çıkardığım an emeklerine yazık biriyim çok sinirliyim çok

Yaklaşık 5 yıldır hayatıma arkadaş sokmuyorum
Kimseyi altan almayı sevmem
Kıskanç kadınlara tahammülüm yoktur
Ve merhametsiz vicdansız insanlardan uzak dururum

Kafanız rahat olması için bu tiplerden uzak durun
Bunlar arkadaş değil
Dert sahibi ederler bu tipler
Yalnızlık en güzeli
Vallahi en güzeli ya bende istemiyorum artık arada naber dediklerim yeterli sanırım daha sıkı fıkısınj ben başaramıyorum çünkü hep kıskançlık problemleri. Özenilcek bi yanımda yok sersefil okul hayatım oldu anam babam sahip çıkmadı aylarca işsiz gezdim sonunda hastalandım bi şansım eşim şu hayatta oda battıda battı millete.

kaç yıllık deneyimin var dur bakalım hava atma
--------------------------------------------------------------------------
Benim sevgilim olmadığını biliyorsun hava atmak için getiriyorsun siz elele gezerken sizi mi izlicem sevgilim olsa seni neden çağırayım
dedi.

Şu 2 cümle zaten arkadaşınızın nasssssıl bir fesat olduğunu ayan beyan gösteriyor.
Mesafe falan koymayın direkt kesip atın bu tuhaf insani hayatınızdan
Bu düşüncesini bilsem çoktan silerdim engelledi heryerden bende engelledim bir daha açmamak üzere

Deneyim konusunda susmak yerine cevap verseydiniz keske. Hadi ozaman vermediniz gelip size "işe yaradigini" soylediginde ufaktan dokundurabilirdiniz.

Ama arkadasinizin davetine direk esinizle gitmeye kalkismaniz cok sacma. Tek yolculuk yapamiyorsaniz arkadasiniza "Durumu biliyorsun tek yolculuk yapamiyorum" demeliydiniz. Arkadasiniz icin problem olmayacaksa zaten esinizle gelmenizi teklif ederdi bu cumleden sonra.
Sizin esiniz elin adami evet ve esinin yanindayken ne muhabbet edebilir ne rahat davranabilir belki de.
Evliyim ama yalniz kiz arkadasimla bulusacak olsam esimi pesime takmam. Herkes samimi olmak zorunda degil.

Deneyim konusunda susmak yerine cevap verseydiniz keske. Hadi ozaman vermediniz gelip size "işe yaradigini" soylediginde ufaktan dokundurabilirdiniz.

Ama arkadasinizin davetine direk esinizle gitmeye kalkismaniz cok sacma. Tek yolculuk yapamiyorsaniz arkadasiniza "Durumu biliyorsun tek yolculuk yapamiyorum" demeliydiniz. Arkadasiniz icin problem olmayacaksa zaten esinizle gelmenizi teklif ederdi bu cumleden sonra.
Sizin esiniz elin adami evet ve esinin yanindayken ne muhabbet edebilir ne rahat davranabilir belki de.
Evliyim ama yalniz kiz arkadasimla bulusacak olsam esimi pesime takmam. Herkes samimi olmak zorunda degil.
Eşimi tanımıyor olsa zaten direk gelemem derdim. Eşimi tanıyor biliyor sohbetleride iyiydi kaç kere bizim şehre geldiğinde bize geldi davet etmediğimiz halde gezmek için gezdirdik gezdiremeyiz demedik. doktoru bizim şehrimizde ameliyatı için geldi kaldı eşimle ben ilgilendik götürdük getirdik evimizde kaldı eşim rahatsız olmasın diye eve gelmedi bile. Kısaca kullanırken elin adamı değildi ben bekardım sanki

Haklısınız ama bunu da sözde arkadaş olacak kişi kibar bir şekilde seninle yalnız vakit geçirmek istiyorum yalnız gelsen olmaz mı ? Diye cevap verebilirdi. Samimi olmak bu sekilde uslupsuz bicimde konusmayi gerektirmez. Konu sahibi bence bu arkadaş olmamış yol verin gitsin.

Eşimi tanımıyor olsa zaten direk gelemem derdim. Eşimi tanıyor biliyor sohbetleride iyiydi kaç kere bizim şehre geldiğinde bize geldi davet etmediğimiz halde gezmek için gezdirdik gezdiremeyiz demedik. doktoru bizim şehrimizde ameliyatı için geldi kaldı eşimle ben ilgilendik götürdük getirdik evimizde kaldı eşim rahatsız olmasın diye eve gelmedi bile. Kısaca kullanırken elin adamı değildi ben bekardım sanki

Ben esinizle pek samimiyetleri yok diye dusunmustum elin adami diyince.
Eee ozaman gorusmeyi kesin gitsin.

Haklısınız ama bunu da sözde arkadaş olacak kişi kibar bir şekilde seninle yalnız vakit geçirmek istiyorum yalnız gelsen olmaz mı ? Diye cevap verebilirdi. Samimi olmak bu sekilde uslupsuz bicimde konusmayi gerektirmez. Konu sahibi bence bu arkadaş olmamış yol verin gitsin.
Değil mi öylede söyleyebilirdi. Bende ilaçlar biter bitmez gelirim öyleyse derdim kısa süreli bi tedavi doktor yalnız şehir dışına gitmemi istemiyor bunu arkadaşımda biliyordu

Değil mi öylede söyleyebilirdi. Bende ilaçlar biter bitmez gelirim öyleyse derdim kısa süreli bi tedavi doktor yalnız şehir dışına gitmemi istemiyor bunu arkadaşımda biliyordu
Tabiki de öyle çok yakın dertlerimi paylaştığım bir kız arkadaşım görüşelim mi diye beni aradı ben de erkek arkadaşımla plan yapmistim tabi aynı şehirdeyiz. Ona planımin olduğunu söyledim eve gitmek istemediğini canının çok sıkkın olduğunu söyledi ama görüşme konusunda hiç ısrar etmedi. Ben de onun üzgün sesini duyunca sevgilinin canı cehenneme her gün görüyorum zaten gelirim tabi dedim. O anki sesini hiç unutamam öyle sevinçli bir sekilde gerçekten gelir misin? Dedi. Ama bu arkadaşım da benim az derdimi dinlememistir o an onu yalnız bıraksaydim çok vicdan azabı çekerdim. Yani demem o ki tatlı dille herşey çözülür ve bu duygular karşılıklıdır. Eğer bir taraf sadece alıcı konumundaysa bu arkadaşlik değil çıkar ilişkisidir.

Back
X