- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
Neden 3 sene?3 sene dayanacam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden 3 sene?3 sene dayanacam
Eşine kaptırdığın 20 bini geri almanın bir yolunu bul bir sekilde...Ben onun ailesine alıştım benim derdim cimri olması küfür etmesi cimri herseyi ile iyi ama cimri adam para harcayacam diye geberiyor
o kolay onu alırımEşine kaptırdığın 20 bini geri almanın bir yolunu bul bir sekilde...
Parayı yatırdığı hesabın internet bankaciligi varsa şifresini öğrenmeye çalış....eğer internet bankacılığı yok ise o uyurken sen kendi telefonundan Android programını kur, EFT emri verdi kendi hesabına...para senin hesabına gectiginde ona mesaj gelir ama olsun, kurtarmış olursun...
Gebeligin ilk zamanlarinda soguma ya da hosa gitmeme oluyor psikolojik acidan ama siz farkli seyelrde anlatiyorsunuz. Keske 21 hafta once farkedip hamile kalmasaydiniz. Kimseye birsey olmuyot. Cocugda borsey olmuyot doguo buyuyor ama eksik buyuyor bence. Bende babasiz buyutuyorum biliyorum. Rabbim kolaylik versin. Bi terapiste gidin toparlamaya calisin olmazsa birakin gitsin. Daha cok yeni cunkuBen artık o kadar yoruldum ki nefret etmekten tiksinmekten yoruldum 5 aylık evliyim 11 haftalık hamileyim ama ben boşanmak istiyorum gidecek bir yerim olsa durmam iki dakika da ceker giderim artık bıktım önce görümce derdi vardı dışlanma vardı ki hala öyle kocam seviyor diye susuyordum ama artık kocama bile dayanamıyorum ben istemiyorum açık açık iğreniyorum artık hem cimriliklerinden bıktım babasının her halta karışmamasından bıktım kocamın kadın gibi olmasından bıktım artık ne zaman alış verişe gitsem kavga çıkartıyor ki para gitmesin bir kere pesimden koşmaz benim çocuğum var demez ben çok pişmanım KESK’e zaman geri aksa evlenmeseydim milletin içinde küfür etmesinden bıktım iki yüzlü olmasından bıktım yüzünü göresim yok
Ben 3 yoldur tanıyorum sevgiliydim tanıyordum iyiydik biz benim eşim cook kötü biri değildi nişanlandık 1 sene ben nişanlı kaldım eşimle ondan sonra taaa sözde koptuk ama geri dönemedm çünkü ailem sen istedin dedi sen yaptın ya durum o kadar karışık ki aman nebiliyim bir boşluk ta yaZdım KESK’e yazmasaydım hunharca azar yedim herkesten5 aylık evlilik 2.5 aylık gebelik , 2.5 ayda korunmadan hunharca sevişip çocuk yapıyorsunuz?? Kalan 2.5 aydami tiksindiniz anlamadim ??
Dünyanın 3n iyi adamıda olsa hemen hamile kalmak neden?? Bu tiksindiginiz sevmedeniz kocanızın ve ailesinin kötü yanlarını hicmi gormedeniz??
Boşanmak istiyorsunuz ama sahip çıkan yok diyorsunuz herşey basından yanlış gibi geliyor bana .
Boşanın bence niye katlanıyorsunki anlattıkların abartı değilse eşin içinBen artık o kadar yoruldum ki nefret etmekten tiksinmekten yoruldum 5 aylık evliyim 11 haftalık hamileyim ama ben boşanmak istiyorum gidecek bir yerim olsa durmam iki dakika da ceker giderim artık bıktım önce görümce derdi vardı dışlanma vardı ki hala öyle kocam seviyor diye susuyordum ama artık kocama bile dayanamıyorum ben istemiyorum açık açık iğreniyorum artık hem cimriliklerinden bıktım babasının her halta karışmamasından bıktım kocamın kadın gibi olmasından bıktım artık ne zaman alış verişe gitsem kavga çıkartıyor ki para gitmesin bir kere pesimden koşmaz benim çocuğum var demez ben çok pişmanım KESK’e zaman geri aksa evlenmeseydim milletin içinde küfür etmesinden bıktım iki yüzlü olmasından bıktım yüzünü göresim yok
Ben 3 yoldur tanıyorum sevgiliydim tanıyordum iyiydik biz benim eşim cook kötü biri değildi nişanlandık 1 sene ben nişanlı kaldım eşimle ondan sonra taaa sözde koptuk ama geri dönemedm çünkü ailem sen istedin dedi sen yaptın ya durum o kadar karışık ki aman nebiliyim bir boşluk ta yaZdım KESK’e yazmasaydım hunharca azar yedim herkesten
Ay akşam akşam ne güldürdü beni bu fantastik fikrinizEvi terkedemiyorsan boşanamıyorsan da delirmiş gibi davran.
Eşim karı gibi diyorsun bi tek sana mı sesi çıkıyor? Örgü al eline ve örerken de bana 200 lira para bırak alışverişe çıkıcam ihtiyaçlarım var de yok derse laf yaparsa da bi anda çıkar ipleri şişten bağır çığır hatta bana bak benim tepemi attırma artık sabrım kalmadı gözüm dönüyor zaten bi cinnete bakar iki sıkımlık canın de tırssın bi hanzo. Bir daha kimse ne evime ne bana karışacak anladın mı eğer babanın sözünü dinleyeceksen çek git babanla yaşa burası benim evim aksini iddia eden çıksın karşıma! Falan de pasif olma. Çok sinir oldum kocana.
Nasıl akıl veriyorsunuz arkadasim, burasi Türkiye. Alır o şisi saplar kadina Allah korusun. Daha makul davranmak yok mu ya hayret ettim okurken. Böyle adamlar tirsar mi hic. Ayrilacaksa ayrilsin, canini tehlikeye atmak niye? Örgü örerken şişle söylicekmis ya tövbe estEvi terkedemiyorsan boşanamıyorsan da delirmiş gibi davran.
Eşim karı gibi diyorsun bi tek sana mı sesi çıkıyor? Örgü al eline ve örerken de bana 200 lira para bırak alışverişe çıkıcam ihtiyaçlarım var de yok derse laf yaparsa da bi anda çıkar ipleri şişten bağır çığır hatta bana bak benim tepemi attırma artık sabrım kalmadı gözüm dönüyor zaten bi cinnete bakar iki sıkımlık canın de tırssın bi hanzo. Bir daha kimse ne evime ne bana karışacak anladın mı eğer babanın sözünü dinleyeceksen çek git babanla yaşa burası benim evim aksini iddia eden çıksın karşıma! Falan de pasif olma. Çok sinir oldum kocana.
Aklı verdim kadın da gitti uyguladı hemen adam şiş kebap oldu yorum yapmakta geç kaldınızNasıl akıl veriyorsunuz arkadasim, burasi Türkiye. Alır o şisi saplar kadina Allah korusun. Daha makul davranmak yok mu ya hayret ettim okurken. Böyle adamlar tirsar mi hic. Ayrilacaksa ayrilsin, canini tehlikeye atmak niye? Örgü örerken şişle söylicekmis ya tövbe est
Evi terkedemiyorsan boşanamıyorsan da delirmiş gibi davran.