- 2 Kasım 2013
- 928
- 573
- 103
- Konu Sahibi Umutsuzvakaa112
-
Bende bazen yapıyorum. 9 haftalikken gelişimi 6 haftada kaldı kalp atışı alınamadı kurtaj oldum.Dogru soyluyosun..
Benim için Kafaya takmamanın yolu, ümidi kesmek oldu 2 senenin sonunda. Olmuyor, benden kaynaklı. Önce çok üzülüyordum. Artık cinsellik bile zorunluluk halini almıştı. Yaptığım tesetlerin haddi hesabı yoktur. 1. Tüp ben
Bek denemesi de tutmadı. Ben de hayatımı karartmak yerine durumu kabulleneyim dedim. Düşünmeyi bıraktım, Tedavi görüyorum. Bu da benim fiili duam inşallah. Ama çocuk için birliktelik durumunu filan tamamen bıraktım.arada üzülsem de kafam rahat genelde, olmuyor işte.
Canım ben 5 sene içinde ilk 2 yıl ymurtlama takibi tedavisi gördüm.2 yılın sonunda dış gebelik oldu sag tüpüm alındı.sonra tekrar tedavi bekleyiş..2016 nisan da 1.tüp bebek denemesi boş gebelikle sonuçlandı.Benim için Kafaya takmamanın yolu, ümidi kesmek oldu 2 senenin sonunda. Olmuyor, benden kaynaklı. Önce çok üzülüyordum. Artık cinsellik bile zorunluluk halini almıştı. Yaptığım tesetlerin haddi hesabı yoktur. 1. Tüp ben
Bek denemesi de tutmadı. Ben de hayatımı karartmak yerine durumu kabulleneyim dedim. Düşünmeyi bıraktım, Tedavi görüyorum. Bu da benim fiili duam inşallah. Ama çocuk için birliktelik durumunu filan tamamen bıraktım.arada üzülsem de kafam rahat genelde, olmuyor işte.
Kizlar herkese hayirli aksamlar hayirli ramazanlar.. ben 1 yillik evliyim ve hala hamile kalamadim anne olmayi cok istedigim icin hic korunmadim. Aslinda ilk zamanlar bi sebebi varmis anlamam biraz zaman aldi malum stresler yuzunden prolaktinim 90 a kadar yukselmisti sonrasinda dostinex kullandigimda dusuyo tam plan yapiyoruz hoop o ay yine bi stres yine butun emekler copegecen ay klomen kullandim 4 gun gecti adetim.sonrasinda yine yikildim tabi bu ay hicbisey yapmadim ama adetimd 6 gun var ve kasiklarim.agriyor bu ayda olmadi yani ve ben artk cok uzuluyorummm bana da dua edin insaallah
Insaallah canim cok tesekkur ederim o duayi biliyorum buay okucam insaallahöncelikle İnşallah Rabbim Nasip eder.İlaçlarını kullan aksatma.Bol bol dua et.Bak canım Salatı tefriciye diye bir dua var benin arkadasımın hiçbir sorunu olmamasına rağmen hamile kalamıyordu.Bu duaya başladı niyet etti bir bebişi var şimdi Allahtan iste.Bu duayı okuyup dileği kabul olmayan yok çevremde İnşallah faydalı olur sanada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?