- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
Canım kusura bakmada senden fenaaa elti olur sıranı bekle nedemek onu daha çok seviyo neden?bi düşün belki sebebi sensin artniyetli olma sen seç bişey olmaz zamanı geldiğinde oda yapmazsa sanada yapılmazsa ozaman konuşursun biz senin gibilerine GELİNCİK diyoruz adı nekadar masum olsada kendi vahşiOnceki konumu bilenler bilir ben sozluyum elti adayim nisanli, altinindan giysisine eltime bayramda hersey alinacak o nisanli diye, bana bir cop bile yok kirildim diye konu acmistim .. Sozlume gore ise gayet normalmis bu ben kiskanclik yapiyormusum, bizde nisan yapicakmisizda banada bayramda alinacakmis (kim ole kim kala ve biliyorsunuz digger gelin kv kendi buldu o yuzden bir ayrim var yani ben biraz dislaniyorum) neyse tamam dedim
Az once telefonda sozlum "Canim annem X(eltime) bazi esyalarini ikimizin secmemizi istiyor mesela parfum esofman gibi seyler siz alirsiniz oglum bukalp ile" demis .. su an kapatmam lazim deyip kapattim size danismak istiyorum
Sizce bu nedir? Dalga mi geciyorlar benimle anlamiyorum .. Eltime gidecek olan bayramlik hediyelerin bir kismini ben sececekmisim .. ne alaka ne gerek var amac ne :/
sozlume ne diyeyim? bu normal mi?? Lutfen siz soyleyin
Duzenleme:yorumlar ne fena ve kiskanc oldugum yonunde tesekkur ederim
asil sorum sozlume ne diyeyimde o hediyeleri ben secmeyeyim, kesinlikle istemiyorum cunku.. Lutfen bu durum icin yardimci olabilirmisiniz
Bilemedim yani belki bir iki parça eşya size alınabilir ama bizde de adet öledir.Nişanda alınır sanada o zaman alınır bu kadar dert etme.Onceki konumu bilenler bilir ben sozluyum elti adayim nisanli, altinindan giysisine eltime bayramda hersey alinacak o nisanli diye, bana bir cop bile yok kirildim diye konu acmistim .. Sozlume gore ise gayet normalmis bu ben kiskanclik yapiyormusum, bizde nisan yapicakmisizda banada bayramda alinacakmis (kim ole kim kala ve biliyorsunuz digger gelin kv kendi buldu o yuzden bir ayrim var yani ben biraz dislaniyorum) neyse tamam dedim
Az once telefonda sozlum "Canim annem X(eltime) bazi esyalarini ikimizin secmemizi istiyor mesela parfum esofman gibi seyler siz alirsiniz oglum bukalp ile" demis .. su an kapatmam lazim deyip kapattim size danismak istiyorum
Sizce bu nedir? Dalga mi geciyorlar benimle anlamiyorum .. Eltime gidecek olan bayramlik hediyelerin bir kismini ben sececekmisim .. ne alaka ne gerek var amac ne :/
sozlume ne diyeyim? bu normal mi?? Lutfen siz soyleyin
Duzenleme:yorumlar ne fena ve kiskanc oldugum yonunde tesekkur ederim
asil sorum sozlume ne diyeyimde o hediyeleri ben secmeyeyim, kesinlikle istemiyorum cunku.. Lutfen bu durum icin yardimci olabilirmisiniz
O nisanli sonucta buda evlennce yapilir bence kiskanmaya gerek yik.eger o zmn yapmazlafsa tavrinizi koyarsnzBenimde ilk aklıma öyle geldi bizmi safız acaba
senden çok fettan bir elti olur hee
o kadar sinirlendiysen eşofman yerine paçalı don parfüme de tutunlü kolonya seç
çok hoj olur
senden çok fettan bir elti olur hee
o kadar sinirlendiysen eşofman yerine paçalı don parfüme de tutunlü kolonya seç
çok hoj olur
Hadi soz nisan bilmem ne resmiyeti farkliymis ama goz hakki denilende bisey var ve bu kiz da yapilanlari goruyo yani... İnsan ister istmez heves eder
Otekine biseyler yapilirken bi tanede bu kiza yapilsa fena olmaz bence 10 tane alcaksa 9 alsin birini de sana alsinlar bu yapilamayacak bisey degil sonucta
Gitmek istemiyorsan zevklermiz uyusmayabilir begenmeyeblr benm secmem dogru olmaz de
Ayrica ne o oyle biz ona aliyoruz ama bak sana sectiriyoruz gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?