- 28 Mayıs 2017
- 118
- 92
- 13
- Konu Sahibi Umutsuzvakaa112
-
inşallah.. hem 1 sene denemek normal bir süre... caninizi sikmayin.. guzel haberlerinizi aliriz insallah yakinda <3Insaallah .. ama.iste kafaya takmadan da olmuyo Rabbim bir an once bana ve isteyen herkese annelik duygusunu yasatsin.insallah
Sizden de Allah razı olsun inşallah.. Ramazanin hürmetine dualariniz kabul olsun inşallah. umarim yardim edenler cikar konunuza.. sevgilerInsaallah cok tesekkur ederim Allah razi olsun sizden de
Rabbim inşallah hayırlısı ile kucağını doldursunKizlar herkese hayirli aksamlar hayirli ramazanlar.. ben 1 yillik evliyim ve hala hamile kalamadim anne olmayi cok istedigim icin hic korunmadim. Aslinda ilk zamanlar bi sebebi varmis anlamam biraz zaman aldi malum stresler yuzunden prolaktinim 90 a kadar yukselmisti sonrasinda dostinex kullandigimda dusuyo tam plan yapiyoruz hoop o ay yine bi stres yine butun emekler copegecen ay klomen kullandim 4 gun gecti adetim.sonrasinda yine yikildim tabi bu ay hicbisey yapmadim ama adetimd 6 gun var ve kasiklarim.agriyor bu ayda olmadi yani ve ben artk cok uzuluyorummm bana da dua edin insaallah
Rabbim inşallah hayırlısı ile kucağını doldursun
Amiinn Allah razi olsun insaallah bu mubarek gunlerde beni ve evlat isteyen tum.kardeslerimizi de dualarinizda unutmayin insaallahRabbim inşallah hayırlısı ile kucağını doldursun
Allahim bu mubarek ayda bir melek icin yapilan dualari Kabul etsin Anne olmayi isteyen herkesin kucagini doldursun insallah.bende iki yildir Anne olmaya can atanlardanim hic bir sorun olmadigi halde olmuyor iste esim her ay hastalandigimda üzülme vardir bundada bir hayir deyip bana teseli verir ama her ay hüsrana ugramak yoruyor beni hayilisi deyip beklemekten baska carem yok en kisa zamanda hamile oldugunun haberini aliriz insallah Allah bu mubarek günlerde dualarimizi Kabul etsin canimKizlar herkese hayirli aksamlar hayirli ramazanlar.. ben 1 yillik evliyim ve hala hamile kalamadim anne olmayi cok istedigim icin hic korunmadim. Aslinda ilk zamanlar bi sebebi varmis anlamam biraz zaman aldi malum stresler yuzunden prolaktinim 90 a kadar yukselmisti sonrasinda dostinex kullandigimda dusuyo tam plan yapiyoruz hoop o ay yine bi stres yine butun emekler copegecen ay klomen kullandim 4 gun gecti adetim.sonrasinda yine yikildim tabi bu ay hicbisey yapmadim ama adetimd 6 gun var ve kasiklarim.agriyor bu ayda olmadi yani ve ben artk cok uzuluyorummm bana da dua edin insaallah
üzülme lütfen,sabret ve dua et. benim de 3 sene sonra oldu. bu bir imtihan ve ne kadar rahat olursa o kadar çabuk gelecek bebeğin.Kizlar herkese hayirli aksamlar hayirli ramazanlar.. ben 1 yillik evliyim ve hala hamile kalamadim anne olmayi cok istedigim icin hic korunmadim. Aslinda ilk zamanlar bi sebebi varmis anlamam biraz zaman aldi malum stresler yuzunden prolaktinim 90 a kadar yukselmisti sonrasinda dostinex kullandigimda dusuyo tam plan yapiyoruz hoop o ay yine bi stres yine butun emekler copegecen ay klomen kullandim 4 gun gecti adetim.sonrasinda yine yikildim tabi bu ay hicbisey yapmadim ama adetimd 6 gun var ve kasiklarim.agriyor bu ayda olmadi yani ve ben artk cok uzuluyorummm bana da dua edin insaallah
Allah razi olsun canimm .. ben de ilk aylardan tum kontrollerimi yaptirdim esimde de bende de hersey normal gorunuyo ama hala olmadi esim bu konuda anlayisli cok sukur ama birgun oda beklemekten sklir ve evliligimizde sorun olursa diye cok korkuyorummAllahim bu mubarek ayda bir melek icin yapilan dualari Kabul etsin Anne olmayi isteyen herkesin kucagini doldursun insallah.bende iki yildir Anne olmaya can atanlardanim hic bir sorun olmadigi halde olmuyor iste esim her ay hastalandigimda üzülme vardir bundada bir hayir deyip bana teseli verir ama her ay hüsrana ugramak yoruyor beni hayilisi deyip beklemekten baska carem yok en kisa zamanda hamile oldugunun haberini aliriz insallah Allah bu mubarek günlerde dualarimizi Kabul etsin canim
AMiinn insaallah canimAllahim isteyen herkese tez zamanda hayirli, saglikli, vatanina milletine bagli, ana baba sozu dinleyen evlatlar nasip etsin.
Aminnn
Allahim sana da hayirli bir evlat nasip etsin insaallah gerekli tum arastirmalar yapildi hic bi sorun yok gecen ay klomen kullandim 4 tane yumurta olustu hatta kendiliginden catladilar catlatma ignesi vurulmama gerekkalmadi adetim 4 gun gecmisti cook umutlanmistim ama yine husranTüp bebek tedavısı goren bırı olarak; kafaya takma stres yapma asla demeyecegım sana. Cok sınır bozucu! Zıra boyle bır durumu yasar ve hıssederken takmayan var mıdır bılmıyorum.
Bu dönemde esınızle ılışkınızı yıpratmayın yeter:) bırde bu durumu lutfen kımseyle paylasmayın. Bır sure sonra cok kırılıyor yıpranıyorsunuz. Hersey agrınıA gıdıyor. Bu donemde yapılacak en dogru sey ıyı bır merkezle problem olup olmadıgını arastırmak buna ragmen olmuyorsa ki benım ve esımın hıcbır sorunu yok 2 yıldır olmuyor. Iyı bır arastırma ve tedavı önerırım.
Rabbim insaallah hic beklemedigimiz bi an da yasatir bizlere mucizesiniBenim için Kafaya takmamanın yolu, ümidi kesmek oldu 2 senenin sonunda. Olmuyor, benden kaynaklı. Önce çok üzülüyordum. Artık cinsellik bile zorunluluk halini almıştı. Yaptığım tesetlerin haddi hesabı yoktur. 1. Tüp ben
Bek denemesi de tutmadı. Ben de hayatımı karartmak yerine durumu kabulleneyim dedim. Düşünmeyi bıraktım, Tedavi görüyorum. Bu da benim fiili duam inşallah. Ama çocuk için birliktelik durumunu filan tamamen bıraktım.arada üzülsem de kafam rahat genelde, olmuyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?