Ben artik bilemiyorum sizden yardim bekliyorum

Katılmıyorum sen hediye al da utansınlar cümlesine
Aman beni sallamayanı ben hiç sallamam hediyeme yazık
Öz anneme senede kaç kez hediye alıyorum ki, onlara alayım

Bana ayrımcılık var gibi gelmedi nişanlanınca size de alıncakmıs ne var bunda dışlanmıs olsaydınız fikriniz de sorulmazdı alısverişte sizi aileden görmüşler birlikte secelim demişler bence asırı tepki veriyorsunuz.

Ay tövbe tövbe, bazen hiç almasalar daha iyi dedirtiyor Evde bulup mu getirdi ki acaba

Kendine göre değil biri ona aldı da uymadıysa bilemeyecem tabi yakada çiçek nakışı olanlardan hani..
Harikaymış
Benim kaynanam da nasıl kokoş böyle leoparlar, kürkler falan. Hİç kıyafet hediye almadım e ev eşyası falan alsam da kafamda parçalar, kabul etmez Anca kremlerine parfümlerine bakıp öyle bir şeyler seçiyorum. Aslında şimdi farkettim kimse kimseye hediye almasa daha iyi

Katılmıyorum sen hediye al da utansınlar cümlesine
Aman beni sallamayanı ben hiç sallamam hediyeme yazık
Öz anneme senede kaç kez hediye alıyorum ki, onlara alayım

İyilik yap denize at demişler dik kafalı olan hep düşünen kendini üzer kendi kaybeder bence. kölesi ol demiyoruzki büyüktür sen saygında kusur etme diyoruz. bu onu küçük düşürmez aksine sözlüsünün gözünde büyütür daha mutlu olur bence. bu benım fikrim herkesin fikrine saygım var :)

Ben giyime filan acayip önem veriyorum
Çek sana istinaden yaziyorum
Kaynanam bana gelip gidip kendine olmayan şeyleri bana veriyor 51 yasinda ve 70-80 kilo civari. Yani ben olsam bana veremem anlatabiliyor muyum hic olmasa 2 kerede giymiş etmiş valla atmaya biktim veremiyorumda adim ciksin istemiyorum nerden buluyorum o bluzlarida cikarip cikarip millete vereyim
Eskisini vermesin de kafi ne diyim daha taniyamadilar gibi beni

Sabahtan beri harıl harıl çalışıyorum
Biraz kafa dağıttım burda
Konu sahibi biraz rahat olmayı öğrenmen lazım, minicik şeylere takılıp büyütme
Hediye, şu, bu, formalite kim ne yaparsa kendi şanına de geç
Aman niye beni sevmiyolar mı bile deme, sevmeyen sevmesin kimse kimseyi sevmek zorunda değil
Saygılı olunsun kafi
Ha nişanlına bozulabilirsin, onca rahatsızlığımı paylaştım gel yengeme hediye bak diyeceğine bir dal gül alamadı gibi.. Onda haklısın.

biz bi geliniz hangi ailede ayrımcılık yokki bizimkilerdede var ama ben bunları taksam görümceme kaynanama surat yapsam. ah kızına çok gönderdin vah öbür gelinine çok taktın benım neyim eksik beni niye ayırıyorsun ne olacak ? yine beni geçimsiz ilan edecekler eşimin gözünde onun ailesine düşman biri olucamki hangi koca ister bunu ? çalışıyorum kendim kazanıyorum alırım abi ne gerekiyosa hatta onada alırım o utansın eşimin başı dik olsun onlara muhtaç olmadığım için ben dik durayım. benım görüşüm bu canım sen her söze aldırma bu ben bile olsam aklın var fikrin var birazda uyanık ol

Benimde her fikre saygım var
Ama ben sözlü ya da eş her neyse onun gözünde yükselecem diye içimden gelmeyen birşeyi yapmam
Zaten soğuk biriyim bi de ayrım yaptığına inanıyorsam bırak hediyeyi merhaba merhaba der geçerim
Böylece ah ben neler ettim de kıymetimi bilmediler diye de dövünmem

Sen niye alıyosun
Yok daha neler desene

ben sadece eşim için değil kendim için yaparım çünkü huzursuzluk olmayacak. mutlu olacagaım hayattada düşünmem ister saf deyin ister deli ben öyle yapıyorum eşim gülüyo şakasını bile yapıp dalga geçiyoruz bu benım hoşuma gidiyo :) en azından yarın bıgun bı durum olur benı savunabilir iyi niyetimi bilir.

Bu gayet açık aslında, genç olduğunuz için sizin seçmenizin daha uygun olacağını düşünmüş, bana tuhaf gelmedi.

Eşim için değil diyosun ama bi de dipnot ta bi sorun olursa eşim beni savunsun diye diyosun.
Ben çok plan yapmam sevdiğim kişiyle samimiyimdir, sevmediğimle mesafeli

Eşim için değil diyosun ama bi de dipnot ta bi sorun olursa eşim beni savunsun diye diyosun.
Ben çok plan yapmam sevdiğim kişiyle samimiyimdir, sevmediğimle mesafeli

ben onları seviyorum büyük olarak . ama dünya hali diye insan düşünüyor sadece :)

ben onları seviyorum büyük olarak . ama dünya hali diye insan düşünüyor sadece :)
Kendi annemi tabi ki çok seviyorum
Kayınvalideme eşimin annesi olduğu için saygı duyuyorum
Hediye adetim yoktur, ikisine de sadece anneler gününde hediye alırız eşimle beraber
Dünyanın binbir türlü halini düşünüp hediye alasım gelmez

size karşı ne kadar büyük saygısızlık bu yapılan
hem sizi aileden görüp size alışveriş yapmıyorlar ama eltinize alınacakları size aldırıyorlar bu ne yaman çelişki bu ne terbiyesizlik ve düşüncesizlik allah aşkına sakın ama sakın almayın....

buda sizin huyunuz :) her insan aynı değildir tabi. ben düşünürüm bazen kızgın olsam bile sevinsin diye alırım bende gariplik var o zaman :)

Eğer ben seçmek istemiyorum gibi bir açıklama yaparsan kıskanç gelin olacaksın bu bir gerçek.

Ben olsam neden benim seçmemi istiyorsun anne diye sorarım kvme.
Eğer siz daha iyi anlarsınız derse, zevk meselesi ama benim seçimlerimden eltim hoşlanmayabilir
ve bu durumda üzülürüm ben. Bu nedenle siz kendiniz seçin, ben karışmak istemem de madem.

buda sizin huyunuz :) her insan aynı değildir tabi. ben düşünürüm bazen kızgın olsam bile sevinsin diye alırım bende gariplik var o zaman :)
Kızgınken hediye alanı yeni duydum, hemde kayınvalidesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…