- 30 Eylül 2025
- 115
- 44
- 13
- 26
- Konu Sahibi ozlemgvnnn
-
Eşiniz sperm testi verdi mi hiç bizim de 7 aydır olmuyor morfoloji bozukluğu varmış eşimdeyeri geldi heyecanlandık, yeri geldi stres yaptık, yeri geldi ağladık…
Henüz 1,5 yıllık evliyim ama 6 aydır çocuk istiyorum. ( biliyorum kısa bir zaman aramızda çok daha fazla zamandır isteyen arkadaşlarımız var )
Her ay adet bittikten sonra ovulasyon kovalamalar, her ovulasyon sonrası test günü saymalar, test günlerinde ise her negatif sonuç sonrası ise ‘acaba pozitife döner mi’ düşüncesi…
Büyük umutlar ve hayaller bana aylardır, bazılarında yıllardır koca bir hayal kırıklığı yaratıyor.
İlk ay strestendir diye düşündüm, diğer ay günü tutturamadım diye, sonrasında da hep bi sorun var diye.
Bir sorunum yokmuş, her şey yolunda hatta maşallah hep çift taraflı yumurtluyormuşum. Bu seferde başladı benim ‘neden olmuyor o zaman’ düşünceleri…
Bu düşünceler ne yazık ki bazen özellikle regl olduğum gün eşimle bile aramda ki bağı biraz biraz zedeledi.
Bugün regl günüm, henüz kanamam başlamadı ama testim negatif, regl olacağımıda biliyorum ama bu sefer kendimi suçlamıyorum.
Bunu okuyan kişi sende suçlama kendini arkadaşım.
Bizim yüzümüzden değil, stres yaptığımız için değil, gününü tutturamadığımız için değil
( sadece henüz zamanı değil )
Biz hepimiz çok değerliyiz ve biliyorum ki hepimiz çok içten istiyoruz anne olmayı, hak ediyoruzda ama bu bizim elimizde olan bir şey değil, sende üzme kendini.
Hepimiz bir gün mucizelerimize kavuşacağız buna gerçekten inanıyorum ama şu an olmuyorsa mutlaka bir sebebi vardır.
O yüzden artık nasip değil diye düşünüyorumEşiniz sperm testi verdi mi hiç bizim de 7 aydır olmuyor morfoloji bozukluğu varmış eşimde
Zamanı değilmiş daha diye düşünelim ben de çok yıprandım bu 7 ayda gerçekten stresli bir süreç hepimizin gönlündeki olsun inşallah Allah nasip etsinO yüzden artık nasip değil diye düşünüyorum
dusuncelerimi yaziya doken biriiyeri geldi heyecanlandık, yeri geldi stres yaptık, yeri geldi ağladık…
Henüz 1,5 yıllık evliyim ama 6 aydır çocuk istiyorum. ( biliyorum kısa bir zaman aramızda çok daha fazla zamandır isteyen arkadaşlarımız var )
Her ay adet bittikten sonra ovulasyon kovalamalar, her ovulasyon sonrası test günü saymalar, test günlerinde ise her negatif sonuç sonrası ise ‘acaba pozitife döner mi’ düşüncesi…
Büyük umutlar ve hayaller bana aylardır, bazılarında yıllardır koca bir hayal kırıklığı yaratıyor.
İlk ay strestendir diye düşündüm, diğer ay günü tutturamadım diye, sonrasında da hep bi sorun var diye.
Bir sorunum yokmuş, her şey yolunda hatta maşallah hep çift taraflı yumurtluyormuşum. Bu seferde başladı benim ‘neden olmuyor o zaman’ düşünceleri…
Bu düşünceler ne yazık ki bazen özellikle regl olduğum gün eşimle bile aramda ki bağı biraz biraz zedeledi.
Bugün regl günüm, henüz kanamam başlamadı ama testim negatif, regl olacağımıda biliyorum ama bu sefer kendimi suçlamıyorum.
Bunu okuyan kişi sende suçlama kendini arkadaşım.
Bizim yüzümüzden değil, stres yaptığımız için değil, gününü tutturamadığımız için değil
( sadece henüz zamanı değil )
Biz hepimiz çok değerliyiz ve biliyorum ki hepimiz çok içten istiyoruz anne olmayı, hak ediyoruzda ama bu bizim elimizde olan bir şey değil, sende üzme kendini.
Hepimiz bir gün mucizelerimize kavuşacağız buna gerçekten inanıyorum ama şu an olmuyorsa mutlaka bir sebebi vardır.
Aminnn inşallah zaten bizi bir tek birbirimiz anlarızZamanı değilmiş daha diye düşünelim ben de çok yıprandım bu 7 ayda gerçekten stresli bir süreç hepimizin gönlündeki olsun inşallah Allah nasip etsin
O kadar haklısınız ki stres olup duruyoruz onu yapınca.Akisa bırakın , benim doktorum ovulasyon testini stres sebepli kesinlikle onermemisti.Vazgectiginiz ay olacaktir
Bende öyle gerçekten Allah hepimize sabır versindusuncelerimi yaziya doken biriibizde 6 aydir deniyoruz ve ben artik kafayi yeme noktasina geldim bunun stresle alakasi oldugunu dusunmuyorum belkide zamani degil… ama adetime 6 gun var ve eger bu ayda gebelik olmazsa adet uygulamasini bile silmeyi dusunuyorum.. akisina birakmak en mantiklisi olacak
amin canim benimm umarim en guzel haberleri aliriz ama hep soyle diyorlar kafandan ne zaman atarsan hic beklemedigin anda oluyormus o yuzden kafan atiyoruz akisa birakiyoruzBende öyle gerçekten Allah hepimize sabır versin
Ben yeni söylemiştim eve gebelik testlerini, hepsini attım bugün, bebek hayali bile kurmak istemiyorum gerçekten.
Aylardır zorla zorla olmadı, vardır bir nedeni.
Nasip, kısmet diye geçmek lazımmış, bazı şeyleri cidden zorlamamak gerekiyor, zorladıkça olmuyor çünkü.
Yinede kendi adıma güzel haberler almayı diliyorum.
İsteyen herkese ise yürekten diliyorum, Rabbim herkesin kucağını doldursun, yüzünü güldürsün inşallah arkadaşım
Rabbimin izniyle isteyen herkese nasip olsunBende hep duydum onu, ya beklemediğin zaman ya da vazgeçtiğin zaman seni bulur diyorlar.
Umarım gönlünden geçen o güzel haberi tez vakitte alırsın
Ayni sorun bizde de cikti, hem morfoloji bozuk hem de hedefe giden sperm miktari yok denecek kadar az. Surekli sorunun kendimde oldugunu dusunuyordum meger esimdeymis. Proxeed plus yazmis doktor aldi, ben de bir suru takviye edici gida ballar polenler falan ama icmesi gerektigini ben hatirlatiyorum. O kadar uzuluyorum ki bu ozverisizligine. Demek ki benim kadar istemiyor diyorum ne diyeyim artik.Eşiniz sperm testi verdi mi hiç bizim de 7 aydır olmuyor morfoloji bozukluğu varmış eşimde
Ayni sorun bizde de cikti, hem morfoloji bozuk hem de hedefe giden sperm miktari yok denecek kadar az. Surekli sorunun kendimde oldugunu dusunuyordum meger esimdeymis. Proxeed plus yazmis doktor aldi, ben de bir suru takviye edici gida ballar polenler falan ama icmesi gerektigini ben hatirlatiyorum. O kadar uzuluyorum ki bu ozverisizligine. Demek ki benim kadar istemiyor diyorum ne diyeyim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?