Ben artik anne olmak istiyorummm :(

Allah evlatbisteyen herkese hayirli evlat nasip etsin ins. Kafana takma filan demeyecegim cunku insanin elinde olan bir sey degil,hatta soylenecek en sacma sey. Tamam 1 sene denemissin iyi olmus sirada cok iyi bir doktor bulmak var, esinle sen iyicene bir muayene olun ve sakin ertelemeyin.

kafama taksamda takmasamda benim durumumda aynı.kocam pek ovulasyonu mu da takip etmedi. evde olmayan kocadan nasıl yapılacaksa çocuk.çocuktan öne koyduğu şeylerle uğraşıp sonra çocuk beklemesi de tam komedi.hayırlısını istiyorum artık nasıl olacaksa.

Allah en kısa zamanda sanada olmayan herkese de nasip etsin inşallah canım ben 4 yıl bekledim sebepsiz infertiliteden ve 1 yılı geçmişti tedaviyi bırakalı kendi kendine oldu tüp bebek bile denemistim hayırlı bir zamanı vardır rabbime güven inşallah olur

Bu hepimiz icin eslerimiz evliligimiz ailemiz ve bizler hepimiz icin bir imtihan arkadaslar sabretmek gerek ve surekli Rabbi hebli mines salihin duasini okuyalim.insaallah Rabbim hepimize yasatsin bu guzel duyguyu

Canım ben 5 sene içinde ilk 2 yıl ymurtlama takibi tedavisi gördüm.2 yılın sonunda dış gebelik oldu sag tüpüm alındı.sonra tekrar tedavi bekleyiş..2016 nisan da 1.tüp bebek denemesi boş gebelikle sonuçlandı.
İlk tüp bebek deneyiminden sonra dr bize yumurtalarin döllenmediğinden bahsetti.(çunki 8 yumurtadan 2 tanesi döllendi).2. Tüp bebeğe başlamadan yumurtaları güzelleştirecek birkaç ilaç kullandık.
Maalesef 2016 aralıkta 2.tup bebek denemesinde 6 yumurtanın 2 si döllendi ve sonuç gene negatif
Doktorumuz esimin sigarayı bırakmasını ve keçiboynuzu pekmezi içmesini istedi.
Bende kendim araştırmalarım sonucu balık yağı kapsülü,arisütü(eğriçayır organik).,aktardan macun,inofolic combi içtim.diyetisyene gittim 5 kg fazlam vardı.52 olmak istiyordum tedavilerden kilo almıştım.
Bunları 3. Tüp bebek öncesi yapıyorduk.bebek fikrini kafamdan atmiştim doğal yoldan olmayacağını kabullenmiştim.3.tup bebek denemesine kadar tek amacım kilo vermekti.

Veeeee ben 2 ay sonra gebe kaldım doğal yoldan.hem de hiç beklemiyordum diyetten dolayı adet düzenim şaştı diyordum.evde yaptığım testte şokları yaşadık

Darisı sana inşallah yardımcı olabilmişimdir.5 yıl çok acılar çektim ama çok şükür oldu.

öncelikle İnşallah Rabbim Nasip eder.İlaçlarını kullan aksatma.Bol bol dua et.Bak canım Salatı tefriciye diye bir dua var benin arkadasımın hiçbir sorunu olmamasına rağmen hamile kalamıyordu.Bu duaya başladı niyet etti bir bebişi var şimdi Allahtan iste.Bu duayı okuyup dileği kabul olmayan yok çevremde İnşallah faydalı olur sanada.

Insaallah canim cok tesekkur ederim o duayi biliyorum buay okucam insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…