canim ben onlara bugune kadar cok hediyeler aldim ve cok iyi davrandim
ama anladim ki iyi olan degil kotu olanin soguk davrananin kiymeti biliniyormus
cok sagol bu yorumun icin haklisin
neden benide sevmeleri icin bukadar yipratiyorum ki kendimi, neden ayiriyorlar diye uzuluyorum
onlar ikinci ailem olur dedim hep ama demek ki oyle kolay olmuyormus
Ay tövbe tövbe, bazen hiç almasalar daha iyi dedirtiyorBen nişanlıyken değil de
Evlendikten sonra annemler doğum günüme gelecekti, kayınvalidem duydu. Ne diyeyim isteseniz gelin dedim ( Kutlama filan yapmıyorum zaten görüşmemiştik annem ablamlar filan bizbize oturacaktık yani )
Kayınvalidem şenliği sever aaa gelirim dedi
Anne bluzu olur ya ben öyle derim onlara yani ( hoş artık bende anneyim de ) 50 yaş üstü filan
Ondan almış, teşekkür ettim akşam eşime gösterdim koptu, keşke kızkardeşime sorsaymış dedi. Sakladım sorar diye sanırım anladı da sormadı taşınırken attım küçük bedendi diye uyan kişiyi de bulamadım
Kendine göre değil biri ona aldı da uymadıysa bilemeyecem tabiAy tövbe tövbe, bazen hiç almasalar daha iyi dedirtiyorEvde bulup mu getirdi ki acaba
HarikaymışKendine göre değil biri ona aldı da uymadıysa bilemeyecem tabiyakada çiçek nakışı olanlardan hani..
Katılmıyorum sen hediye al da utansınlar cümlesine
Aman beni sallamayanı ben hiç sallamam hediyeme yazık
Öz anneme senede kaç kez hediye alıyorum ki, onlara alayım
Benimde her fikre saygım varİyilik yap denize at demişler dik kafalı olan hep düşünen kendini üzer kendi kaybeder bence. kölesi ol demiyoruzki büyüktür sen saygında kusur etme diyoruz. bu onu küçük düşürmez aksine sözlüsünün gözünde büyütür daha mutlu olur bence. bu benım fikrim herkesin fikrine saygım var :)
Sen niye alıyosunBen giyime filan acayip önem veriyorum
Çek sana istinaden yaziyorum
Kaynanam bana gelip gidip kendine olmayan şeyleri bana veriyor 51 yasinda ve 70-80 kilo civari. Yani ben olsam bana veremem anlatabiliyor muyum hic olmasa 2 kerede giymiş etmiş valla atmaya biktim veremiyorumda adim ciksin istemiyorum nerden buluyorum o bluzlarida cikarip cikarip millete vereyim
Eskisini vermesin de kafi ne diyim daha taniyamadilar gibi beni
Benimde her fikra saygım var
Ama ben sözlü ya da eş her neyse onun gözünde yükselecem diye içimden gelmeyen birşeyi yapmam
Zaten soğuk biriyim bi de ayrım yaptığına inanıyorsam bırak hediyeyi merhaba merhaba der geçerim
Böylece ah ben neler ettim de kıymetimi bilmediler diye de dövünmem
Onceki konumu bilenler bilir ben sozluyum elti adayim nisanli, altinindan giysisine eltime bayramda hersey alinacak o nisanli diye, bana bir cop bile yok kirildim diye konu acmistim .. Sozlume gore ise gayet normalmis bu ben kiskanclik yapiyormusum, bizde nisan yapicakmisizda banada bayramda alinacakmis (kim ole kim kala ve biliyorsunuz digger gelin kv kendi buldu o yuzden bir ayrim var yani ben biraz dislaniyorum) neyse tamam dedim
Az once telefonda sozlum "Canim annem X(eltime) bazi esyalarini ikimizin secmemizi istiyor mesela parfum esofman gibi seyler siz alirsiniz oglum bukalp ile" demis .. su an kapatmam lazim deyip kapattim size danismak istiyorum
Sizce bu nedir? Dalga mi geciyorlar benimle anlamiyorum .. Eltime gidecek olan bayramlik hediyelerin bir kismini ben sececekmisim .. ne alaka ne gerek var amac ne :/
sozlume ne diyeyim? bu normal mi?? Lutfen siz soyleyin
Duzenleme:yorumlar ne fena ve kiskanc oldugum yonunde tesekkur ederim
asil sorum sozlume ne diyeyimde o hediyeleri ben secmeyeyim, kesinlikle istemiyorum cunku.. Lutfen bu durum icin yardimci olabilirmisiniz
Eşim için değil diyosun ama bi de dipnot ta bi sorun olursa eşim beni savunsun diye diyosun.ben sadece eşim için değil kendim için yaparım çünkü huzursuzluk olmayacak. mutlu olacagaım hayattada düşünmem ister saf deyin ister deli ben öyle yapıyorum eşim gülüyo şakasını bile yapıp dalga geçiyoruz bu benım hoşuma gidiyo :) en azından yarın bıgun bı durum olur benı savunabilir iyi niyetimi bilir.
Eşim için değil diyosun ama bi de dipnot ta bi sorun olursa eşim beni savunsun diye diyosun.
Ben çok plan yapmam sevdiğim kişiyle samimiyimdir, sevmediğimle mesafeli
Kendi annemi tabi ki çok seviyorumben onları seviyorum büyük olarak . ama dünya hali diye insan düşünüyor sadece :)
Kendi annemi tabi ki çok seviyorum
Kayınvalideme eşimin annesi olduğu için saygı duyuyorum
Hediye adetim yoktur, ikisine de sadece anneler gününde hediye alırız eşimle beraber
Dünyanın binbir türlü halini düşünüp hediye alasım gelmez
Kızgınken hediye alanı yeni duydum, hemde kayınvalidesinebuda sizin huyunuz :) her insan aynı değildir tabi. ben düşünürüm bazen kızgın olsam bile sevinsin diye alırım bende gariplik var o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?