Ben artik bilemiyorum sizden yardim bekliyorum

bencede sinir bozucu bir olay, ama çok da büyütüp gereksiz üzülme canım.
böyle hem ilişkine hem zihnine eziyet edersin.

Bana hiç alınmamıştı
Eltim olmadığı için mi ayıkmadım saf olduğumdan mı bilmem
Yeni aklıma geldi
Bana da alınmadı ben istemem öyle şeyler dedim.Bohça bile istemedim.
istese miydim bohçalar ,koçlarda burma bilezikler. belki kıymet bilinirdim

Bence nişandan sonra ölçüp biçmeli
Şimdi birincinin düğünü hızlandırıyorlar sanırım
Bi de konu sahibinin sözlüsü rahatsızlığını bildiği halde alay eder gibi gel eltine hediye seç diyo, bence sorun kayınvalidenin almadığı hediyeler değil sözlünün odunluğu

Biz de alyans takı bohça oldu
Kurbanlık yeni duydum adetlere göre değişiyo gibi, bayramda içinden gelen hediye alır sanırım bizimkilerin içinden gelmemişti
O diğer hediyeler bayramlarda yapılır,o yüzden nşanlı olarak fazla bekletmek istemezler bizim buralarda. Bana da kurban alınmadı veya bilezik ama bir elbise de gayet sevindiriyor insanı. Onları artık kodaman aileler yapar ancak, gelinine hediye koç alan kendine ne alır yani Hatta o kurban kınalanır, boynuzlarına da bilezik takılır vs

Bana da alınmadı ben istemem öyle şeyler dedim.Bohça bile istemedim.
istese miydim bohçalar ,koçlarda burma bilezikler. belki kıymet bilinirdim
Ben tv de görmüştüm koç moç
Filmler abartılıdır ya onların adeti sandım tek bohça geldi de ben istemedim adet deyip getirdiler iğnesini bile açmadım. Gelen giden merak edenler baktı ne yapacaklarsa

sözlünüz bunlar olurken neden size bir şey alınığp alınmayacagını sormuyor ya da ona bir şey yok mu duyarsa alınır felan demiyor.burda iş sözlünde bitiyor o bulacak orta yeri

Tv de görmüştüm ben sadece kurban hediye edildiğini zaten
Elbise alan değişim kartı koysun kayınvalide ne anlar gelinin tarzından elti de gitmek istemiyo madem

biraz insanın kendiyle alakalı bence. bende yeni gelinm benden önceki geline çok güzel takı yapmışlar kalın setler bilmem neler evler ocaklar banada incecik set zaten kendi ailemin evinde oturuyorum evet biraz alındım ama hiçte bu kadar dert etmedim. belki beni sevmemişlerdir onlar gibi değilim diye napim dedim şimdi unuttum gitti. saygımdanda bişey eksiltmedim. allaha şükür gencim güzelim ;P onların hediyesinede altınınada ihticaım yok. ayrıca benı sevmek almak zorun dada değiller. alsalar güzel olur tabide olmadı napim onlara kin besleyip canım kocamla aramımı bozayım. takılma arkadaşım ya parfumunu kendin al

Siz neden bahsediyorsunuz ayol
Bana bohça olmadi
Bayramlikta alinmadi
Hatta şubat ayinda karakista nisanlanica kendime kürk aldim örgüden sal atmayalim omuzlarima diye. Benim içinoönemli değil burada duydum bu adetleri hediye alsalardi hoşuma giderdi almadiklari için benden bisey eksilmesi. Yapan da yapmayan da evladina benim ailem bohcada yapti donuna kadar aldi eşime beni bu ilgilendiriyor acikcasi

Arkadaslar Allahin adini veriyorum Allah rizasi icin size yalvariyorum lutfen ama lutfen sorunun hediye, para, mal, maddiyat olmadigini anlayin lutfennnnnn Allahini seven anlasin bunu anlamak bukadar mi zor

dislandigimi dusunmek, ayrimcilik oldugunu dusunmek bunlar beni uzen anlatabiliyormuyum neden anlamak istemiyorsunuz

