Ben artık çok yoruldum ve boşanmak istiyorum ?

Bernaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
307
52
18
32
Ben artık o kadar yoruldum ki nefret etmekten tiksinmekten yoruldum 5 aylık evliyim 11 haftalık hamileyim ama ben boşanmak istiyorum gidecek bir yerim olsa durmam iki dakika da ceker giderim artık bıktım önce görümce derdi vardı dışlanma vardı ki hala öyle kocam seviyor diye susuyordum ama artık kocama bile dayanamıyorum ben istemiyorum açık açık iğreniyorum artık hem cimriliklerinden bıktım babasının her halta karışmamasından bıktım kocamın kadın gibi olmasından bıktım artık ne zaman alış verişe gitsem kavga çıkartıyor ki para gitmesin bir kere pesimden koşmaz benim çocuğum var demez ben çok pişmanım KESK’e zaman geri aksa evlenmeseydim milletin içinde küfür etmesinden bıktım iki yüzlü olmasından bıktım yüzünü göresim yok

Son düzenleme:
Ben artık o kadar yoruldum ki nefret etmekten tiksinmekten yoruldum 5 aylık evliyim 11 haftalık hamileyim ama ben boşanmak istiyorum gidecek bir yerim olsa durmam iki dakika da ceker giderim artık bıktım önce görümce derdi vardı dışlanma vardı ki hala öyle kocam seviyor diye susuyordum ama artık kocama bile dayanamıyorum ben istemiyorum açık açık iğreniyorum artık hem cimriliklerinden bıktım babasının her halta karışmamasından bıktım kocamın karı gibi olmasından bıktım artık ne zaman alış verişe gitsem kavga çıkartıyor ki para gitmesin bir kere pesimden koşmaz benim çocuğum var demez ben çok pişmanım KESK’e zaman geri aksa evlenmeseydim milletin içinde küfür etmesinden bıktım iki yüzlü olmasından bıktım yüzünü göresim yok
Bosanin neden caresizmis gibi katlaniyorsunuz

ALLAH yardımcınız olsun, olan olmuş ama kosa sürede bir de hamile kalmışsınız gerçekten zor durumdasınız ama üzülmeyin bebeğinizi etkilemeyin bu durumda.
Şiddeti vs. varsa ki psikolojik olarak var en azından sığınma evine gidin bu şekilde sağlıklı bir hamilelik yaşayamazsınız.

Kk nin bu durumda olan üyelere sorduğu o klasik soruyu sormak istemiyordum ama soracağım niye hemen hamile kaldınız keşke o sorunları çözümleyip sonra düşündeydiniz..olan olmuş tabi sağlıkla dünyaya gelsin
Kimsenin size sahip çıkmasını beklemeyin kendinizde pekala ayakta durabilirsiniz
Bu mutsuzluğu çekmektense ayrılın bir iş bulur çalışırsınız

Benim elimde avucumda olan bütün parayı alıp bana iki kazak çok gören cimrinin TEK’i bu insanlar sorun çözecek neyi çözeceksin nişanlıyken yalvardım ben babama ayır beni diye beni onun yanında dövmeye yürüdü hamile kaldım ki ondan başka hiç kimsem Yok pişman değilim o çocuk allah kucağıma almayı nasip etsin ailesi kendisi ben tiskindim bunlardan zaten taa en basından beri böyle ayaklarımın üzerinde durmayı biliyorum ama arkamda kimse Yok cebimde de para tazminatımı biriktirdiğimi herseyimi elimden aldı çünkü

Kadın gibi ben onun nazından bıktım yanına gitçem sarılacam beyfendi barışacak mal gerizekalı dıycek bir kere naz trip cekmiyecek gidiyon mu defol git diyecek böyle bir adam

Ben artık o kadar yoruldum ki nefret etmekten tiksinmekten yoruldum 5 aylık evliyim 11 haftalık hamileyim ama ben boşanmak istiyorum gidecek bir yerim olsa durmam iki dakika da ceker giderim artık bıktım önce görümce derdi vardı dışlanma vardı ki hala öyle kocam seviyor diye susuyordum ama artık kocama bile dayanamıyorum ben istemiyorum açık açık iğreniyorum artık hem cimriliklerinden bıktım babasının her halta karışmamasından bıktım kocamın karı gibi olmasından bıktım artık ne zaman alış verişe gitsem kavga çıkartıyor ki para gitmesin bir kere pesimden koşmaz benim çocuğum var demez ben çok pişmanım KESK’e zaman geri aksa evlenmeseydim milletin içinde küfür etmesinden bıktım iki yüzlü olmasından bıktım yüzünü göresim yok
Bu kadar kısa sürede üstelik anlaşamıyor kendini çocuk niye ?

