Ben artik anne olmak istiyorummm :(

Bence doktorunuzu degistirin. Bir yil dolmadan size agir hormon veren doktor cok acik kendi cebini dolduruyordur. Kim bilir hic bir sorununuz yoktur bide.

Bana sorursaniz cocuk cok agir bir sorumlukuk. Böyle aah ne tatli, ne cici ile is yürümüyor. Uykusuzluk cidden insani mahv ediyor. Kendine bakacagin zamani zor buluyorsun, kalmis ki esine zaman ayirasin. Artik esin ile istedigin gibi 5 dakikada disariya cikamiyorsun, sonucta bebek hazirlanacak ki onun ile de her yere gidilmiyor.

Ha buna ragmen bebek güzel tabi ama ancak dogru zamanda iste. Ilk basta esin ile gez toz, bebek icin degil, istedigin icin cinselligi yasa. Birbirinize biraz doydugunuzda bebek fikrini düsünün.

Yok canim yaa her ay ayni belirtiler umitler sonrasi husran

canım eşine de tahlil yapıldı mı ? yani belki senle ilgili bir durum değildir ? ben de 5 ay gebe kalamadım ama sorun bendeydi. sende sorun da yoksa eşine de bir tahlil yaptırın bence

gergin ve stresli vücut bebek tutmaz. karı koca bi tatile çıkın bi stresten uzaklaşın kafayı dağıtın ama böyle kasarsanız olmaz orası net..
bi de ille olacak diye de takmayın.. bak millet nasılsa olmaz diyor hatta korunuyor patır patır hamile kalıyor.. kafa nereye biz oraya..

canım eşine de tahlil yapıldı mı ? yani belki senle ilgili bir durum değildir ? ben de 5 ay gebe kalamadım ama sorun bendeydi. sende sorun da yoksa eşine de bir tahlil yaptırın bence
Yapildi canim onda da hic bi sknti yok cok sukur ama iste Rabbim nasip etmedikten sonra olmuyo demekki belki de kabullenip oluruna birakmak lazim

Cok dogru soyluyosun da iste gel de bunu uygula hayirlisi artik ya takmicam insaallah hakkimizda hayirlisi neyse o olsun

Eşiniz sperm tahlili yaptirdi mı?

Yapildi canim onda da hic bi sknti yok cok sukur ama iste Rabbim nasip etmedikten sonra olmuyo demekki belki de kabullenip oluruna birakmak lazim

Aynen öyle. Allah ol dediği zaman olacak bunu aklından çıkarma. Amuda da kalsan, uzaya da çıksan olmayacaksa olmuyor. Duanı eksik etme, tedavini ol gerisini Allaha bırak. Hayırlı zamanda sana da nasip eder inşallah.

Benim bildiğim 35 yaş altında 1 sene dolmadan hiç bir ilaca tedaviye başlamıyor doktorlar. Acil doktor değiştirin. Hiç ihtiyacınız yokken klomen falan kullanıyor olabilirsiniz.
1 yıl hiç uzun bir süre değil. Anladım çok istiyorsunuz. Ama bunu koyun bi kenara, şöyle eşinizle hayatın, sevmenin sevişmenin bi tadını çıkarın. Tamam yine yumurtlamyı kaçırmayın ama onun dışında amaaaan boşveeer diye sevişin, gülün eğlenin. Bebekte ohh ne mutlu anne baba, ben gideyim bunlara desin :)
Şunu unutmayın, artık teknoloji çok gelişti. Ne sorunlar aşılıyor, ne olmaz denilenler bebek sahibi oluyor. Bir sorun varsa bile büyük ihtimal çözümü de var tıpta.

Son olarak nolur kapatın milletin çenesini. Bu ne hadsizlik milletin bu kadar özeline karışmak.. Onlar 10 dk sevecek diye biz çocuk yapıcaz. Oldu... Soran olursa zamanı geldiğinde diyin kapatın konuyu. Ben 4. Yılımda hamile kaldım tamamen keyfi. 4 yıl korunduk. 4. Yılda bir iki ima duyduk annelerden onda da baya kafa bularak cevap vermiştik, iyice ümidi kesmişlerdi :) oysa biz ilk günden beri çocuk isteyen bir çifttik, sadece maddi manevi doğru zamanı bekledik. Ama bunu kimseye açıklamak zorunda değiliz ki.
Yukarda bir arkadaş yazmış, kimseyle paylaşmayın diye bence çok haklı. İşte tedavi görüyoruz falan diye anlatmayın bence de kimseye. Bu çok özel bi şey ama kadınlar arasında dilden dile öyle yayılıyor ki böyle şeyler çok rahatsız edici. Valla ben yengemin kaynının görümcesinin küçük oğlunun büyük kızı ne tedavisi görmüş, niye düşük yapmış tüm detayını bilirken, o kızcağızın haberi yok millet altın gününde bunu konuşuyor.

Arkadaslar hepinize cook tesekkur ederim Allah razi olsun .. ama bugun iliski sonrasi hafif pembe lekelenmem oldu adetime 2 gun var ve sanirim erken adet olucamm

Peki kafana takmamayi nasil basardin varmi bi önerin

Aslinda hadi bu ay kafama takmayayim da olsun gibi bir dusuncem olmadi.
O ay esimin memleketine gittik tam ovulasyon gunlerinde.
Ben nasil olsa bu ay olmaz diye dusundugumden aklimdan cikti bebek fikri.
Memleketten dondugumuzun 3. gunu hamile oldugumu ogrendim.

Hayirlisiyla Allah bize de nasip eder insaallah bu guzel duyguyu dualarinizda unutmayin insaallah artik dusunmicem bundan sonrasinda Allah nasip ederse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…