Tv de görmüştüm ben sadece kurban hediye edildiğini zaten
Elbise alan değişim kartı koysun kayınvalide ne anlar gelinin tarzından elti de gitmek istemiyo madem
Ben misal hayatımda elbise giymemiş insanım, kayınvalide sayesinde giydim- değişim kartı da koymayınca ve giymiyorum diye bozulunca
BU arada hediye gelince karşılığı da gidiyor elbette, işin bir de öyle bir kısmı var

dislandigimi dusunmek, ayrimcilik oldugunu dusunmek bunlar beni uzen anlatabiliyormuyum neden anlamak istemiyorsunuz[/QUOTE]

canım bak ne diyorum sen sözlünle iyimisin önemli olan bu ayrımcılık yapsınlar boşver sen gülümse sen onlara ufaktan gönül almaca hediye al onlar utansın

boşver, sen kendini bildikten sonra. milletin ağzı torba değil büzemiyorsun

Tamam da sakin ol biraz
Hayat mamat meselesi gibi davranıyorsun
Sözlüne işim var de geç istemiyosan yani
Takılıp kalmışsın
Belki nişandan sonra sana da aynı tutumda bulunacaklar sen böyle kurup durduğunla kalacaksın
Almayan da almasın, yaptığı haksızlıkları kendine yakıştırıyorlar demek
Sende ona göre davranırsın. Çok sevdikleri geliniyle samimi olurlar sende merhaba merhaba der geçersin, dediğin gibi devam ederse şayet..
Ne yapılabilir yani kayınvalidenin tutumuna, sözlün bile iki hediyeyi denkleştirip getirme zahmetinde bulunmuyoken

dislandigimi dusunmek, ayrimcilik oldugunu dusunmek bunlar beni uzen anlatabiliyormuyum neden anlamak istemiyorsunuz

canım bak ne diyorum sen sözlünle iyimisin önemli olan bu ayrımcılık yapsınlar boşver sen gülümse sen onlara ufaktan gönül almaca hediye al onlar utansın[/QUOTE]

canim ben onlara bugune kadar cok hediyeler aldim ve cok iyi davrandim
ama anladim ki iyi olan degil kotu olanin soguk davrananin kiymeti biliniyormus

cok sagol bu yorumun icin haklisin
neden benide sevmeleri icin bukadar yipratiyorum ki kendimi, neden ayiriyorlar diye uzuluyorum
onlar ikinci ailem olur dedim hep ama demek ki oyle kolay olmuyormus

Canım senin şuan ayrımcılık yapıldığını düşünmemen gerek
Nişan ne zaman? Baktın o zaman yapılmadı gel aç buraya konunu o sözlünü biz parçalarız alimAllah
şimdiden birşey yapamazsın.
Haaa sözlüsünüz sana da bir elbise vs. alınamaz mıydı? Alınırdı ama sözlün biraz anormal.

Ben nişanlıyken değil de
Evlendikten sonra annemler doğum günüme gelecekti, kayınvalidem duydu. Ne diyeyim isteseniz gelin dedim ( Kutlama filan yapmıyorum zaten görüşmemiştik annem ablamlar filan bizbize oturacaktık yani )
Kayınvalidem şenliği sever aaa gelirim dedi
Anne bluzu olur ya ben öyle derim onlara yani ( hoş artık bende anneyim de ) 50 yaş üstü filan
Ondan almış, teşekkür ettim akşam eşime gösterdim koptu, keşke kızkardeşime sorsaymış dedi. Sakladım sorar diye sanırım anladı da sormadı taşınırken attım küçük bedendi diye uyan kişiyi de bulamadım

Tesekkur ederim canim haklisin
Sozlum tabiki ailesini savunuyor herzaman canim durum bundan ibaret

canım bak ne diyorum sen sözlünle iyimisin önemli olan bu ayrımcılık yapsınlar boşver sen gülümse sen onlara ufaktan gönül almaca hediye al onlar utansın

canim ben onlara bugune kadar cok hediyeler aldim ve cok iyi davrandim
ama anladim ki iyi olan degil kotu olanin soguk davrananin kiymeti biliniyormus

cok sagol bu yorumun icin haklisin
neden benide sevmeleri icin bukadar yipratiyorum ki kendimi, neden ayiriyorlar diye uzuluyorum
onlar ikinci ailem olur dedim hep ama demek ki oyle kolay olmuyormus[/QUOTE]

benımkiler bana eksik az aldılar ben mesela ben hiç ses çıkarmadım baktım kayınbaba düğünde bitane daha bilezik almış. kendilerinin düşünmesi lazım düşünmüyorlarsada takmayacaksın. sen gülümse saygında kusur etmeki sözlün bazı seyleri kendi görüp senın tarafında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…