Evi terkedemiyorsan boşanamıyorsan da delirmiş gibi davran.
Eşim karı gibi diyorsun bi tek sana mı sesi çıkıyor? Örgü al eline ve örerken de bana 200 lira para bırak alışverişe çıkıcam ihtiyaçlarım var de yok derse laf yaparsa da bi anda çıkar ipleri şişten bağır çığır hatta bana bak benim tepemi attırma artık sabrım kalmadı gözüm dönüyor zaten bi cinnete bakar iki sıkımlık canın de tırssın bi hanzo. Bir daha kimse ne evime ne bana karışacak anladın mı eğer babanın sözünü dinleyeceksen çek git babanla yaşa burası benim evim aksini iddia eden çıksın karşıma! Falan de pasif olma. Çok sinir oldum kocana.

Babanızın yanında dövmeye kalktı ve babanız hiçbir şey demedi, öyle mi?
Kalk git ablacım sığınma evine, kadın dayanışma örgütlerine, bu böyle olmaz.

Evi terkedemiyorsan boşanamıyorsan da delirmiş gibi davran.
Eşim karı gibi diyorsun bi tek sana mı sesi çıkıyor? Örgü al eline ve örerken de bana 200 lira para bırak alışverişe çıkıcam ihtiyaçlarım var de yok derse laf yaparsa da bi anda çıkar ipleri şişten bağır çığır hatta bana bak benim tepemi attırma artık sabrım kalmadı gözüm dönüyor zaten bi cinnete bakar iki sıkımlık canın de tırssın bi hanzo. Bir daha kimse ne evime ne bana karışacak anladın mı eğer babanın sözünü dinleyeceksen çek git babanla yaşa burası benim evim aksini iddia eden çıksın karşıma! Falan de pasif olma. Çok sinir oldum kocana.
Güzel tavsiye ama karşısındaki gerçek bir manyaksa o şişlerle büyük bir facia da yaşanabilir..

Babanızın yanında dövmeye kalktı ve babanız hiçbir şey demedi, öyle mi?
Kalk git ablacım sığınma evine, kadın dayanışma örgütlerine, bu böyle olmaz.
Benim babam beni dovmeye yürüdü annemde karşıma geçip konuşma tarzın yanlıştı dedi

Başına gelmeyen bir şey için çok emin konuşuyorsun arkadasım ki allah düsmanımın basına vermesin verdi aldırıyım mı napıyım kendimi mi öldürüyüm öyle bir konuşuyorsun ki çocuk oldu şimdi NApayım allah verdi NApayım
Eh, çocuğun nasıl bir dünyaya geleceği, nasıl bir babaya sahip olacağı, psikolojisi kimin umurunda? Aman siz yalnız kalmayın.

Güzel tavsiye ama karşısındaki gerçek bir manyaksa o şişlerle büyük bir facia da yaşanabilir..
Evet yazarken bunu da düşündüm aslında
Ona da konu sahibi karar verecek eşim nazlı mazlı falan diyince tırsacak bi tip gibi geldi çünkü kendisi alıştırmış adamı pışpışlamaya ilk adımı atmaya o yüzden adam yer mi bilmiyorum cidden

Yok canım sırtında sopa bile kırdım gene bir faydası olmuyor buna
Evet yazarken bunu da düşündüm aslında
Ona da konu sahibi karar verecek eşim nazlı mazlı falan diyince tırsacak bi tip gibi geldi çünkü kendisi alıştırmış adamı pışpışlamaya ilk adımı atmaya o yüzden adam yer mi bilmiyorum cidden

Back
X