• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben arkadaş seçemiyorum galiba salağım!

Tabiki de öyle çok yakın dertlerimi paylaştığım bir kız arkadaşım görüşelim mi diye beni aradı ben de erkek arkadaşımla plan yapmistim tabi aynı şehirdeyiz. Ona planımin olduğunu söyledim eve gitmek istemediğini canının çok sıkkın olduğunu söyledi ama görüşme konusunda hiç ısrar etmedi. Ben de onun üzgün sesini duyunca sevgilinin canı cehenneme her gün görüyorum zaten gelirim tabi dedim. O anki sesini hiç unutamam öyle sevinçli bir sekilde gerçekten gelir misin? Dedi. Ama bu arkadaşım da benim az derdimi dinlememistir o an onu yalnız bıraksaydim çok vicdan azabı çekerdim. Yani demem o ki tatlı dille herşey çözülür ve bu duygular karşılıklıdır. Eğer bir taraf sadece alıcı konumundaysa bu arkadaşlik değil çıkar ilişkisidir.
İşte bende kıyamadım yalnızım demesine üzülmesine. Gelirim gezeriz dedim halbuki ne gezecek ne yol çekecek durumum yok. Yine kendimden önce başkasını düşünmemim ödülü bu oldu. Yeri geldi eşim o zamanlar mişanlımdı onunla konuşmadım bu arkadaşımla konuştum dinledimde dinledim hep dinledim ne zamanki atanıp işle ev yoğun olmaya başladı çok arayıp dinlemedim böyle biriktirmiş. Üzücü ama artık daha katı bakacağım gerçekten önce ben sonra diğerleri. Bu arada kendisi kalkıp benim için buraya hiç gelmedi hep kendi işleri içindi.

Ben esinizle pek samimiyetleri yok diye dusunmustum elin adami diyince.
Eee ozaman gorusmeyi kesin gitsin.
Bu hafta aşırı kanamam oldu hamilelik sebebiyle. O yüzden doktor uzun yola gitme dedi oda biliyodu kıyamadım üzüldüm yalnız hissetmesine ailesi yok çünkü ama o bana geçmiş olsun bile demedi aa kötü olmuş kocan sana bakar yalnız değilsinki benim gibi ben napim çok yalnızım sıkılıyorum gelsene dedi konu yine benden ona döndü

O ne ya öyle arkadaşlık mı olur.. Ben muhabbeti keserim yavaş yavaş sonra eğer Arkadaşım anlarsa bu durumu, istemezse kesmemizi gelir konuşur zaten..

kocan sana bakar yalnız değilsinki benim gibi ben napim çok yalnızım sıkılıyorum gelsene dedi

Off, hem çok üslupsuz hem çok kıskanç hem çok bencil :olamaz: Rahatsızsınız, hamilesiniz bu nasıl tavır. Bu kadar açık belli ediyorsa siz çok yüz vermişsiniz alttan alarak, ben istediğim gibi konuşurum onunla havasına girmiş... Kendi sıkıntısını sizden çıkarıyor.
Belli bir mesafe daha iyi oluyor her zaman yakın ilişkileri ben de pek yürütemiyorum.. Hemcinsim dostum olsun isterdim ama ümitsizim artık.

bir kaç gündür ben de benzer olaylardan konu açmayı düşünüyorum. yaşım öyle çok genç değil hani yolun yarısını geçtim ama hala arkadaş seçemiyor muyum diye düşünüyorum. çok yumuşak bir insan da değilim ama saygılıyımdır. her seferinde kullanılıyorum. artık merhaba merhaba. samimiyet istemiyorum.
öyle paldır küldür konuşulmaz ki.

Bitir arkadasligini daha cok basini agritir fazla iyi niyetli davraniyorsun arkadasin kiskanc ve kompleksli
Dilin3 vurmus artik yuzune karsi soyluyor dusun bi sen onun yerinde olsan aynisini yapar miydin eminim yapmazdin ama o yaptigina gore...

Cok farkli konusabilirdi. Sivri dilli belli ... ama neden bekar arkadasiniza esinizle gitmek istediniz ki? Esiniz davet edilmemis...

Bu nasıl saçmasapan bir insan ve o bunları söylerken siz nasıl sakince durup bir de açıklama yapıyorsunuz?
gerçekten arkadas secemiyorsunuz.
bu kadından arkadas olmaz bırakın gitsin.

elalemin adamının evinde işi olmasın tabi eyvallah, elalemin karısını yatılı cağırmamayı akıl edemiyor musun? bekar arkadasını cağır madem dengesiz.

ağzıma bir sürü şey geliyor da yazamıyorum terbiyesiz ,pis.sen ancak insanları kullanıp kırarsın.

bu kişinin sizden baska bu kadar senelik arkadası da yoktur. kimse cekmez bunu. gercek yuzunu görünce postalarlar.

Back
X