- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
- Konu Sahibi Umutsuzvakaa112
-
Yok canim yaa her ay ayni belirtiler umitler sonrasi husranHerkesde aynısı olmaz tabi ama ben bir düşük birde canlı doğum yaptım ikisindede adetime 4 gün kala belim öyle feci ağrıyorduki zor yürüyordum nerdeyse ordan hamile kaldigimi anlamıştım siz kasık demissiniz ama bunu yazmak istedim hayırlısı olsun hakkinizda hayatinizi yaşayın vakti gelince olur
canım eşine de tahlil yapıldı mı ? yani belki senle ilgili bir durum değildir ? ben de 5 ay gebe kalamadım ama sorun bendeydi. sende sorun da yoksa eşine de bir tahlil yaptırın benceKizlar herkese hayirli aksamlar hayirli ramazanlar.. ben 1 yillik evliyim ve hala hamile kalamadim anne olmayi cok istedigim icin hic korunmadim. Aslinda ilk zamanlar bi sebebi varmis anlamam biraz zaman aldi malum stresler yuzunden prolaktinim 90 a kadar yukselmisti sonrasinda dostinex kullandigimda dusuyo tam plan yapiyoruz hoop o ay yine bi stres yine butun emekler copegecen ay klomen kullandim 4 gun gecti adetim.sonrasinda yine yikildim tabi bu ay hicbisey yapmadim ama adetimd 6 gun var ve kasiklarim.agriyor bu ayda olmadi yani ve ben artk cok uzuluyorummm bana da dua edin insaallah
Kizlar herkese hayirli aksamlar hayirli ramazanlar.. ben 1 yillik evliyim ve hala hamile kalamadim anne olmayi cok istedigim icin hic korunmadim. Aslinda ilk zamanlar bi sebebi varmis anlamam biraz zaman aldi malum stresler yuzunden prolaktinim 90 a kadar yukselmisti sonrasinda dostinex kullandigimda dusuyo tam plan yapiyoruz hoop o ay yine bi stres yine butun emekler copegecen ay klomen kullandim 4 gun gecti adetim.sonrasinda yine yikildim tabi bu ay hicbisey yapmadim ama adetimd 6 gun var ve kasiklarim.agriyor bu ayda olmadi yani ve ben artk cok uzuluyorummm bana da dua edin insaallah
Yapildi canim onda da hic bi sknti yok cok sukur ama iste Rabbim nasip etmedikten sonra olmuyo demekki belki de kabullenip oluruna birakmak lazimcanım eşine de tahlil yapıldı mı ? yani belki senle ilgili bir durum değildir ? ben de 5 ay gebe kalamadım ama sorun bendeydi. sende sorun da yoksa eşine de bir tahlil yaptırın bence
Cok dogru soyluyosun da iste gel de bunu uygulagergin ve stresli vücut bebek tutmaz. karı koca bi tatile çıkın bi stresten uzaklaşın kafayı dağıtın ama böyle kasarsanız olmaz orası net..
bi de ille olacak diye de takmayın.. bak millet nasılsa olmaz diyor hatta korunuyor patır patır hamile kalıyor.. kafa nereye biz oraya..
Eşiniz sperm tahlili yaptirdi mı?Kizlar herkese hayirli aksamlar hayirli ramazanlar.. ben 1 yillik evliyim ve hala hamile kalamadim anne olmayi cok istedigim icin hic korunmadim. Aslinda ilk zamanlar bi sebebi varmis anlamam biraz zaman aldi malum stresler yuzunden prolaktinim 90 a kadar yukselmisti sonrasinda dostinex kullandigimda dusuyo tam plan yapiyoruz hoop o ay yine bi stres yine butun emekler copegecen ay klomen kullandim 4 gun gecti adetim.sonrasinda yine yikildim tabi bu ay hicbisey yapmadim ama adetimd 6 gun var ve kasiklarim.agriyor bu ayda olmadi yani ve ben artk cok uzuluyorummm bana da dua edin insaallah
Yapildi canim onda da hic bi sknti yok cok sukur ama iste Rabbim nasip etmedikten sonra olmuyo demekki belki de kabullenip oluruna birakmak lazim
Yapildi canim normal cikti sonucEşiniz sperm tahlili yaptirdi mı?
Dogru soyluyosun..Her zaman hayırlısı demeyi unutma...
Peki kafana takmamayi nasil basardinKafama taktigim 4 ay hamile kalamadim.
Kafama takmadigim 5.ay hamileydim.
Stres en buyuk dusmani.
Peki kafana takmamayi nasil basardinvarmi bi önerin
Hayirlisiyla Allah bize de nasip eder insaallah bu guzel duyguyu dualarinizda unutmayin insaallah artik dusunmicem bundan sonrasinda Allah nasip ederse olurAslinda hadi bu ay kafama takmayayim da olsun gibi bir dusuncem olmadi.
O ay esimin memleketine gittik tam ovulasyon gunlerinde.
Ben nasil olsa bu ay olmaz diye dusundugumden aklimdan cikti bebek fikri.
Memleketten dondugumuzun 3. gunu hamile oldugumu ogrendim.
Hayirlisiyla Allah bize de nasip eder insaallah bu guzel duyguyu dualarinizda unutmayin insaallah artik dusunmicem bundan sonrasinda Allah nasip ederse olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?