- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
Bana da alınmadıBana hiç alınmamıştı
Eltim olmadığı için mi ayıkmadım saf olduğumdan mı bilmem
Yeni aklıma geldi
Bence nişandan sonra ölçüp biçmeliAy bu kadınlar ne iki yüzlü yaa şurda kıza kıskançsın ne fenasın diyenlerin hepsi aynı durum başlarına gelse on kat rezalet çıkarmazlarsa hiçbişey bilmiyorum.
Bu kadar iki yüzlü olmayın hanımlar, konu sahibi haklı, kimse o durumda olmak istemez.
O diğer hediyeler bayramlarda yapılır,o yüzden nşanlı olarak fazla bekletmek istemezler bizim buralarda. Bana da kurban alınmadı veya bilezik ama bir elbise de gayet sevindiriyor insanı. Onları artık kodaman aileler yapar ancak, gelinine hediye koç alan kendine ne alır yaniBiz de alyans takı bohça oldu
Kurbanlık yeni duydum adetlere göre değişiyo gibi, bayramda içinden gelen hediye alır sanırım bizimkilerin içinden gelmemişti
Ben tv de görmüştüm koç moçBana da alınmadıben istemem öyle şeyler dedim.Bohça bile istemedim.
istese miydimbohçalar ,koçlarda burma bilezikler. belki kıymet bilinirdim
Tv de görmüştüm ben sadece kurban hediye edildiğini zatenO diğer hediyeler bayramlarda yapılır,o yüzden nşanlı olarak fazla bekletmek istemezler bizim buralarda. Bana da kurban alınmadı veya bilezik ama bir elbise de gayet sevindiriyor insanı. Onları artık kodaman aileler yapar ancak, gelinine hediye koç alan kendine ne alır yaniHatta o kurban kınalanır, boynuzlarına da bilezik takılır vs
Ben misal hayatımda elbise giymemiş insanım, kayınvalide sayesinde giydim- değişim kartı da koymayınca ve giymiyorum diye bozuluncaTv de görmüştüm ben sadece kurban hediye edildiğini zaten
Elbise alan değişim kartı koysun kayınvalide ne anlar gelinin tarzındanelti de gitmek istemiyo madem
Arkadaslar Allahin adini veriyorum Allah rizasi icin size yalvariyorum lutfen ama lutfen sorunun hediye, para, mal, maddiyat olmadigini anlayin lutfennnnnn Allahini seven anlasin bunu anlamak bukadar mi zor
dislandigimi dusunmek, ayrimcilik oldugunu dusunmek bunlar beni uzen anlatabiliyormuyum neden anlamak istemiyorsunuz
Tamam da sakin ol birazArkadaslar Allahin adini veriyorum Allah rizasi icin size yalvariyorum lutfen ama lutfen sorunun hediye, para, mal, maddiyat olmadigini anlayin lutfennnnnn Allahini seven anlasin bunu anlamak bukadar mi zor
dislandigimi dusunmek, ayrimcilik oldugunu dusunmek bunlar beni uzen anlatabiliyormuyum neden anlamak istemiyorsunuz
Arkadaslar Allahin adini veriyorum Allah rizasi icin size yalvariyorum lutfen ama lutfen sorunun hediye, para, mal, maddiyat olmadigini anlayin lutfennnnnn Allahini seven anlasin bunu anlamak bukadar mi zor
Ben nişanlıyken değil deBen misal hayatımda elbise giymemiş insanım, kayınvalide sayesinde giydim- değişim kartı da koymayınca ve giymiyorum diye bozulunca
BU arada hediye gelince karşılığı da gidiyor elbette, işin bir de öyle bir kısmı var
Canım senin şuan ayrımcılık yapıldığını düşünmemen gerek
Nişan ne zaman? Baktın o zaman yapılmadı gel aç buraya konunu o sözlünü biz parçalarız alimAllah
şimdiden birşey yapamazsın.
Haaa sözlüsünüz sana da bir elbise vs. alınamaz mıydı? Alınırdı ama sözlün biraz anormal.
canım bak ne diyorum sen sözlünle iyimisin önemli olan bu ayrımcılık yapsınlar boşver sen gülümse sen onlara ufaktan gönül almaca hediye al onlar utansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?